Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çıtırlar merhaba.menümü yazayım.
12.00... Eşimle patates kızartması 2 çatal maydonozlu haş.yumurta salatası zeytin peynir 2 dil.kep.ekm.2 bar.3 şek.çay.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.15... 1 kase cacık içine biraz kep.ekm.doğradım.
21.00... Biraz kuruyemiş ve 3 bardak 3 şek.çay.
Dışardaydım geç geldim akşamki eliptik yok sadece 250 twester ve 150 mekik yaptım.
Aralarda form çaylarım ve 2 gün kurusu oldu.

Nedense haftasonları biraz karışık oluyor canım.başka şeylerle telafi ederiz inşallah..hazır kilolar gitmeye başladı durmak yok..
Evet haftasonları genelde bir yerlere gidiyoruz ya işte o düzenimizi bozuyor bende işe gittim belli bir süre sezon açılıncaya kadar öğlen işe gitmem gerekiyor şubatta Allah'ın izinli ile sezon hareketlenmeye başlayacakmış bu sezon iyi gecer

Maşallah Can'ım çayına şekersiz içmeyi dene olur mu ? Çok güzel bir haftasonun geçmiş

Kizlar eltimde cayla bir dilim kek yedim off hic iyi olmadi.bizim icin yapmis yemesem ayip olcakti.bende dayanamadim
Fazla yememişsin benim yanımda Can'ımben işe gittim öğleden sonra havadan mı sudan mu bilemedim dışarda yedim zaten 2 dürüm 2 ayran bir salata eşim şaşırdı normalde bir dürüm yerim işte şimdi de uyuyamadım saat 3 den Bu yana ayaktayım ya yediklerim ya kabusum yada işe kafayı taktımda uyuyamadım fenayım

SEVTAL87, post: 44320036, member: 574007"]="miyav_su, post: 44318001, member: 373666"]"SekerPancari71, post: 44317383, member: 599965"]
14, Takim 445.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.marlin18[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12.Sudbanazenin[/TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD]
[TR][TR]
[/tr][/tr]
[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/TABLE][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]​
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/t[/TD][/TD][[/QUOTE]

[/QUOTE]

14, Takim 445.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.marlin18[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12.Sudbanazenin[/TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[TD].[TD]
[/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TR][TR][/TR][/TR][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR]
[/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/table]​

günaydın herkese.olumlu bir hafta geçirelim inşallah...
cuma günü 65.2 idim bugün 65.1 çıktım.fark 100 gr...

düşünüyorum kilo verdiğim haftalar gerçekten sağlıklı ve güzel besleniyordum şimdi önüme kek,hamur işi veya abur cubur geldiğinde yememek yerine ucundan kıyısından birseyler yiyorum ve kilo vermek gerçekten emek istiyor böyle olmuyor bakalım bu hafta ne yapacağım annemlerde bende bu hafta hep yemek yapar şimdi :)

Günaydın Can'ım 100 gr çok iyi hep sabit kalmaktan ve almaktan bu hafta benimde zor gibi ya hayırlısı artık kötü düşünme olur mu hep olumlu düşün ve spor yap

Günaydın canlariiimmm yeni bir haftaya başladık bizim için güzel ve bol kilo verdiğimiz bir hafta olur inşallah kahvaltımi yapip hemen geçmiş yaparim şimdi kahvaltıyaaaa

Hadi kızlar perşembeye kadar kendimizi iyce frenleyip verebildiğimiz kadar verelimm Yılbaşı gecesi herkes serbest bir günlüğüne ne yerseniz yeyin diyeti unutun AMA TABI ERTESI GÜN ÇOK DAHA FAZLA DİKKAT ETME ŞARTIYLA

Cuma kilom:55.9
Güncel kilom:56.2 +300 gr hemen eksiye çeviricem söz haftasonu yediğim turşular pazartesi beni tirmalar ödemdir ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…