- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.241
Yavv yarin niye sessiz olsun.ben gelicem bak hatta diyet disida geyik yapalim selini etiketleyelim surekli bildirim gitsinHemencecik yazarımişte ben tel başıma takılıyorum bazen diyorum kendi kendime konuşuyorum diye evet Can'ım zaten ben tatlı yemiyorum çikolata bile meyvede yemiyecem yarında burası sessiz olucak ben alıştım benim mekanım oldu
OlurYavv yarin niye sessiz olsun.ben gelicem bak hatta diyet disida geyik yapalim selini etiketleyelim surekli bildirim gitsin
Ahhh bebiş dursa da ben de sizle bol bol muhabbet etsem.yine de uğrarım kızlar fırsat buldukça.Olurneden olmasın Canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum zaten marlin18 ve Sudbanazenin de gelir tamam 4 kişi devam ederiz
Yarışta ben de varım canım eşleştir bakalım bizi :)Günaydın canlarimmm ♥♥♥♥ ayyy doya doya yazmayi özledim bu tabletten alıntı falan yapamıyorumamaaa bazi menülerde kacamak goruyorum yarin arti çıkarsaniz sorarim ben size hepinize iyi pazarlaarr hafif bir gün geçirin ben eksiideyimm demedii demeyin kimm bu hafta benimle yarişa vaaar bu hafta yine eşleşip yarişalimm olur muu
Evet canım birde sen varsın unutmuşum seni bebiş öpAhhh bebiş dursa da ben de sizle bol bol muhabbet etsem.yine de uğrarım kızlar fırsat buldukça.
Neye devam ediyomusuz bakim benim haberim yokOlurneden olmasın Canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum zaten marlin18 ve Sudbanazenin de gelir tamam 4 kişi devam ederiz
Takımda 5 kişiyiz ya onu konuşuyoruzNeye devam ediyomusuz bakim benim haberim yok
Sağol canım.vakit buldukca gelicem..Evet canım birde sen varsın unutmuşum seni bebiş öp
Ben zaten yeni geldimdeTakımda 5 kişiyiz ya onu konuşuyoruz
Hiç sorma 80 kg adet oldum birde Karataya tam uymadım doktor direnç kırılmış diyinceBen zaten yeni geldimdetakımın kalan üyeleri nereye kacmis ki
Canim bu arada sen kilo olarak kactasin simdi
Tamam Canım iyi gezmelerŞimdi kayınvalidemlerdeyim eve gidince görüşürüz kızlar öpüldünüz
Ayyy bu guzel bi diyete benziyor bende bunu deneyeyim bence zaten geriye yiyecek pek birseyde kalmiyorHiç sorma 80 kg adet oldum birde Karataya tam uymadım doktor direnç kırılmış diyinceo yüzden sorma yarım şeker orucuna başlıyorum 40 gün zaten çikolata tatlı ekmek tüketmiyorum bulgur patates ve meyve yemiyecem
İnşallah Canım şubat 10 tekrar doktora çıkıcam glifor ilacını bırıkıcam tabii eğer 68 kg olursan bu çok zorAyyy bu guzel bi diyete benziyor bende bunu deneyeyim bence zaten geriye yiyecek pek birseyde kalmiyor
Zaten bugunlerde oruc turmayi dusunuyorum ama hastalanicam onu bekleyeyim dedim
Yarin bende tartida 90 lari gormekten cekiniyorum 2-3 gundur bende kwndimi kaybettim bi sekilde kendimi durdurmam lazim ama bir formul birsey bulmam lazim bakalim nasil olacak
Sende dert etme biz veririz ya bu kiloları inşallah
Tamam şeker orucunu beraber yapalım o zamanİnşallah Canım şubat 10 tekrar doktora çıkıcam glifor ilacını bırıkıcam tabii eğer 68 kg olursan bu çok zorzaten ekmek ,şeker,Abur Cabur tüketmiyorum keşke doktora gitmeseydim düştü diyince ben bulgur ve meyve yedim bakalım yarın başlıyacam 5 lt pet şişeye 2 dal tarçın 2 limon suyu ve onların kabuklarını rendeledim iştah kontrolü için evde onları tüketicem birde gecen hafta boynum tutuldu sporu zor yaptım dün akşam yine tutuldu ya of çok kötü yarın doktora çıkıcam sinir oldum gel birlikte yapalım şeker orucunu destek olalım
Tamam Can'ım birlikte yapalım ekmek ,makarna,bulgur,pirinç ,patates, bezelye şeker,çikolata ve meyve yok evde pilates yap Canım Allah korusun karda çıkarsan düşersen daha kötü olur senin içinTamam şeker orucunu beraber yapalım o zaman
Bende 1 haftadir falan yuruyuse baslamistim iyi gidiyordum ama cok fena kar yagdi burda yurunulecek gibi degil ben bi kac gun karın otumasini bekliyorum cunku yurudugum yollari kis boyunca belediye acmiyor ana yol olmadigi icin en azindan biraz oturursa yuruyebilirim obur turlu belime kadar kara batarim yuruyemem
Bende bu hafta 1 haftalik ayran detoxuna girmeyi dusunuyorum saglik sorunun olmasaydi sanada tafsiye ederdim ama sagligin daha önemli
Tamam o zamwn yarin basliyoruzTamam Can'ım birlikte yapalım ekmek ,makarna,bulgur,pirinç ,patates, bezelye şeker,çikolata ve meyve yok evde pilates yap Canım Allah korusun karda çıkarsan düşersen daha kötü olur senin için
Tamam canım tatlı krizin olursa limonlu tarçınlı su iç eğer ekmek ve hamur işi Can'ım çekerse ceviz kuruyemiş tüket yada zeytin ye akşam 8 den sonra sadece çay ,su ,vs sıvı tüketTamam o zamwn yarin basliyoruz
Tamsm dikkat ederim aklima takilan birsey olursa danisirim artikTamam canım tatlı krizin olursa limonlu tarçınlı su iç eğer ekmek ve hamur işi Can'ım çekerse ceviz kuruyemiş tüket yada zeytin ye akşam 8 den sonra sadece çay ,su ,vs sıvı tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?