- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.201
Teşekkür ederim canım..evde bebiş var ondan fırsat buldukca leslie yapıyorum arada da zumba..Menün cok güzel.cok hafif atlatmissin bu günü.spor yapixomusun canim
Malesef evden dışarı çıkınca menüler biraz değişiyor canım.önemli olan yediğimizi aza indirgemek..sporla telafi olur canım yediklerin .Kızlar selam.menümü yazayım hemen.
11.00.. Sucuklu yumurta 1 bardak 3 şekerli çay 2 dil.ekm.
14.00.. 3 bardak 3 şekerli çay biraz kuruyemiş
18.00.. Haşlanmış biraz tavuk ve patates 2 kaşık pirinç pil.
19.00.. 3 bar.3 şek.çay kuruyemiş
21.00.. 1 kase yayla çorbası
Şimdide 2si birarada kahve içicem tek şek.
Bugünde kayınvaldedeyim ondan böyle oldu yarın inş.evime geçicem ve kaldığım yerden sporumla birlikte devam edicem.
Çay çok oldu bugün ama telafi edicem yatmadan mekik çekicem 300 tane.
Herkesin menüsü güzelmiş sporda var negüzel.
Yılbaşındada yediklerime çok dikkat ettim.
Merhaba canım zaten evime bi geçsem acısını çıkarcam hepsinin bol sporla.Malesef evden dışarı çıkınca menüler biraz değişiyor canım.önemli olan yediğimizi aza indirgemek..sporla telafi olur canım yediklerin .
Günaydın Canım Mutlu haftasonları herkeseGünaydın kizlaaarr ♥♥♥♥ iyi haftasonlarii ♡♡♡♡♡ büyük ihtimal bugün telefonumu almak için annemlere giderim
Hos geldin iyiki geldinSelaaam.
Ben geldim.
Eylul ayinda dugun icin izne ayrilmistim. Sonra bir turlu gelemedim cesitli sorunlar cikti. Birsuru arkadas katilmis aramiza. Hosgeldiniz tanisalim herkesle. Kaptanimiz degismis sanirim. Ben kendimi tanitayim. Adim ruveyda. 21 yasinsayim. 3 aylik evliyim bir yandan da aciktan okuyorum. 168 boyum. Izne ayrilmadan 62 de kilomdu. Ama ben naptim sistim de geldim. O kadar emegim bosa gitti. Dikkat etmeye basliyorum tekrar bugunden. Ama cok tempolu sporlar yapamayacagim bir sure.
Umarim diskalifiye olmamisimdir..
Hosbuldum tesekkurler :)marlin18post: 44414958 .!.:Hos geldin iyiki geldin
Hos buldum iyikide gelmisim ya takimim sayfasina yazmadigimdan hepten unutmusum dunde menu yaMayi ihmal etmisim inşallah bugunden itibarwn kaytatmam artikHosgeldin iyiki geldin csnim.durmak yok hep beraber yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?