- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.401
Evet Can'ım bak sen bulmuşsun kilo almanın sebeplerini evet bende öyleydim can sıkıntısından yedim yedim işte uzmanlar buna duygusalAhhh canim keske problemim aclik olsa
Ben rahat rahat acikan biri degilim yani 3 gun yemesem acıkmam herhalde ama can sıkıntısindan kendimi yemege veriyorum yoksa gunde bir haslanmis yumurta yesem bile doyarimda
Hem hareketsiz bi yasantim var hemde cok fena ekmek yiyorum kilolarin kaynagi bunlar ama
Miyavsuyla ve sarrafla beraber 40 gunluk seker orucuna basladik
Meyve ekmek bulgur pirinc un falan yok du bakalim insallah sonu basarı olur
Ben varım canım 81,200 grTam bilmiyorum ama 72galiba.yinede yanlislik yapmiyim
Canım menün çok güzelBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış ymurta, kk peynir, dört zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak jarnıbahar yemeği, bir dilim kaşar(canım çok çekti)..
Yatana kadar su çay devam..
Sagol canım benim senin de öyle afiyet olsun bol eksili günler bizeMenün çok güzelmiş canım afiyet olsun..
Menün harika ve çok iyi gidiyorsun yok sslında bu oruç sana sağlığını geri verecekKizlar bende yazayim bari
5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran
Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Menün çok güzel afiyet olsun canımKahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş
Tombiş kelimesi kulaga sempatik geliyo diye kilolarimizi sevimli gosteriyo bize bence şişko diyelim ki o kötü ünvandan kurtulmak icin azmedelimTakımın ikinci tombişi benim Canım aslaşişman kelimesi kullanma bize tombiş kelimesi yakışıyor
40 gün sonra o elbiseyi 7 li rakamlaela giyersin insallahCanım Karatay'da tuz serbest oda Kaya tuzu bizde sadece ekmek ve şeker yok hafi bakalım inşallah bende elbise ile foto çekildim bakalım 40 gün sonra Nasıl duracak üstümde
Evet evet tamda bu bizi bu duygusal bosluk bu hale getirdiEvet Can'ım bak sen bulmuşsun kilo almanın sebeplerini evet bende öyleydim can sıkıntısından yedim yedim işte uzmanlar buna duygusalboşluk diyorlar birde hayatına hareket kat ondan sonra bak kendine Nasıl çıtır bir hatun olmuşsun evet 3 kişiyiz şeker orucunda bakalım
Tombiş kelimesi kulaga sempatik geliyo diye kilolarimizi sevimli gosteriyo bize bence şişko diyelim ki o kötü ünvandan kurtulmak icin azmedelim
Evet canım duygusal boşluk malesef biz bayanlara etkisiEvet evet tamda bu bizi bu duygusal bosluk bu hale getirdi
İnşallah Canım kararlıyım artık eşimi kıskandırmak istiyorum bınu ona yaşatmak istiyorum tabi sözlerimi sakın yanlış anlamayın insanların gözlerini üstüme çekerek bunu yapıcam40 gün sonra o elbiseyi 7 li rakamlaela giyersin insallah
Sana degil kilolarima kızıyorum canim gitmiyorlar bi turlu artik beni terk etsinler istiyorumTamam sen Nasıl istersen kızma
Hadi bakalim guveniyoruz sana o kilolar gidecekİnşallah Canım kararlıyım artık eşimi kıskandırmak istiyorum bınu ona yaşatmak istiyorum tabi sözlerimi sakın yanlış anlamayın insanların gözlerini üstüme çekerek bunu yapıcam
Sana degil kilolarima kızıyorum canim gitmiyorlar bi turlu artik beni terk etsinler istiyorum
Bende sana güveniyorum bebişimHadi bakalim guveniyoruz sana o kilolar gidecek
Ooo sifir kacamak insallah durabilitsin boyle.afiyet olsun.selam kızlar
menümü yazıp kaçmam gerekiyor. çok işim var.
akşam müsait olursam foruma uğrarım.
sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek 1 yumurta
öğlen: 2 yaprak sarma bikaç çatal yeşil fasulye ekmek yok
akşam: yeşillik salata
Afiyetler olsun canim.wuuu 20 zeytin nasil yiyosunuz yavvv aksam ekmekte yemediysen gayet hafif olmus..Kızlar hastaneye tekrar gideceğim için menümü yazayım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı karışık kuruyemiş avuç içi kadar peynir 2 turp 20 adet zeytin ve yeşillik birde şekersiz çay içtim akşam yemeğim isezeytinyağlı pırasa ve sarımsaklı yogurt yedim birde 3lt limonlu tarçınlı su tükettim şimdi hastaneye tekrar gidiyorum öpüyorum hepinizi
Masallah ya ne guzel hafif hafif yiyorsunuz...Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış ymurta, kk peynir, dört zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak jarnıbahar yemeği, bir dilim kaşar(canım çok çekti)..
Yatana kadar su çay devam..
Seker orucumu yoksa normal orucmu tutuyorsun canim.1 ogun varKizlar bende yazayim bari
5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran
Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Afiyet olsun ayy herkes turp yemis canim cekti gece gece yarin alayimKahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş
Çok çok önemli bir rahatsızlığımız olmadığı sürece tabiki bizim elimizde canım..başaracağımıza da inanıyorum .Elimizde canım bu yüzden buradayız artık kilolarımıza bizimle değildin diyelim
Ben nedense havuç,turp gibi şeyleri çiğ yiyemiyorum kahvaltıda denedim ama yok yiyemedim.yazın benim için daha iyi domates,salatalık felan..Ooo sifir kacamak insallah durabilitsin boyle.afiyet olsun.
Afiyetler olsun canim.wuuu 20 zeytin nasil yiyosunuz yavvv aksam ekmekte yemediysen gayet hafif olmus..
Masallah ya ne guzel hafif hafif yiyorsunuz...
Seker orucumu yoksa normal orucmu tutuyorsun canim.1 ogun var
Afiyet olsun ayy herkes turp yemis canim cekti gece gece yarin alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?