- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.101
Herkes yilbasi hazirligi yapiyo galiba.isleri bitiremedinizmi kizlar .Kızlar kimse yok mu hiç sohbet etmiyoruz ya
Bende şimdi adet oldum ofBenim hrdef 65di.gecen hsfta 66ciktim.bakalim yarin ne olacak bende merak ediyorum
Annen başka şehirde mi yaşıyor Can'ımOkadar karisik besleniyorumkiannemden dolayi buraya menuyu bile yazamiorum.pazara kadar idare edin biraz beni kizlar lutfenSekerPancarii
Peki canim adet şişliğidir üzülme haftaya telafi edersinGünaydınSekerPancarii canım ben şuan adet oldum ve kilom 80 kg canım
Can'ım kalbini ferah tut inşallah dediğin iş en kusa Zaman'da hayırlısı ile gerçekleşir senide çok iyi anlıyorum zaten takımda bir ben birdeIki haftadan beri doğru düzgün diyet yapamıyorumkilomu koruyabilecek kadar yapıyorum sadece esim sürekli evde hala iş bulamıyoruz o psikolojik olarak çok kötü tabi bende kafamı doğru düzgün hiç bişeye veremiyorum bir iş haberi bekliyoruz 15 güne kesinleşecek dua edin lütfen ve eşim sürekli evde olduğu için buraya sık giremiyorum eşim çalışırken gündüzleri sürekli burdaydim şimdi firsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen takimimizi ıssız birakmayin herkes birbirinin menüsüne yorum bile yapsa bir sürü sohbet türer birbirimizin msjlarini önemseyelim ve cevapsiz birakmayalim olur mu burasi bizim sağlık yuvamiz hep ayakta tutalim burayı
Saol caniiimm inşallah
***14. TAKIM 446. ETAP***
Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.9 /0 /% 0) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Sarraf( 85.7/ / /%)
Asena87( 65.2/ / /%)
Miyav_su(79.0 /80.0 /-1.0 /% -1.27)
Marlin18( 66.0 /65.6 / 0.4/%0.60)
14.TAKIM ORTALAMASI:%
Tatlım ben biraz yeme işini askiya aldim o yüzden izne ayriliyor yazdim hergün burdayim yine caniiimmm sizi birakir miyim
Sana da mutlu sağlıkli huzurlu hayırlı yillaarr eriğimmmutlu yillar kizlar
Saol bitanem amiiinnSekerPancarii canim rabbim hayirli kapilar acsin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?