- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.961
Gayet güzel canim afiyet olsun ama böreği bir dilimde birakabilirdinMenümü yazayim kizlar
kahvaltim 1,5yumurta, 10zeytin, biber kk peynir, domates, 2kücük dilim ev yapimi börek,bir isirik sosis
ara,2ceviz, yarim mandalina
aksam; yarim kase corba, bir tabak menemem, yogurt, yarim dilim ekmek
spor; 1.5saat yürüyüş, 1 60 yarim mekik
su; 2litre
Afiyet olsun canim güzel bir menü yürüyüş de iyi olmuşSlm kizlar bugun;
10.00 1 etimek form 2 haslanmis yumurta domates az peynir 1 zeytin ton balik
17.00 az corba 1lahmacun
18.30 az yesil mercimek yemegi ekmeksiz
20.00 az meyve kurusu
Islerim vardi bugun tum gun yurudum sayilir.
Senin menün de gayet güzel tatlimmm sporunda öyleMerhaba arkadaşlar.bugünkü menüm.
11.00... Lorlu omlet 1 bardak 3 şek çay 1 dil.kep.ekm.
13.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00..bsporumun aynı
18.00... 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu
20.00... 2 kaşık et sote 4 çatal bamya salata zeytinyağlı.
Birazdanda kuruyemiş günkurusu filan yicem form çay yada kahveyle.
Çok iyi geçirmişsin aksami canimİyi geceler kızlar topikte kimseler yok mu ben menümü yazayım kahvaltıda 1 muz avuç içi kadar kaşar peyniri 15 adet zeytin bir çaybardağı kadar Antep fıstığı akşam ise dogum günündeydik 1 kaşık mantı 1 küçük peynirli milföy börek ve midem çok kötü şuan sade soda içiyorum ağır geldi
Sende güzel atlatmişsin canim aksami fazla kaçmamiş ne güzellllll
- İyi geceler kızlar..ancak gelebildim buraya çok yoğun geçti bugün..eltime gittik erkek tarafıyla tanışma faslı falan sonra kardeşim geldi onlarla oturduk yorulmuşum.menüm..
- Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, iki ceviz..
- Akşam: beş zeytinyağlı sarma, iki kaşık patates salatası, yarım poğaça..
Mutlu pazarlar Canım ailenle sağlıklı huzurluHerkese mutlu pazarlar
Günaydın Can'ım Mutlu pazarlar afiyet olsun sanırım börek rahatsız etti ... Ben şimdi işe gidiyorum belli bir süre öğleden sonraları işte olmam gerekiyor sezon açılıncaya kadarGünaydın kizlaaarr iyi pazarlaaarNasılsıniz bakalım biz küçük kuzumla uyandik o süt içerken benimde canim kahve istedi güne kahveyle başladım enerjimi topladim birazdan da kahvaltı hazirlarimm sizler neler yapıyorsunuz bugünkü planiniz nee yarın tartilicaz unutmayin ve bu günü hafif geçirin
Paylasiminin altinda duzenle kizmi var ya canimAyy yanlışlıkla pazarıda doldurdum bide cuma spor yoktu var diye işaretledim tühh.
Afiyet olsun Can'ım menün güzelmiş umarım çok kısa kestirmemişsindir saçlarınıSlm canlarim...
12.00 biberli 2 yumurta 2 etimek form 1 zeytin ve peynir
Oglen ...bisey yok
18.30 ciger ve az bulgur...
Bugun sacimi kestirdim ve koyu renge boyattim sariydi...klasik kadin bunalimi...
Ama guzel oldu tarzi..onceden bana "sari" diye seslenirdi.artik sari sacta yok o da
Nedense haftasonları biraz karışık oluyor canım.başka şeylerle telafi ederiz inşallah..hazır kilolar gitmeye başladı durmak yok..İyi akşamlar kızlar kahvaltım : 1 muz 1 kuru incir 1 çay bardağı Antep fıstığı ve bol yeşillik 10 adet zeytin avuç içi kadar peynir akşam ise 2 acılı Adana dürüm ve 2 ayran çok acıktımkızlar birde salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?