Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şuan takimda az kişi kaldik o yüzden ıssız takimimiz kizlar bir kaç kişi daha alicam yarışmaya o zaman tekrar haraketlenir takimimiz sizler burayi boş bırakmayin lütfen

***14. TAKIM 446. ETAP***

Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.9 /0 /% 0)
kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Sarraf( 85.7/ / /%)
Asena87( 65.2/ / /%)
Miyav_su(79.0 / / /%)
Marlin18( 66.0 / / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI:%

Iki haftadan beri doğru düzgün diyet yapamıyorum kilomu koruyabilecek kadar yapıyorum sadece esim sürekli evde hala iş bulamıyoruz o psikolojik olarak çok kötü tabi bende kafamı doğru düzgün hiç bişeye veremiyorum bir iş haberi bekliyoruz 15 güne kesinleşecek dua edin lütfen ve eşim sürekli evde olduğu için buraya sık giremiyorum eşim çalışırken gündüzleri sürekli burdaydim şimdi firsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen takimimizi ıssız birakmayin herkes birbirinin menüsüne yorum bile yapsa bir sürü sohbet türer birbirimizin msjlarini önemseyelim ve cevapsiz birakmayalim olur mu burasi bizim sağlık yuvamiz hep ayakta tutalim burayı

***14. TAKIM 446. ETAP***

Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.9 /0 /% 0)
kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Sarraf( 85.7/ / /%)
Asena87( 65.2/ / /%)
Miyav_su(79.0 /80.0 /-1.0 /% -1.27)
Marlin18( 66.0 / / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI:%

Can'ım kalbini ferah tut inşallah dediğin iş en kusa Zaman'da hayırlısı ile gerçekleşir senide çok iyi anlıyorum zaten takımda bir ben birde marlin18 ve asena87 sarraf

Can'ım kalbini ferah tut inşallah dediğin iş en kusa Zaman'da hayırlısı ile gerçekleşir senide çok iyi anlıyorum zaten takımda bir ben birde marlin18 ve asena87 sarraf
Saol caniiimm inşallah merak etmeyin bi kac kisi daha çağıricam ama daha kimse başvurmadi yarişmaya yılbaşı geçsin başvuranlar çoğalir hemen 2 3 kişi çağiririm hareketlendiririz tekrar takimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…