- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.181
Benim gibisin Can'ım mehteren takımı gibiyizKızlarrrrr ben geldim yeniden aranızdayım
Gelmisken kilo bildirimide yapayim 89.1 bir ileri iki geri gidip gidip geliyorum ama yinede umutluyum 8 li rakkamları gormek benim icin buyuk umut oldu
Mutlu seneler Can'ım inşallah hep birlikte bende umut yoktu ama sağolsunİyi seneler kızlar.benim tel evde kalmıştı şimdi alabildim daha çok özür dilerim.hemen listeye ekledim ama kahvaltıdan sonra 65.6 idi.
İnş.bu sene çıtır hatunlar oluruz.
Amin Can'ım inşallah hep birlikte
Merhaba canım.umut bi kadının kendisidir.sen turşu ve suyunu bırak göreceksin kendindeki hızlı değişimi.Mutlu seneler Can'ım inşallah hep birlikte bende umut yoktu ama sağolsunSudbanazenin beni kendi umudundan aşıladı
Bende umut olmadiginda sen bana vereceksin sende olmasiginda ben sana vericem böyle böyle bu yolu asıcaz insallahMutlu seneler Can'ım inşallah hep birlikte bende umut yoktu ama sağolsunSudbanazenin beni kendi umudundan aşıladı
Sorma canim iki haftada hep iradesizligimden aldim aldim verdim yani az iradeli olsam 87 kesin gormustum ama bugun olmassa yari bi sekilde biz bu kilolardan bu kilolar bizde emanetBenim gibisin Can'ım mehteren takımı gibiyizne güzelsin sen öyle umutlusun maşallah sabah sabah bana da aşıladın teşekkür ederim
Tabiki Can'ım evet bunyüzden buradayız Can'ım ben de adetim kendimi çok çirkin görüyorum İşte bu aralarBende umut olmadiginda sen bana vereceksin sende olmasiginda ben sana vericem böyle böyle bu yolu asıcaz insallaho yuzden burda degilmiyiz
Inşallah hepimiz en yakin zamanda cok yol kat edip istedigimiz kilolara ulasicaz
Evet bende Allah'dan iradem çok güçlü bu aralar bir garibim işte adetden oldum sanırım o yüzden bir karamsarlık varSorma canim iki haftada hep iradesizligimden aldim aldim verdim yani az iradeli olsam 87 kesin gormustum ama bugun olmassa yari bi sekilde biz bu kilolardan bu kilolar bizde emanet
Hoşgeldin canım...artık buralarda olalım ve birbirimize destek verelim..Kızlarrrrr ben geldim yeniden aranızdayım
Gelmisken kilo bildirimide yapayim 89.1 bir ileri iki geri gidip gidip geliyorum ama yinede umutluyum 8 li rakkamları gormek benim icin buyuk umut oldu
Hosgeldin iyiki geldin csnim.durmak yok hep beraber yola devamSudbanazeninpost: 44398681 .!.:Kızlarrrrr ben geldim yeniden aranızdayım
Menün cok güzel.cok hafif atlatmissin bu günü.spor yapixomusun canimKızlar bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında iki yumurta, üç zeytin, kk peynir, beş çiğ fındık...
Akşam: pazı kavurması, yoğurt, salata..
Birazdan çayımı içerim...
bu Aralar cezalı olduğum için içmiyorum ve yaza kadar içmeyecemMerhaba canım.umut bi kadının kendisidir.sen turşu ve suyunu bırak göreceksin kendindeki hızlı değişimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?