- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.001
Of turşu mu yedinCuma kilom:55.9
Güncel kilom:56.2+300 gr hemen eksiye çeviricem söz haftasonu yediğim turşular pazartesi beni tirmalar ödemdir ödem
Aayy çok seviyorum ben turşu ama gerçekten ödem tutuyor hedef kiloma bi geliyim hergün turşu yicemOf turşu mu yedinbeni neden çağırmadın
Onu demesen iyiydi ben çok severim her çeşit turşuyu lahana domates kahvaltılık turşu közleme biberli turşu patlıcanlı turşu of anam of yapalım yanında patates salatası yada kısır da olsunAayy çok seviyorum ben turşu ama gerçekten ödem tutuyor hedef kiloma bi geliyim hergün turşu yicemgel beraber turşu partisi yapalim
Canim bide verecek kilo azaldikca verilen kilo da azaliyor ben eskiden 1 1 buçuk kilo verirken şimdi 300 400 gr anca veriyorum ama adim adim hedefimize yaklaşıyoruz başaricazkızlar bu aralar işe öğlen yemegi götürmüyorum ve bu yüzden akşamları saldırıyorum yemege galiba...2 haftadır pek kilo veremedim galiba...burda bulunmamızın amacı kilo vermek ama 100 gr la olacak iş değil bu...ay napayım bilemedim.annemde şimdi yapıp yapıp tıkalamaz inş.en azından yaptıklarından öğlen yemeği getiririm.
Bencede.yaza zayiflamis olarak girmek istiyorumYaza özgüvenle girmek için KIŞIN bu kilolari atmamiz şart kızlar ne kaldi bahara hadi hizlanalimmm
Güzel fikirmiş canım..kolay gelsin herkese..Hadi kızlar perşembeye kadar kendimizi iyce frenleyip verebildiğimiz kadar verelimm Yılbaşı gecesi herkes serbest bir günlüğüne ne yerseniz yeyin diyeti unutunAMA TABI ERTESI GÜN ÇOK DAHA FAZLA DİKKAT ETME ŞARTIYLA
12 kişi olabiliyor canim sanane olur mu ne güzel takımımizla ilgili şeyleri merak etmenSekerPancarii selinciğim bir grupta kaç kişi olabiliyor.biz sabit 6 kişiyiz izinlilerlede 9 kişiyiz baktımda :)
bananeyse merak ettim :)
Sporumu yazmayi unuttum.2saat yürüdümKahvaltim; 1,5yumurta, 10zeytin, kk peynir, biber, 1dilim ekmek, iki catal tahin pekmez, 10 badem
aksam; 1 kase corba, 2kasik pilav, yogurt lu havuc salata si,1tane dünden kalan karniyarik,1dilim ekmek
Hiçbişey yolunda gitmiyor çünküHayırdır Can'ım neden sıkınsın?
Sen üzülme en kısa zamanda inşallah yoluna girer Can'ımHiçbişey yolunda gitmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?