Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aayy çok seviyorum ben turşu ama gerçekten ödem tutuyor hedef kiloma bi geliyim hergün turşu yicem gel beraber turşu partisi yapalim
Onu demesen iyiydi ben çok severim her çeşit turşuyu lahana domates kahvaltılık turşu közleme biberli turşu patlıcanlı turşu of anam of yapalım yanında patates salatası yada kısır da olsun

kızlar bu aralar işe öğlen yemegi götürmüyorum ve bu yüzden akşamları saldırıyorum yemege galiba...2 haftadır pek kilo veremedim galiba...burda bulunmamızın amacı kilo vermek ama 100 gr la olacak iş değil bu...ay napayım bilemedim.annemde şimdi yapıp yapıp tıkalamaz inş.en azından yaptıklarından öğlen yemeği getiririm.

Canim bide verecek kilo azaldikca verilen kilo da azaliyor ben eskiden 1 1 buçuk kilo verirken şimdi 300 400 gr anca veriyorum ama adim adim hedefimize yaklaşıyoruz başaricaz annen ne güzel yemek yapsin canim akşam ekmeksiz şekilde ye yemeklerden söyle annecine pilav türü şeyler de yapmasin anne ben bu kilolari gerçekten vermek istiyorum de anlicaktir seni miss gibi anne yemekleri ne güzel slm söyle anneciinee

Bugun;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
Gun icinde kayisi ve ceviz
17.00 1etimek form 1yumurta sut ve burcak biskuvi...
Bitti bugunluk diyecegim ama annem gelecek gec saatte ve birsuru hamur isleri pasta vs getirir ve tikar agzima.

İyi akşamlar kızlar kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 15 adet zeytin yarım nar avuç içi kadar peynir bol yeşillik ve turp yedim akşam ise midem kötü olduğu içim haşlanmı 2 patates ve yogurt yedim afiyet olsun herkese

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak kuru fasülye, marul salatası..

Kahvaltim; 1,5yumurta, 10zeytin, kk peynir, biber, 1dilim ekmek, iki catal tahin pekmez, 10 badem
aksam; 1 kase corba, 2kasik pilav, yogurt lu havuc salata si,1tane dünden kalan karniyarik,1dilim ekmek

Kahvaltim; 1,5yumurta, 10zeytin, kk peynir, biber, 1dilim ekmek, iki catal tahin pekmez, 10 badem
aksam; 1 kase corba, 2kasik pilav, yogurt lu havuc salata si,1tane dünden kalan karniyarik,1dilim ekmek
Sporumu yazmayi unuttum.2saat yürüdüm

Selam kızlar.ancak gelebildim menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30... 2 şek.tarçınlı süt
18.00... Yarım kase yayla çorbası 1 tabak ıspanak 3 yudum kola
20.00.. 40 dk eliptik+250 twester+200 mekik
22.00... Form çay gün kurusu biraz kuruyemiş ve 5-6 tane patates cipsi yarım bardak fanta.
Aralarda gün boyu form çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…