- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.081
Onu da denedim canım..benim böbreklere iyi gelmedi büyüme yaptı acillik oldum..Can'ım soğan kürünü denesene
Malesef Can'ım aynı yerimde sayıyorum hedef için 4 kilo veremedimKizlar nasilsiniz bugün. Yeni yila az kaldi.hedef kilosuna ulasan varmi
Hadi ya üzüldüm Can'ım geçmiş olsun doktor mu dedi bunun yüzünden diye çok ilginçOnu da denedim canım..benim böbreklere iyi gelmedi büyüme yaptı acillik oldum..
Kimsecikler uğramıyorum diğer takımlarda herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyor anlamadım bendeselam kızlar
herkes nerelerde gerçekten
menümü yazayım hemen
sabah: peynir yumurta tereyağ zeytin 3 dilim ekmek
akşam: yaprak sarma
Gece acile gittim felaket bir sancıyla.doktor kum dökücü ilaç mı içtin dedi ben de soğan kürü yaptım dedim o da bir daha asla yapma böbreklerin iflas eder dedi.korkuyorum şimdi yapmaya.ama o sene böbrekte ne kum ne iltihap kaldı hepsini döktüm.yani yanlış yeri tedavi etmişim :)Hadi ya üzüldüm Can'ım geçmiş olsun doktor mu dedi bunun yüzünden diye çok ilginç
Ya bende düşünüyordum bu ay yapmayı benimde vücudum taş üretiyor Can'ım o zaman yapmayayım mıGece acile gittim felaket bir sancıyla.doktor kum dökücü ilaç mı içtin dedi ben de soğan kürü yaptım dedim o da bir daha asla yapma böbreklerin iflas eder dedi.korkuyorum şimdi yapmaya.ama o sene böbrekte ne kum ne iltihap kaldı hepsini döktüm.yani yanlış yeri tedavi etmişim :)
Kaç gün yaptın Can'ım bu kürü ? Rabbim korusun asla bir daha yapma o Zaman geçmiş olsunGece acile gittim felaket bir sancıyla.doktor kum dökücü ilaç mı içtin dedi ben de soğan kürü yaptım dedim o da bir daha asla yapma böbreklerin iflas eder dedi.korkuyorum şimdi yapmaya.ama o sene böbrekte ne kum ne iltihap kaldı hepsini döktüm.yani yanlış yeri tedavi etmişim :)
Kim yaptıysa sonucunu aldı ama bende ters tepdi.onbeş günü tamamlayamamıştım.istersen dene sende..Ya bende düşünüyordum bu ay yapmayı benimde vücudum taş üretiyor Can'ım o zaman yapmayayım mı
Teşekkür ederim canım..Kaç gün yaptın Can'ım bu kürü ? Rabbim korusun asla bir daha yapma o Zaman geçmiş olsun
Korktum Can'ım ya ben çok enfeksiyon geçiriyorum taş ve şeker yüzünden akıntımda çok oluyor onun için yapıcaktım korktumKim yaptıysa sonucunu aldı ama bende ters tepdi.onbeş günü tamamlayamamıştım.istersen dene sende..
Benim hrdef 65di.gecen hsfta 66ciktim.bakalim yarin ne olacak bende merak ediyorumMalesef Can'ım aynı yerimde sayıyorum hedef için 4 kilo veremedimpeki sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?