Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar merhaba.menüleriniz güzelmiş bende yazayım hemen.
10.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı 3-4 badem
14.30.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu azıcık kuruyemiş
19.30.. 1 kase süzme mercimek çor.2 kaşık tavuklu türlü
20.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
İlerleyen saatlerdede yine form çayımla gün kurusu ve kuruyemiş yerim.

Sen kendi düzenini kurarsın şimdi canım..doğru yemekleri atmak olmaz ama paylaşacağın birileri varsa verebilirsin.pişmaniyeye dönmesin sakın :)

Merhaba canım çokta kötü değil menün bence afiyet olsun.

Bayiliyorum senin su hareketlerine.ayni kilodayiz ama eminim benden cok daha fit duruyorsundur
Sen kendi düzenini kurarsın şimdi canım..doğru yemekleri atmak olmaz ama paylaşacağın birileri varsa verebilirsin.pişmaniyeye dönmesin sakın :)
Hahahha aklima geldi pismaniye isi.yapicam biseyler artik

Merhaba canım çokta kötü değil menün bence afiyet olsun.
Ya evet kotu degilde eski kilo berdigim haftalarda oglenleri yogurt falan aksamlarida karnabahar tarzi hafif yemekler yiyordum...simdi ne yalan soyleyim kucuk abur cuburlarim artti...kahve yanina azda olsa cikolata,ekmegi artirdim hic yemiyordum,vs vs...ayyy valla skldim bu durumdanda neyse tutmayin beni sporuma baslayim...

Canim bence o yiyecekleri arkadaşlarina falan götür özellikle abur cubur tarzi şeyleri börek kurabiye kek falan bunların hepsi buzlukta durur kötü olmaz bi misafirin geldiğinnde çikarirsin ziyan olmaz menüye gelelimmm az yemişsin evet ama dengeli olmamiş neyse bugün öğleye yemek getirmeyi unuttuğundan böyle oldu yarin daha güzel bir menü yaparsin sen

Afrasyab haniiimm hep kaçış amaa gel iki sohbetleşelim ama menü ćok iyi
Ayy çok güzel bir menü
Afiyet olsuun canimm çok güzel
Kizlar bende yazayim bari

5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran

Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Ayy biraz karışık olmuş kiz ama fazla değil afiyet olsun sahur da ne yedin canim
Kahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş
Ayy bugünkü menüler ne kadar güzel afiyet olsun canimm harikasiniz valla bu hafta ilk üćdeyiz bence

Afiyet olsun balimm yine ćok güzel menü de spor da

Hadi hadiiii koş spora yok küçük kaçamak falan hedef kiloya gelene kadaaarr

Ayy ne güzel kizlaarr menülere yorum yapılmış sohbetler edilmiş hep böyle olalim işte paylaşım ne kadar çok olursa o kadar motive oluyoruuuzz bekle bizi yaazzz incecikk geliceez

Dogrudur biraz karisik olmus ne bulduysam yedim biz seker orucuna basladık 40 gunluk soz konusu oruc bu oruc kaptan

@kitap_asigi tatlim nerdesin bilgilerini buldum

kitap_asigi 420. Etapbildirimli izne ayrıldı, 424. Etap geri döndü.426. etap bildirimsiz izne ayrıldı

yaş: 20 Boy: 1.68 baş. Tarihi: 28/03/2015 17/04/15 de listede baş. Kilosu: 68 hedef kilosu:59

Şimdilik bunlari buldum yarin detayli bakicam canim hemen listelere dönebiliyor msn diye

Kaptanim ben izne ayrildigim donemde listeye tekrar girebilmek icin izne ayrildigin kilodan eksi bir kiloylakiloyla gelmen gerekiyordu sanirim. Hala oyleyse ben baya uzun bir sure listeye giremem. Baslangic kiloma döndüm cunku malesef dikkat etmeyince

Peki izne ayrilali kaç ay oldu eğer 6 aydan fazla olduysa direk girebiliyorsun tatlim listeye :)

@kitap_asigi canim 20 etap geçmiş sen izne ayrilali ve sanirim 5 ay oluyor ne yapsak ki bilemedim ben olmadı yarın tecrübeli kaptanlara danişayim belki oylama yapar direk alirim seni listeye tatlim

@kitap_asigi canim 20 etap geçmiş sen izne ayrilali ve sanirim 5 ay oluyor ne yapsak ki bilemedim ben olmadı yarın tecrübeli kaptanlara danişayim belki oylama yapar direk alirim seni listeye tatlim
Ay direk girebilirsem cok sevinirim valla. Iyice saldim gittigittim cunku. Bi an once toparlamam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…