Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrrrr ben geldim yeniden aranızdayım

Gelmisken kilo bildirimide yapayim 89.1 bir ileri iki geri gidip gidip geliyorum ama yinede umutluyum 8 li rakkamları gormek benim icin buyuk umut oldu
Benim gibisin Can'ım mehteren takımı gibiyizne güzelsin sen öyle umutlusun maşallah sabah sabah bana da aşıladın teşekkür ederim

Mutlu seneler Can'ım inşallah hep birlikte bende umut yoktu ama sağolsun Sudbanazenin beni kendi umudundan aşıladı
Bende umut olmadiginda sen bana vereceksin sende olmasiginda ben sana vericem böyle böyle bu yolu asıcaz insallaho yuzden burda degilmiyiz

Inşallah hepimiz en yakin zamanda cok yol kat edip istedigimiz kilolara ulasicaz

Benim gibisin Can'ım mehteren takımı gibiyizne güzelsin sen öyle umutlusun maşallah sabah sabah bana da aşıladın teşekkür ederim
Sorma canim iki haftada hep iradesizligimden aldim aldim verdim yani az iradeli olsam 87 kesin gormustum ama bugun olmassa yari bi sekilde biz bu kilolardan bu kilolar bizde emanet

Bende umut olmadiginda sen bana vereceksin sende olmasiginda ben sana vericem böyle böyle bu yolu asıcaz insallaho yuzden burda degilmiyiz

Inşallah hepimiz en yakin zamanda cok yol kat edip istedigimiz kilolara ulasicaz
Tabiki Can'ım evet bunyüzden buradayız Can'ım ben de adetim kendimi çok çirkin görüyorum İşte bu aralar

Sorma canim iki haftada hep iradesizligimden aldim aldim verdim yani az iradeli olsam 87 kesin gormustum ama bugun olmassa yari bi sekilde biz bu kilolardan bu kilolar bizde emanet
Evet bende Allah'dan iradem çok güçlü bu aralar bir garibim işte adetden oldum sanırım o yüzden bir karamsarlık var

Gelmisken kilo bildirimide yapayim 89.1 bir ileri iki geri gidip gidip geliyorum ama yinede umutluyum 8 li rakkamları gormek benim icin buyuk umut oldu
Hoşgeldin canım...artık buralarda olalım ve birbirimize destek verelim..
Ben geçen hafta 1200 gr verdim bu hafta 200 gr..iki ileri bir geri gidecek canım bu kilolar..

Hepimize hayirli saglikli mutlu huzurlu bir yil olur insaallah.hepimiz yeni yilda istedigimiz kiloya kavusalim kizlar

Sudbanazeninpost: 44398681 .!.:

Hosgeldin iyiki geldin csnim.durmak yok hep beraber yola devam

Kızlar bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında iki yumurta, üç zeytin, kk peynir, beş çiğ fındık...
Akşam: pazı kavurması, yoğurt, salata..

Birazdan çayımı içerim...

Kahvaltim;1yumurta,8 zeytin ,biber,yarimdilim kasar peynir,yarim dilimekmek,ikicataltahinpekmez
ara..bir kurukayisi ,1 ceviz ve 4taneyer fistigi
aksam;1tabak corba,1 tabakyogurtlu ispanak ,yarim dilimekmek
spor;2saat yürüdüm

Kızlar bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında iki yumurta, üç zeytin, kk peynir, beş çiğ fındık...
Akşam: pazı kavurması, yoğurt, salata..

Birazdan çayımı içerim...
Menün cok güzel.cok hafif atlatmissin bu günü.spor yapixomusun canim

Kızlar selam.menümü yazayım hemen.
11.00.. Sucuklu yumurta 1 bardak 3 şekerli çay 2 dil.ekm.
14.00.. 3 bardak 3 şekerli çay biraz kuruyemiş
18.00.. Haşlanmış biraz tavuk ve patates 2 kaşık pirinç pil.
19.00.. 3 bar.3 şek.çay kuruyemiş
21.00.. 1 kase yayla çorbası
Şimdide 2si birarada kahve içicem tek şek.
Bugünde kayınvaldedeyim ondan böyle oldu yarın inş.evime geçicem ve kaldığım yerden sporumla birlikte devam edicem.
Çay çok oldu bugün ama telafi edicem yatmadan mekik çekicem 300 tane.
Herkesin menüsü güzelmiş sporda var negüzel.
Yılbaşındada yediklerime çok dikkat ettim.

Slm kızlar ayyy annemlerdeydim orda da internet yoktu giremedim bütün gün nasilsiniizz bakaliim

Tatlım malesef yılbaşı nedeniyle bu hafta kilo bildirimleri perşembe ydi kilo bildiriminde bulunmadı olarak yazdım seninkine [/QUOTE="SEVTAL87, post: 44399825, member: 574007"]İyi seneler kızlar.benim tel evde kalmıştı şimdi alabildim daha çok özür dilerim.hemen listeye ekledim ama kahvaltıdan sonra 65.6 idi.
İnş.bu sene çıtır hatunlar oluruz.[/QUOTE]

Ayy kızlar aksilik telefonumu annemlerde unuttum Allah dan tablet varda ordan yazıyorum biraz karışıyor burdan ama neyse yarin alirim telimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…