Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu nedir anlamadim eger kilo bildirimiyse ben kilo bildirimi yaptim kaptan 91.1 almisim yani aslinda hastalanmama az kaldi onun sisligi diye teselli ediyorum kendimi ama kiloda olabilir yani

selam kızlar
menümü yazıp kaçmam gerekiyor. çok işim var.
akşam müsait olursam foruma uğrarım.
sabah: peynir zeytin bir dilim ekmek 1 yumurta
öğlen: 2 yaprak sarma bikaç çatal yeşil fasulye ekmek yok
akşam: yeşillik salata

Kızlar hastaneye tekrar gideceğim için menümü yazayım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı karışık kuruyemiş avuç içi kadar peynir 2 turp 20 adet zeytin ve yeşillik birde şekersiz çay içtim akşam yemeğim ise zeytinyağlı pırasa ve sarımsaklı yogurt yedim birde 3lt limonlu tarçınlı su tükettim şimdi hastaneye tekrar gidiyorum öpüyorum hepinizi

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış ymurta, kk peynir, dört zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak jarnıbahar yemeği, bir dilim kaşar(canım çok çekti)..
Yatana kadar su çay devam..

Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun..

Bu nedir anlamadim eger kilo bildirimiyse ben kilo bildirimi yaptim kaptan 91.1 almisim yani aslinda hastalanmama az kaldi onun sisligi diye teselli ediyorum kendimi ama kiloda olabilir yani
Kilo bildirimi degil canim.bu hafta eslesip yarisiyoruz. Kilosu yakin olanlarla.

Kizlar bende yazayim bari

5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran

Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok

Kahvaltim; 10zeytin ,biber ,avuc ici kadar peynir, bir avucfindikceviz ,yarimdilimekmek, turp , iki catal recel
aksam;1 tabak corba,5köfte ,salata ,yogurt
ara;2kuru kayisive2ceviz
spor;1.5saat yürüyüş

Kizlar bende yazayim bari

5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran

Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Menün güzel canim.doydun mu bunlarla sen.

Menün güzel canim.doydun mu bunlarla sen.
Ahhh canim keske problemim aclik olsa

Ben rahat rahat acikan biri degilim yani 3 gun yemesem acıkmam herhalde ama can sıkıntısindan kendimi yemege veriyorum yoksa gunde bir haslanmis yumurta yesem bile doyarimda

Hem hareketsiz bi yasantim var hemde cok fena ekmek yiyorum kilolarin kaynagi bunlar ama

Miyavsuyla ve sarrafla beraber 40 gunluk seker orucuna basladik
Meyve ekmek bulgur pirinc un falan yok du bakalim insallah sonu basarı olur

Afiyet olsun canim

Menu guzelde zeytinler fazla olmamis mi tuz acisindan yani

Bende bugun ekmeksiz zeytin yedim dur bakalim 40 gunu tamamlayabilecekmiyiz tamamlarsak 40 gunun sonunda kac kil9 eksi sahibi olucaz

Afiyet olsun canim

Menu guzelde zeytinler fazla olmamis mi tuz acisindan yani

Bende bugun ekmeksiz zeytin yedim dur bakalim 40 gunu tamamlayabilecekmiyiz tamamlarsak 40 gunun sonunda kac kil9 eksi sahibi olucaz
Canım Karatay'da tuz serbest oda Kaya tuzu bizde sadece ekmek ve şeker yok hafi bakalım inşallah bende elbise ile foto çekildim bakalım 40 gün sonra Nasıl duracak üstümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…