- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.381
Bu nedir anlamadim eger kilo bildirimiyse ben kilo bildirimi yaptim kaptan 91.1 almisim yani aslinda hastalanmama az kaldi onun sisligi diye teselli ediyorum kendimi ama kiloda olabilir yaniKİŞİ --------------------- KİLO
Miyav_su --- Sarraf .................. 80 --- 85.5
Asena87 --- Marlin18 ................... 65.6 --- 65.6
Şekerpancarı71 --- Sevtal87 ......................... 55.9 --- 65.6
Sudbanazenin--- bengiisuu ........................
İnşallah hastalanmanın şişliğidir CanımBu nedir anlamadim eger kilo bildirimiyse ben kilo bildirimi yaptim kaptan 91.1 almisim yani aslinda hastalanmama az kaldi onun sisligi diye teselli ediyorum kendimi ama kiloda olabilir yani
Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun..Kızlar hastaneye tekrar gideceğim için menümü yazayım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı karışık kuruyemiş avuç içi kadar peynir 2 turp 20 adet zeytin ve yeşillik birde şekersiz çay içtim akşam yemeğim isezeytinyağlı pırasa ve sarımsaklı yogurt yedim birde 3lt limonlu tarçınlı su tükettim şimdi hastaneye tekrar gidiyorum öpüyorum hepinizi
Kilo bildirimi degil canim.bu hafta eslesip yarisiyoruz. Kilosu yakin olanlarla.Bu nedir anlamadim eger kilo bildirimiyse ben kilo bildirimi yaptim kaptan 91.1 almisim yani aslinda hastalanmama az kaldi onun sisligi diye teselli ediyorum kendimi ama kiloda olabilir yani
Anladim canim tesekkurler bilgilendirdigin icjn bu arada bengisu kac kilo kiKilo bildirimi degil canim.bu hafta eslesip yarisiyoruz. Kilosu yakin olanlarla.
Menün güzel canim.doydun mu bunlarla sen.Kizlar bende yazayim bari
5 tane zeytin 1-2 dilim peynir 1 parca et avuc ici kadar ,1 kase nohut 4 bardak ayran
Ayyy sanki bu oruc yedigim herseyi elimden aldi ne yesem deyip deyip dusunuyorum ama vazgecmek yok
Tam bilmiyorum ama 72galiba.yinede yanlislik yapmiyimAnladim canim tesekkurler bilgilendirdigin icjn bu arada bengisu kac kilo ki
Ay su dunyada kilosu bana yakin kimselerde varmis cok duygulandim
Ahhh canim keske problemim aclik olsaMenün güzel canim.doydun mu bunlarla sen.
72 ise aramizda ucurum var desene sanirim takımin en şişmani bayragi bende o bayragi aticam ben yaTam bilmiyorum ama 72galiba.yinede yanlislik yapmiyim
Afiyet olsun canimKızlar hastaneye tekrar gideceğim için menümü yazayım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı karışık kuruyemiş avuç içi kadar peynir 2 turp 20 adet zeytin ve yeşillik birde şekersiz çay içtim akşam yemeğim isezeytinyağlı pırasa ve sarımsaklı yogurt yedim birde 3lt limonlu tarçınlı su tükettim şimdi hastaneye tekrar gidiyorum öpüyorum hepinizi
86 ile ben varım canım inşallah gidecek kilolar ve en çıtır biz olucaz diğer kızlarla birlikte..72 ise aramizda ucurum var desene sanirim takımin en şişmani bayragi bende o bayragi aticam ben ya
Inşallah canim ya86 ile ben varım canım inşallah gidecek kilolar ve en çıtır biz olucaz diğer kızlarla birlikte..
Takımın ikinci tombişi benim Canım asla72 ise aramizda ucurum var desene sanirim takımin en şişmani bayragi bende o bayragi aticam ben ya
Hadi inşallah canım hep birlikte86 ile ben varım canım inşallah gidecek kilolar ve en çıtır biz olucaz diğer kızlarla birlikte..
Canım Karatay'da tuz serbest oda Kaya tuzu bizde sadece ekmek ve şeker yok hafi bakalım inşallah bende elbise ile foto çekildim bakalım 40 gün sonra Nasıl duracak üstümdeAfiyet olsun canim
Menu guzelde zeytinler fazla olmamis mi tuz acisindan yani
Bende bugun ekmeksiz zeytin yedim dur bakalim 40 gunu tamamlayabilecekmiyiz tamamlarsak 40 gunun sonunda kac kil9 eksi sahibi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?