- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.121
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..vardır bir rızık kapınız ve günü gelince mutlaka olacaktır..sakın buraları bırakma bak yaz gelinceye kadar bizi kim motive edicekIki haftadan beri doğru düzgün diyet yapamıyorumkilomu koruyabilecek kadar yapıyorum sadece esim sürekli evde hala iş bulamıyoruz o psikolojik olarak çok kötü tabi bende kafamı doğru düzgün hiç bişeye veremiyorum bir iş haberi bekliyoruz 15 güne kesinleşecek dua edin lütfen ve eşim sürekli evde olduğu için buraya sık giremiyorum eşim çalışırken gündüzleri sürekli burdaydim şimdi firsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen takimimizi ıssız birakmayin herkes birbirinin menüsüne yorum bile yapsa bir sürü sohbet türer birbirimizin msjlarini önemseyelim ve cevapsiz birakmayalim olur mu burasi bizim sağlık yuvamiz hep ayakta tutalim burayı
Bırakır miyim hiç canim hep beraber yaza incecik giricezHakkınızda hayırlısı olsun canım..vardır bir rızık kapınız ve günü gelince mutlaka olacaktır..sakın buraları bırakma bak yaz gelinceye kadar bizi kim motive edicek
Saol tatlımslm kızlar günaydın...
SekerPancarii selinciğim içini ferah tut,Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin...
bu arada bugunmü tartılıyorduk yarın cuma değilmiydi ?
Miyav_su canım nasılsın bende annemler burda diye pek giremiyorumda kötüde besleniyorum ya...
pzt den itibaren inşallah devam edecegim kaldığım yerden....
Canimmmmm sanada mutlu huzurlu sağlıklı yillarr bol bol eylen bu gece diyeti unutuyoruzzz istediğini ye içKizlar ben biraz sonra eltime gidecem.bugün orda toplancaz eltilerle.iki büyük eltim var .ben ücüncüyüm en kücük.yeni yila orda gircez insaallah.her sene birimizde toplaniriz geleneksel oldu yani .yeni yilda hepinize ssglik mutluluk huzur is, es veeebol eksiler nasip etsin rabbim.seneye görüsürüz kizlar
Kesinlikle kendimizi bi salarsak bir daha toparlanmak zor olur sonra yaza nasil incecik girerizzz demiii ama ben inanıyorum biz ćok güzel bir takimiz daha çok motivasyon lazim bize ve bunu yapabilecek olan yine biziz hadi bakalimBende katiliyorum selin..SekerPancarii
Yorumlari artiralim ve haftaya hepimiz kilo vermis olmaliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?