Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel canım sporun...
bu hafta ben de çok az verdim ama daha iyi toparlanıcam..iki hafta sonra eltimin kızının söz ve nişan işleri başlıyor ve ben evdeki elbiselerimden giymek istiyorum artık..bu da bana motive olsun...

Kaç beden elbiselerin canim ve şuan kaç bedensin valla gerçekten ister ve azmedersek başaramayacagimiz şey yok bence kesin gireceksin

vaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv 60 squat hemde ağırlıkla :) bravooooo....
söz pztden itibaren bende başlayacağım...

Kızlar biz yılbaşı kutlamiyoruz ama bugün kiz kardeşimin doğum günü annemlere gideceğiz eee bugün izin günümüz bende şöyle bir plan yaptim sabahi ve öğleni hafif atlatip annemlerin orda yicem yarinda tam gaz diyete devam

bide özellikle kutlamayacağız ama biraraya toplanıyoruz yemek abur cubur bol olur....bende gündüzü hafif atlatıyorum sabah işe gelirkende biraz yürüdüm..dönüştede biraz yürüyeceğim...akşam yerim tabi biraz :)

Bu akşam serbestiz canim ye

30 günlük "ince bel, dar kaburga, kum saati görüntüsü" programı!

Eagle ABS = Kartal Mekiği

Diz ve dirseklerinizi birbirine yaklaştırırken, karın kaslarınız aktif çalışacak.

Reverse Crunch = Ters Mekik

Popoyu yerden kaldırıyor ve ayak uçlarını gökyüzüne uzatıyoruz. Alt karını şekillendirir ve gitmeyen ayva göbeği yağlarını parçalamaya birebir.

Double D = Çift D harfi

Alt karın için. İki bacağınız D harfi çizecek.

Infinity ABS = Sonsuzluk İşareti

Şekildeki gibi dururken, rus mekiği gibi bir sol yana, bir sağ yana dönüyorsunuz. Ama dirseklerinizin bir sonsuzluk işareti çizer gibi eğilmesi gerek.

Accordians = Akordion

Bacağı tam açarken, dirseğiniz dize değecek. Yan karın yağları ve incelen bir bel için birebir.

Leithia'nin "spor ve sağlıklı yaşam için motivasyon taktikleri" topiğinden ALINTI..♥♡♥♡

6.takimdan sevgiler Yeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn

Kaç beden elbiselerin canim ve şuan kaç bedensin valla gerçekten ister ve azmedersek başaramayacagimiz şey yok bence kesin gireceksin
Şuanki bedenim 46...evdekiler 44 beden ozamana kadar olur inşallah.yeni birşey almak istemiyorum çünkü bedene göre güzel birşey bulmam zor oluyor..

Şuanki bedenim 46...evdekiler 44 beden ozamana kadar olur inşallah.yeni birşey almak istemiyorum çünkü bedene göre güzel birşey bulmam zor oluyor..
Hadi o zaman bu seni iyce motive etsin tatlim 2 hafta sonra o elbiselere girilecek

***14. TAKIM 446. ETAP***

Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.9 /0 /% 0)
kilosu sabit
Sarraf( 85.7/85.5 /0.2 /%0.23)
Asena87( 65.2/65.6 / -0.4/%0)
Miyav_su(79.0 /80.0 /-1.0 /% -1.27)
Marlin18( 66.0 /65.6 /0.4 /%0.60)

14.TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…