- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.141
çok güzel canım sporun...Kizlaaaarrr ben sporumu yaptimm bilee erkenden kahve keyfi de tamambirazdan limonlu elma sirkeli beyaz lahana salatasi yicemmm aayyy bugün çok motiveyim
Sporummm
♥12 dk twist shape stepper aleti kollarda ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs
♥ 100 thing masterle iç bacak
♥ 25 thing masterle göğüs
Vee esnemeee
Kaç beden elbiselerin canim ve şuan kaç bedensin valla gerçekten ister ve azmedersek başaramayacagimiz şey yok bence kesin gireceksinçok güzel canım sporun...
bu hafta ben de çok az verdim ama daha iyi toparlanıcam..iki hafta sonra eltimin kızının söz ve nişan işleri başlıyor ve ben evdeki elbiselerimden giymek istiyorum artık..bu da bana motive olsun...
vaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv 60 squat hemde ağırlıkla :) bravooooo....Kizlaaaarrr ben sporumu yaptimm bilee erkenden kahve keyfi de tamambirazdan limonlu elma sirkeli beyaz lahana salatasi yicemmm aayyy bugün çok motiveyim
Sporummm
♥12 dk twist shape stepper aleti kollarda ağırlıkla
♥ 60 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs
♥ 100 thing masterle iç bacak
♥ 25 thing masterle göğüs
Vee esnemeee
bide özellikle kutlamayacağız ama biraraya toplanıyoruz yemek abur cubur bol olur....bende gündüzü hafif atlatıyorum sabah işe gelirkende biraz yürüdüm..dönüştede biraz yürüyeceğim...akşam yerim tabi biraz :)Kızlar biz yılbaşı kutlamiyoruz ama bugün kiz kardeşimin doğum günü annemlere gideceğiz eee bugün izin günümüz bende şöyle bir plan yaptim sabahi ve öğleni hafif atlatip annemlerin orda yicemyarinda tam gaz diyete devam
Başla tabi canim spor gibisi yokvaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv 60 squat hemde ağırlıkla :) bravooooo....
söz pztden itibaren bende başlayacağım...
Bu akşam serbestiz canim yebide özellikle kutlamayacağız ama biraraya toplanıyoruz yemek abur cubur bol olur....bende gündüzü hafif atlatıyorum sabah işe gelirkende biraz yürüdüm..dönüştede biraz yürüyeceğim...akşam yerim tabi biraz :)
Şuanki bedenim 46...evdekiler 44 beden ozamana kadar olur inşallah.yeni birşey almak istemiyorum çünkü bedene göre güzel birşey bulmam zor oluyor..Kaç beden elbiselerin canim ve şuan kaç bedensin valla gerçekten ister ve azmedersek başaramayacagimiz şey yok bence kesin gireceksin
Amiiinnn canim6.takimdan sevgilerYeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Hadi o zaman bu seni iyce motive etsin tatlim 2 hafta sonra o elbiselere girilecekŞuanki bedenim 46...evdekiler 44 beden ozamana kadar olur inşallah.yeni birşey almak istemiyorum çünkü bedene göre güzel birşey bulmam zor oluyor..
Amiiinn canım teşekkür ederiz3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
Saol canimmAmiiinnn canimteşekkür ederizz sanada mutlu huzurlu yillar
Amiiinn tatlim TeşekkürlerCitir olmaniza sahitlik edecegimiz
Mutlulugunuzu paylasacagimiz bir yil diliyorum
Amiiinn canım teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?