Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlarr telefonumu alamadim annemlere gitmedik bugün inşallah yarın alırım siteye dogru duzgun giremiyorum boyle neyse nasilsiniz canlarim kaçamak yok dimiii

@kitap_asigi canım hoşgeldin ♥ şuan telefonum elimde yok bilgilerine bakamiyorum telefonumu buyuk ihtimal yarin alirim o zaman bakalım durum ne olur mu canım

Canım merhaba .aramıza hoşgeldin.

Arkadaşlar selam.sonunda evime geldim çok şükür.hemen menümü yazayım.
11.00... Sucuklu yumurta 3 bardak 3 şek.çay
16.00.. Yarım haş.patates
18.00..3 kaşık makarna tavuk patates haşlama tarzı
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+160 mekik.
Biraz öncede 2 gün kurusu 1 ceviz form çayım.eşim erken gelirse yine yapcam sporumu inş.
Yarından itibarende çok düzenli devam edicem inş.aynı 3 gün önceki gibi.

selam kızlar
haftasonu biraz kaçamak oldu
sabah: kahvaltıda ne varsa azar azar yedim
öğlen: bir kase tarhana çorbası
akşam: nohut yemeği

Merhaba kızlar..menüm..
Sabah: yarım gözleme, kk peynir, beş zeytin..
Akşam: bir tabak nohut, bir kase yoğurt..
Sabah biraz kaçamak yaptım

Menümü yazayim bende bugün fazla kacirdiim.
kahvaltim;1yumurtavepeynirle omlet.8 zeytin,biber ,salatalik ,2 dilim ekmek,ikicatal tahin pekmez.(bu tshin pekmez isini biraz az altmam lazim hergün olmuyo)
Aksam,bir büyük tabak tarhana corba ,yarim tabak patates salatasi ,yogurt
ara ,ceyrek simit ,kk peynir
spor,1saatyürüyüş

Evet biraz fazla olmus pasta cips falan.yarin telafi edrsin.benimde fazla oldu bugün .yarin az yemeliyiz

slm kızlar...yarın öğlen evime gececeğim inş..hemen yemek düzeni ve buraya düzenli yorum...

hepinize iyi geceler...

İyi geceler kızlar ctesi menüm kahvaltım 1 cevizli avakado bol yeşillik avuç içi kadar peynir 15 adet zeytin ve şekersiz çay akşam ise mercimek çorbası fırında kaşarlı karnıbahar ve yogurt birde 3 lt gün boyunca limonlu tarçınlı su içtim şimdi de şekersiz çay

Günaydın canlarimmm ♥♥♥♥ ayyy doya doya yazmayi özledim bu tabletten alıntı falan yapamıyorum amaaa bazi menülerde kacamak goruyorum yarin arti çıkarsaniz sorarim ben size hepinize iyi pazarlaarr hafif bir gün geçirin ben eksiideyimm demedii demeyin kimm bu hafta benimle yarişa vaaar bu hafta yine eşleşip yarişalimm olur muu

Ben varin kaptan hodri meydan diyorum varmisin

Günaydın Can'ım bende 14 şubat'a kadar şeker orucuna başlıyorum 40 gün sürecek
Hemende yazmis bi ben menu yaziyom dieeeee yarindan sonra soz herseye yorum yapicam hatta simdi hemen baslayim

Seker orucunda hic hic hicmi sekerli bisey yemiyorsun.ben boyle bise yapsam hemen kilo veeirim heralde cunku tatli ya yok diyemiyorum pek.
Valla yarindan itibaren cok gazliyim

Hemencecik yazarım işte ben tel başıma takılıyorum bazen diyorum kendi kendime konuşuyorum diyeevet Can'ım zaten ben tatlı yemiyorum çikolata bile meyvede yemiyecem yarında burası sessiz olucak ben alıştımbenim mekanım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…