- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.021
Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş canim ama hafif bir gün olmus afiyet olsunBugun;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
Gun icinde kayisi ve ceviz
17.00 1etimek form 1yumurta sut ve burcak biskuvi...
Bitti bugunluk diyecegim ama annem gelecek gec saatte ve birsuru hamur isleri pasta vs getirir ve tikar agzima.
Afiyet olsun tatlim gayet iyiİyi akşamlar kızlar kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 15 adet zeytin yarım nar avuç içi kadar peynir bol yeşillik ve turp yedim akşam ise midem kötü olduğu içim haşlanmı 2 patates ve yogurt yedim afiyet olsun herkese
Cipsi az tutmuşsun o yüzden görmüyorum canim zaten hiç yemiyorsun böyle şeyler o yüzden minim bir kaçamak olmuşSelam kızlar.ancak gelebildim menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30... 2 şek.tarçınlı süt
18.00... Yarım kase yayla çorbası 1 tabak ıspanak 3 yudum kola
20.00.. 40 dk eliptik+250 twester+200 mekik
22.00... Form çay gün kurusu biraz kuruyemiş ve 5-6 tane patates cipsi yarım bardak fanta.
Aralarda gün boyu form çay içtim.
Iremcim nasilsin tatlim niye üzgünsünHiçbişey yolunda gitmiyor çünkü
Çook güzel bir menü afiyet olsun caniiiimmSelam kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, yarım tabak kuru fasülye, marul salatası..
ya selin ben bu hafta o verdiğim 5 kiloyu alacağım galiba.dün annem geldiği gibi koskoca iki pasta tabagı hamur işleri pastalar falan hepsini gece 12 ye kadar tıktı agzıma.sonrada 1 hafta boyunca sürekli yiyecegiz kırk yılın basında gelmişim ben gidince yap diyeti dedi ama kızarak dedi...neyse dün okdr cok yedim ki midemden utanıyorum...Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş canim ama hafif bir gün olmus afiyet olsunaman inşallah hamur işi falan getirmemiştir annem yedin miii yokssaaa
Afiyet olsun tatlim senin menünde gayet güzelKahvaltim; 1,5yumurta, 10zeytin, kk peynir, biber, 1dilim ekmek, iki catal tahin pekmez, 10 badem
aksam; 1 kase corba, 2kasik pilav, yogurt lu havuc salata si,1tane dünden kalan karniyarik,1dilim ekmek
Oohh spor da yapılmışSporumu yazmayi unuttum.2saat yürüdüm
Ayy asenacim valla ne diycegimi bilemedim ama böyle de olmaz yarişmayi birak senin o kadar emeklerin çabalarin boşa gidecek düşünsene verdiginin hepsini gerii aldığını insanlar seni çekemeyenlerin hepsi biliyodum zaten 3 kilo verdi 5 kilo aldi diycekler ve psikolojini etkilicek bu, ne desen annene bilmiyorum ama ikna et anneni canimya selin ben bu hafta o verdiğim 5 kiloyu alacağım galiba.dün annem geldiği gibi koskoca iki pasta tabagı hamur işleri pastalar falan hepsini gece 12 ye kadar tıktı agzıma.sonrada 1 hafta boyunca sürekli yiyecegiz kırk yılın basında gelmişim ben gidince yap diyeti dedi ama kızarak dedi...neyse dün okdr cok yedim ki midemden utanıyorum...
ya hadi yaptıklarının yanında ekmek yemem falan diyodum ekmegi bile kendi getirmiş ve yemekte 15 sanıyede bir ekmek yemedin bak deyip bağırıyo....şu an çok şiddetli bir mağduriyet söz konusu
Ya selincim şu an cok basit bi konuyu dert ediyo gibi görünüyorum ama annem cok hassas ve kırkyılın basında bir geldi ama yiyecekleri doldurmuş öyle gelmiş ve her güne bir sürü yiyecek planı yapıyo ve buzdolabı ağzına kadar doldu.aslında cok iyi bişey bu şükür ama diyeti falan önemsemiyo.1 hafta sonra yap diyo 5 kilonun 3 ünü geri alırsam ne yapayım ben...oyüzden gündüz şimdi ac durmaya calışıyorum akşam yükleme yapılacak nasılsa diye ama...offffff.küsmese...valla küsüp gider o yüzden....Ayy asenacim valla ne diycegimi bilemedim ama böyle de olmaz yarişmayi birak senin o kadar emeklerin çabalarin boşa gidecek düşünsene verdiginin hepsini gerii aldığını insanlar seni çekemeyenlerin hepsi biliyodum zaten 3 kilo verdi 5 kilo aldi diycekler ve psikolojini etkilicek bu, ne desen annene bilmiyorum ama ikna et anneni canim
Anladim canim napalim sabah öğle yeme artik çok hafif atlat akşam da az yemeye gayret et inşallah perşembeye arti çikmazsiinYa selincim şu an cok basit bi konuyu dert ediyo gibi görünüyorum ama annem cok hassas ve kırkyılın basında bir geldi ama yiyecekleri doldurmuş öyle gelmiş ve her güne bir sürü yiyecek planı yapıyo ve buzdolabı ağzına kadar doldu.aslında cok iyi bişey bu şükür ama diyeti falan önemsemiyo.1 hafta sonra yap diyo 5 kilonun 3 ünü geri alırsam ne yapayım ben...oyüzden gündüz şimdi ac durmaya calışıyorum akşam yükleme yapılacak nasılsa diye ama...offffff.küsmese...valla küsüp gider o yüzden....
ben işteyim canım akşamı düşünüyorum karar kara.gündüzü hafif atlattım oyüzden.yarın arabayla gitmeyeceğim işe minibüsle olunca biraz yürümüş olurum...bu hafta bunu deneyeceğim...Heeeeyyyy kizlaaarrben kahvemi içip enerji depoladim kizimi uyutup spor yapicaaammm sizler neler yapıyorsunuz
Çok iyi düşünmssn canim yürümek iyi olurben işteyim canım akşamı düşünüyorum karar kara.gündüzü hafif atlattım oyüzden.yarın arabayla gitmeyeceğim işe minibüsle olunca biraz yürümüş olurum...bu hafta bunu deneyeceğim...
Hoşgeldin balimmmselam kızlar
çok özledim sizibugün geldim annemlerden. çok iyi geldi. moral depoladım. yeni kararlar aldım. en başta bu 2 hafta içinde hedeflediğim kiloya ulaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?