Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet Can'ım bak sen bulmuşsun kilo almanın sebeplerini evet bende öyleydim can sıkıntısından yedim yedim işte uzmanlar buna duygusal boşluk diyorlar birde hayatına hareket kat ondan sonra bak kendine Nasıl çıtır bir hatun olmuşsunevet 3 kişiyiz şeker orucunda bakalım

Kizlar bende yazayim bari

5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran

Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Menün harika ve çok iyi gidiyorsun yok sslında bu oruç sana sağlığını geri verecek

Takımın ikinci tombişi benim Canım asla şişman kelimesi kullanmabize tombiş kelimesi yakışıyor
Tombiş kelimesi kulaga sempatik geliyo diye kilolarimizi sevimli gosteriyo bize bence şişko diyelim ki o kötü ünvandan kurtulmak icin azmedelim

Evet evet tamda bu bizi bu duygusal bosluk bu hale getirdi

Ooo sifir kacamak insallah durabilitsin boyle.afiyet olsun.

Afiyetler olsun canim.wuuu 20 zeytin nasil yiyosunuz yavvv aksam ekmekte yemediysen gayet hafif olmus..
Masallah ya ne guzel hafif hafif yiyorsunuz...

Kizlar bende yazayim bari

5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran

Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Seker orucumu yoksa normal orucmu tutuyorsun canim.1 ogun var
Kahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş
Afiyet olsun ayy herkes turp yemis canim cekti gece gece yarin alayim

Ben nedense havuç,turp gibi şeyleri çiğ yiyemiyorum kahvaltıda denedim ama yok yiyemedim.yazın benim için daha iyi domates,salatalık felan..

Kizlar ben cuma 65.6 idim ama sanki almisimdir cunku hafta sonu annem tikadi agzima...
Giderkende dolapta birsuru yiyecek agiryemek ve abur cubur birakti...biraksam bozulur atsam icim razi olmuyo...neyse artik ...
Bugun ;
08.00 azyulaf ve sut 2 zeytin 2 isirik etimek form
14.00 yarim dilim borek (mecbur kaldim)
17.00 yarim dilim ekmek ve corba sadece...

Gecenki haftalardaki duzenli yemeklerim gibi olmadi tabi...oglen yemek goturmeye baslayacagim yine.bu aksamda yarim saat hareket yapacagim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…