Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun;
08.00 1 etimek form az peynir 1 zeytin
Gun icinde kayisi ve ceviz
17.00 1etimek form 1yumurta sut ve burcak biskuvi...
Bitti bugunluk diyecegim ama annem gelecek gec saatte ve birsuru hamur isleri pasta vs getirir ve tikar agzima.
Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş canim ama hafif bir gün olmus afiyet olsun aman inşallah hamur işi falan getirmemiştir annemyedin miii yokssaaa

Afiyet olsun tatlim gayet iyi

Cipsi az tutmuşsun o yüzden görmüyorum canim zaten hiç yemiyorsun böyle şeyler o yüzden minim bir kaçamak olmuşgeri kalan menü güzel afiyet olsun

Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş canim ama hafif bir gün olmus afiyet olsun aman inşallah hamur işi falan getirmemiştir annemyedin miii yokssaaa
ya selin ben bu hafta o verdiğim 5 kiloyu alacağım galiba.dün annem geldiği gibi koskoca iki pasta tabagı hamur işleri pastalar falan hepsini gece 12 ye kadar tıktı agzıma.sonrada 1 hafta boyunca sürekli yiyecegiz kırk yılın basında gelmişim ben gidince yap diyeti dedi ama kızarak dedi...neyse dün okdr cok yedim ki midemden utanıyorum...

ya hadi yaptıklarının yanında ekmek yemem falan diyodum ekmegi bile kendi getirmiş ve yemekte 15 sanıyede bir ekmek yemedin bak deyip bağırıyo....şu an çok şiddetli bir mağduriyet söz konusu

Kahvaltim; 1,5yumurta, 10zeytin, kk peynir, biber, 1dilim ekmek, iki catal tahin pekmez, 10 badem
aksam; 1 kase corba, 2kasik pilav, yogurt lu havuc salata si,1tane dünden kalan karniyarik,1dilim ekmek
Afiyet olsun tatlim senin menünde gayet güzel
Sporumu yazmayi unuttum.2saat yürüdüm
Oohh spor da yapılmış ayaklarına sağlık

Ayy asenacim valla ne diycegimi bilemedim ama böyle de olmaz yarişmayi birak senin o kadar emeklerin çabalarin boşa gidecek düşünsene verdiginin hepsini gerii aldığını insanlar seni çekemeyenlerin hepsi biliyodum zaten 3 kilo verdi 5 kilo aldi diycekler ve psikolojini etkilicek bu, ne desen annene bilmiyorum ama ikna et anneni canim

14, Takim 446.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.marlin18[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12.Sudbanazenin[/TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR][/tr][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR][/tr][/tr][/table]​

Ya selincim şu an cok basit bi konuyu dert ediyo gibi görünüyorum ama annem cok hassas ve kırkyılın basında bir geldi ama yiyecekleri doldurmuş öyle gelmiş ve her güne bir sürü yiyecek planı yapıyo ve buzdolabı ağzına kadar doldu.aslında cok iyi bişey bu şükür ama diyeti falan önemsemiyo.1 hafta sonra yap diyo 5 kilonun 3 ünü geri alırsam ne yapayım ben...oyüzden gündüz şimdi ac durmaya calışıyorum akşam yükleme yapılacak nasılsa diye ama...offffff.küsmese...valla küsüp gider o yüzden....

Anladim canim napalim sabah öğle yeme artik çok hafif atlat akşam da az yemeye gayret et inşallah perşembeye arti çikmazsiin

Heeeeyyyy kizlaaarr ben kahvemi içip enerji depoladim kizimi uyutup spor yapicaaammm sizler neler yapıyorsunuz

Heeeeyyyy kizlaaarr ben kahvemi içip enerji depoladim kizimi uyutup spor yapicaaammm sizler neler yapıyorsunuz
ben işteyim canım akşamı düşünüyorum karar kara.gündüzü hafif atlattım oyüzden.yarın arabayla gitmeyeceğim işe minibüsle olunca biraz yürümüş olurum...bu hafta bunu deneyeceğim...

selam kızlar
çok özledim sizi bugün geldim annemlerden. çok iyi geldi. moral depoladım. yeni kararlar aldım. en başta bu 2 hafta içinde hedeflediğim kiloya ulaşmak

ben işteyim canım akşamı düşünüyorum karar kara.gündüzü hafif atlattım oyüzden.yarın arabayla gitmeyeceğim işe minibüsle olunca biraz yürümüş olurum...bu hafta bunu deneyeceğim...
Çok iyi düşünmssn canim yürümek iyi olur

selam kızlar
çok özledim sizi bugün geldim annemlerden. çok iyi geldi. moral depoladım. yeni kararlar aldım. en başta bu 2 hafta içinde hedeflediğim kiloya ulaşmak
Hoşgeldin balimmm hadi bugünden başla menü paylaşarak özledik seniii

bugünkü menüm
sabah: peynir 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
öğlen: bişey yemedim
akşam: 1 kase nesfit
acıkırsam bir tane elma yerim
spor yapamadım ev savaş alanı gibiydi. evi toplamakla uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…