- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.061
Tartildin mi hiç canimSlm kizlar malum annem burda giremiyorum burayada...
08.00 yarim dilim borek
Gun icinde kayisi ve ceviz (az)
17.30 corba ve borek 2 dilim
18.00 1 dilim pasta(((( mecburrrrrr
Bende doğumdan sonra böyle olmuştum canim zamanla düzeliyor doğum öncesi adet düzensizliği var miydi sende ?Selam kızlar..annemlerdeydim gelemedim buralara nasılsınız bakayım :)
Benim regl kafayı yemiş durumda. Bir ayda bu üçüncü oldu.dokuz ayın acısı çıkıyor heralde..
Çok güzel canim afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, çökelek beyaz peynir karışık, üç ceviz..
Akşam: yoğurtlu buğday çorbası, kuru fasülye, salata..
Çayın yanında biraz ceviz yedim..
Ayy benimki de öyleydi canim şimdi baya ince valla bırak kolu ayaklar bile inceliyo küçülüyor küçülmedik yer kalmiyoKizlar benim kollarim cok kalin zayiflayinca incelirmi acaba.
Afiyet olsun canim ♥♥♡♡Selam millet.annemlerdeyim yeni geldim.menümü yazayım hemen
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.30.. 2 haş.yumurta beyazı
18.00.. 2 kaşık tavuklu pilav 4 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran
20.00.. 3 bardak 3 şek. çay 2 eti burçak
Geç geldiğimden akşamki sporum malesef olmadı yarın inş.telafi ederim.
Gayet güzel bir menü canim afiyet olsun :)))))Kizlar bugün islerim vardi fazla ugryyamadim.
kahvaltim; 6zeytin, 1dilim ekmek, 6 parca domates kurusu, kk peynir, iki catal tahin pekmez, biber,1 avuc badem ve iki dilim portakal
ara; 3kuru kayisi, 4ceviz
aksam; 3kasik bulgur pilavi, bir kücük tabak hindi eti,1 dilim ekmek, salata ve yarim kase yoğurt lu brokoli
arkasindan iki kare cikolata ve sekersiz türk kahvesi
spor; 1saat yürüyüş
Afiyet olsun canim geçmiş olsun iyi msn bugünİyi akşamlar kızlar kahvaltıda 1 ananas avuç içi kadar peynir 15 adet zeytin 1 çay bardağı kadar kuruyemiş bol yeşillik akşam ise mecburen dışarıda yedim ekmeksiz tabak üstü İskender sade soda şimdi de adaçayı içiyorum hasta olucam galiba of Ateş'im var
Afiyet olsun canim güzelbugünkü menüm
sabah: peynir 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
öğlen: bişey yemedim
akşam: 1 kase nesfit
acıkırsam bir tane elma yerim
spor yapamadım ev savaş alanı gibiydi. evi toplamakla uğraştım.
evet pzt 65.1 dim bugün 65.6 idi...ya bu hafta almasam onada razıyım...Tartildin mi hiç canim(
Benim ondört yaşından beri düzensiz.kullandığım doğum kontrol haplarının haddi hesabı yok.pko dan dolayı canım.seneler süren çocuk tedavisi...Bende doğumdan sonra böyle olmuştum canim zamanla düzeliyor doğum öncesi adet düzensizliği var miydi sende ?
Tatlı isteğini sabah kayısı ve cevizle bastırıyorum yoksa çok fena oluyor tatlı isteği..ahhh sinir olmazmı..Bende ayni durumdayim canim.iki haftada bir oluyo.sinir yapiyo bende agrasif oluyorum.bu günlerde yine gelcek heralde canim tatli istiyo
İyim biraz daha Can'ım sagolAfiyet olsun canim geçmiş olsun iyi msn bugün
Aynen Can'ım 38 numara ayakkabı giyorum şuan 37 gitmeye başladımAyy benimki de öyleydi canim şimdi baya ince valla bırak kolu ayaklar bile inceliyo küçülüyor küçülmedik yer kalmiyo
Can'ım soğan kürünü deneseneBenim ondört yaşından beri düzensiz.kullandığım doğum kontrol haplarının haddi hesabı yok.pko dan dolayı canım.seneler süren çocuk tedavisi...
Hala bu yaşta uğrasıyorum..inşallah düzelir canım...
Bu arada hemen bakalim yılbaşı hedeflerimiz neymişKizlar nasilsiniz bugün. Yeni yila az kaldi.hedef kilosuna ulasan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?