- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.421
Sen kendi düzenini kurarsın şimdi canım..doğru yemekleri atmak olmaz ama paylaşacağın birileri varsa verebilirsin.pişmaniyeye dönmesin sakın :)Kizlar ben cuma 65.6 idim ama sanki almisimdir cunku hafta sonu annem tikadi agzima...
Giderkende dolapta birsuru yiyecek agiryemek ve abur cubur birakti...biraksam bozulur atsam icim razi olmuyo...neyse artik ...
Bugun ;
08.00 azyulaf ve sut 2 zeytin 2 isirik etimek form
14.00 yarim dilim borek (mecbur kaldim)
17.00 yarim dilim ekmek ve corba sadece...
Gecenki haftalardaki duzenli yemeklerim gibi olmadi tabi...oglen yemek goturmeye baslayacagim yine.bu aksamda yarim saat hareket yapacagim insallah...
Merhaba canım çokta kötü değil menün bence afiyet olsun.Kizlar ben cuma 65.6 idim ama sanki almisimdir cunku hafta sonu annem tikadi agzima...
Giderkende dolapta birsuru yiyecek agiryemek ve abur cubur birakti...biraksam bozulur atsam icim razi olmuyo...neyse artik ...
Bugun ;
Gecenki haftalardaki duzenli yemeklerim gibi olmadi tabi...oglen yemek goturmeye baslayacagim yine.bu aksamda yarim saat hareket yapacagim insallah...
Bayiliyorum senin su hareketlerine.ayni kilodayiz ama eminim benden cok daha fit duruyorsundurKızlar merhaba.menüleriniz güzelmiş bende yazayım hemen.
10.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı 3-4 badem
14.30.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu azıcık kuruyemiş
19.30.. 1 kase süzme mercimek çor.2 kaşık tavuklu türlü
20.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
İlerleyen saatlerdede yine form çayımla gün kurusu ve kuruyemiş yerim.
Hahahha aklima geldi pismaniye isi.yapicam biseyler artikSen kendi düzenini kurarsın şimdi canım..doğru yemekleri atmak olmaz ama paylaşacağın birileri varsa verebilirsin.pişmaniyeye dönmesin sakın :)
Ya evet kotu degilde eski kilo berdigim haftalarda oglenleri yogurt falan aksamlarida karnabahar tarzi hafif yemekler yiyordum...simdi ne yalan soyleyim kucuk abur cuburlarim artti...kahve yanina azda olsa cikolata,ekmegi artirdim hic yemiyordum,vs vs...ayyy valla skldim bu durumdanda neyse tutmayin beni sporuma baslayim...Merhaba canım çokta kötü değil menün bence afiyet olsun.
AaaaYyy ne iyi yapmışsın gule gule giyyBende sana güveniyorum bebişimbirlikte başarıcaz zaten uzun zamandır söyleniyordu bugün birkaç birşey aldım seksi sabahlık iç çamaşırı filan
Canim bence o yiyecekleri arkadaşlarina falan götür özellikle abur cubur tarzi şeyleri börek kurabiye kek falan bunların hepsi buzlukta durur kötü olmaz bi misafirin geldiğinnde çikarirsin ziyan olmazKizlar ben cuma 65.6 idim ama sanki almisimdir cunku hafta sonu annem tikadi agzima...
Bugun ;
selam kızlar
menümü yazıp kaçmam gerekiyor. çok işim var.
akşam müsait olursam foruma uğrarım.
sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek 1 yumurta
öğlen: 2 yaprak sarma bikaç çatal yeşil fasulye ekmek yok
akşam: yeşillik salata
Ayy çok güzel bir menüKızlar hastaneye tekrar gideceğim için menümü yazayım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı karışık kuruyemiş avuç içi kadar peynir 2 turp 20 adet zeytin ve yeşillik birde şekersiz çay içtim akşam yemeğim isezeytinyağlı pırasa ve sarımsaklı yogurt yedim birde 3lt limonlu tarçınlı su tükettim şimdi hastaneye tekrar gidiyorum öpüyorum hepinizi
Afiyet olsuun canimm çok güzelBugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış ymurta, kk peynir, dört zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak jarnıbahar yemeği, bir dilim kaşar(canım çok çekti)..
Yatana kadar su çay devam..
Ayy biraz karışık olmuş kiz ama fazla değil afiyet olsunKizlar bende yazayim bari
5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran
Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Ayy bugünkü menüler ne kadar güzel afiyet olsun canimmKahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş
Afiyet olsun balimm yine ćok güzel menü de spor daKızlar merhaba.menüleriniz güzelmiş bende yazayım hemen.
10.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı 3-4 badem
14.30.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu azıcık kuruyemiş
19.30.. 1 kase süzme mercimek çor.2 kaşık tavuklu türlü
20.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
İlerleyen saatlerdede yine form çayımla gün kurusu ve kuruyemiş yerim.
Hadi hadiiii koş sporaBayiliyorum senin su hareketlerine.ayni kilodayiz ama eminim benden cok daha fit duruyorsundur
Hahahha aklima geldi pismaniye isi.yapicam biseyler artik
Ya evet kotu degilde eski kilo berdigim haftalarda oglenleri yogurt falan aksamlarida karnabahar tarzi hafif yemekler yiyordum...simdi ne yalan soyleyim kucuk abur cuburlarim artti...kahve yanina azda olsa cikolata,ekmegi artirdim hic yemiyordum,vs vs...ayyy valla skldim bu durumdanda neyse tutmayin beni sporuma baslayim...
Afrasyab haniiimm hep kaçış amaa gel iki sohbetleşelimama menü ćok iyi
Ayy çok güzel bir menü
Afiyet olsuun canimm çok güzel
Ayy biraz karışık olmuş kiz ama fazla değil afiyet olsunsahur da ne yedin canim
Ayy bugünkü menüler ne kadar güzel afiyet olsun canimmharikasiniz valla bu hafta ilk üćdeyiz bence
Anladim tatliş ama biraz herseyi kariştirmişsin kahvaltı akşam yemeği bir olmuş sankiAyyy yorum yamlis oldu sanirsam kaptan neyse sen anladin onu
Kaptanim ben izne ayrildigim donemde listeye tekrar girebilmek icin izne ayrildigin kilodan eksi bir kiloylakiloyla gelmen gerekiyordu sanirim. Hala oyleyse ben baya uzun bir sure listeye giremem. Baslangic kiloma döndüm cunku malesef dikkat etmeyince@kitap_asigi tatlim nerdesin bilgilerini buldum
kitap_asigi 420. Etapbildirimli izne ayrıldı, 424. Etap geri döndü.426. etap bildirimsiz izne ayrıldı
yaş: 20 Boy: 1.68 baş. Tarihi: 28/03/2015 17/04/15 de listede baş. Kilosu: 68 hedef kilosu:59
Şimdilik bunlari buldum yarin detayli bakicam canim hemen listelere dönebiliyor msn diye
Peki izne ayrilali kaç ay oldu eğer 6 aydan fazla olduysa direk girebiliyorsun tatlim listeye :)Kaptanim ben izne ayrildigim donemde listeye tekrar girebilmek icin izne ayrildigin kilodan eksi bir kiloylakiloyla gelmen gerekiyordu sanirim. Hala oyleyse ben baya uzun bir sure listeye giremem. Baslangic kiloma döndüm cunku malesef dikkat etmeyince
Yok 6 ay olmadi kaptanim ya. 4 ay anca olmustur sanirim. Bilemedim.Peki izne ayrilali kaç ay oldu eğer 6 aydan fazla olduysa direk girebiliyorsun tatlim listeye :)
Ay direk girebilirsem cok sevinirim valla. Iyice saldim gittigittim cunku. Bi an once toparlamam lazim.@kitap_asigi canim 20 etap geçmiş sen izne ayrilali ve sanirim 5 ay oluyor ne yapsak ki bilemedim ben olmadı yarın tecrübeli kaptanlara danişayim belki oylama yapar direk alirim seni listeye tatlim
Şuan kaç kilosun canim 63.6 yla izne ayrılmışsin...Yok 6 ay olmadi kaptanim ya. 4 ay anca olmustur sanirim. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?