- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.221
Canım merhaba .aramıza hoşgeldin.Selaaam.
Ben geldim.
Eylul ayinda dugun icin izne ayrilmistim. Sonra bir turlu gelemedim cesitli sorunlar cikti. Birsuru arkadas katilmis aramiza. Hosgeldiniz tanisalim herkesle. Kaptanimiz degismis sanirim. Ben kendimi tanitayim. Adim ruveyda. 21 yasinsayim. 3 aylik evliyim bir yandan da aciktan okuyorum. 168 boyum. Izne ayrilmadan 62 de kilomdu. Ama ben naptim sistim de geldim. O kadar emegim bosa gitti. Dikkat etmeye basliyorum tekrar bugunden. Ama cok tempolu sporlar yapamayacagim bir sure.
Umarim diskalifiye olmamisimdir..
Tamam kaptanim. Hosbuldumm. Sen de hosgeldin :)@kitap_asigi canım hoşgeldin ♥ şuan telefonum elimde yok bilgilerine bakamiyorum telefonumu buyuk ihtimal yarin alirim o zaman bakalım durum ne olur mu canım
Evet biraz fazla olmus pasta cips falan.yarin telafi edrsin.benimde fazla oldu bugün .yarin az yemeliyizKizlar bugun
Kahvaltida iki dilim çorek 5 zeytin bir parca ekmek 4-5 dilim peynir
Ogle: yarim ekmek peynir
Ara:1 dilim pasta 1 kase kadar cips
Aksam:1 tabak kelle paca ceyrek ekmek
Bugun cok kacirdigimin farkindayim bir kismini mecburen yedim
Yarin cezaliyim sadece yoğurt yada meyve yiyicem
Ben varin kaptan hodri meydan diyorum varmisinGünaydın canlarimmm ♥♥♥♥ ayyy doya doya yazmayi özledim bu tabletten alıntı falan yapamıyorumamaaa bazi menülerde kacamak goruyorum yarin arti çıkarsaniz sorarim ben size hepinize iyi pazarlaarr hafif bir gün geçirin ben eksiideyimm demedii demeyin kimm bu hafta benimle yarişa vaaar bu hafta yine eşleşip yarişalimm olur muu
Günaydın Can'ım bende 14 şubat'a kadar şeker orucuna başlıyorum 40 gün sürecekSlm kizlar...
Ben bugun eski duzenimi kuruyorum..bu hafta yarismayada varimSekerPancarii Selincigim.
Canım benim dışımda menü yazan göremiyorumHerkess birbirinin menüsüne yorum yapiyor değil mi
Hemende yazmis bi ben menu yaziyom dieeeee yarindan sonra soz herseye yorum yapicam hatta simdi hemen baslayimGünaydın Can'ım bende 14 şubat'a kadar şeker orucuna başlıyorum 40 gün sürecek
Hemencecik yazarımHemende yazmis bi ben menu yaziyom dieeeee yarindan sonra soz herseye yorum yapicam hatta simdi hemen baslayim
Seker orucunda hic hic hicmi sekerli bisey yemiyorsun.ben boyle bise yapsam hemen kilo veeirim heralde cunku tatli ya yok diyemiyorum pek.
Valla yarindan itibaren cok gazliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?