Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[QU"Sudbanazenin, post: 44398681, member: 698969"]Kızlarrrrr ben geldim yeniden aranızdayım

Gelmisken kilo bildirimide yapayim 89.1 bir ileri iki geri gidip gidip geliyorum ama yinede umutluyum 8 li rakkamları gormek benim icin buyuk umut oldu[/QUOTE]

MMerhaba canım hosgeldin bende seni merak ediyordummm iyki geldin

Selam kızlar bugün ki menüm yatım kaşarlı tost yedim yanında şekersiz çay ve 15 adet zeytin bir cennet hurması 1 çay bardağı Antep fıstığı akşam ise dünden kalan fırında patates köfte Haydari biraz közlenmiş patlıcan ve yogurt yedim 2 saat sabah yürüyüş yaptım

Ayyy sinir oldum tabletten herşey karışıyor dogru duzgun alıntı bile yapamadiiiiim

Neyse kızlar daha fazla yazamicam burdan telimi alinca bol bol yazarim yine ben burdan sizin yazdıklarınızı okurum öptüm hepinizi iyi akşamlar♡♥ buarada bende bugünü gayet hafif atlattim hatta şuan çok açım :))))))))

Malesef evden dışarı çıkınca menüler biraz değişiyor canım.önemli olan yediğimizi aza indirgemek..sporla telafi olur canım yediklerin .

Günaydın kizlaaarr ♥♥♥♥ iyi haftasonlarii ♡♡♡♡♡ büyük ihtimal bugün telefonumu almak için annemlere giderim

Gunaydin herkese kizlar biliyorsunuz misafirlerim vardi annemler yemek duzenim cok bozuldu.cokta yogunum.dunde baska il e gectik iki gun burdayim simdi.yani hem siteye girip yazamiyorum hemde o kadar kotu besleniyorumki...
Soz verdigim gbi pzt sabahindan itibaren hem sik ve duzenli yaziyorum hemde kilo veriyorummm:)
Iki gun daha yazamazsam affedin lutfen optum hepinizi

Herkese iyi hafta sonları kızlar.ben hala evime geçemedim çok üzgünüm.
Dikkat etmeyede çalışıyorum ama yinede evde olsam daha iyi olurdu.bian önce evime gidip kızımı uyutup sporumu yapmak istiyorum ve güzel bi duş.

Selaaam.

Ben geldim.

Eylul ayinda dugun icin izne ayrilmistim. Sonra bir turlu gelemedim cesitli sorunlar cikti. Birsuru arkadas katilmis aramiza. Hosgeldiniz tanisalim herkesle. Kaptanimiz degismis sanirim. Ben kendimi tanitayim. Adim ruveyda. 21 yasinsayim. 3 aylik evliyim bir yandan da aciktan okuyorum. 168 boyum. Izne ayrilmadan 62 de kilomdu. Ama ben naptim sistim de geldim. O kadar emegim bosa gitti. Dikkat etmeye basliyorum tekrar bugunden. Ama cok tempolu sporlar yapamayacagim bir sure.
Umarim diskalifiye olmamisimdir..

Hos geldin iyiki geldin

Kizlar kusura bakmayin ya sayfaya yazmaya yazmaya unutmusum o yuzden menu bildirimi yapmayi unutmusum dun yapmamisim ama bugunden sonra ihmal etmem inşallah

Kizlar bugun

Kahvaltida iki dilim çorek 5 zeytin bir parca ekmek 4-5 dilim peynir

Ogle: yarim ekmek peynir

Ara:1 dilim pasta 1 kase kadar cips

Aksam:1 tabak kelle paca ceyrek ekmek

Bugun cok kacirdigimin farkindayim bir kismini mecburen yedim

Yarin cezaliyim sadece yoğurt yada meyve yiyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…