Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyyi bende tatlimmm kiloyu takma ćabuk gelen çabuk gider sen yine dön aramiza bak hem ben yardimcisiz kaldim hem burda biraz kafan dağılır hemde eşin döndüğünde onu incecik karşilarsin

Iyyi bende tatlimmm kiloyu takma ćabuk gelen çabuk gider sen yine dön aramiza bak hem ben yardimcisiz kaldim hem burda biraz kafan dağılır hemde eşin döndüğünde onu incecik karşilarsin
Evet evet canım döndüm an itibari ile :) sizlerle hersey çok güzel yetiştim sana canım yardimci olurum artık ...Eşim beni biraktigindan daha güzel ve ince görsün. ...

Evet evet canım döndüm an itibari ile :) sizlerle hersey çok güzel yetiştim sana canım yardimci olurum artık ...Eşim beni biraktigindan daha güzel ve ince görsün. ...
Kesinlikle tatliiimmmm sen eşini en güzel enerjinle halinle karşilicaksin döndüğünde sana hayran kalsin

Evet canım sevindim.iki karataycı yarışalım bakalım..bebişi uyuttum yemeklerimi yapıyorum akşam en geç 5 te yiyicem..
Evet iki karataycı yarışalım birbirimize destek olalım bende tekrar hastaneye gitmeden önce yerim ve sonra giderim hastaneye

KİŞİ --------------------- KİLO

Miyav_su --- Sarraf .................. 80 --- 85.5

Asena87 --- Marlin18 ................... 65.6 --- 65.6

Şekerpancarı71 --- Sevtal87 ......................... 55.9 --- 65.6

Sudbanazenin--- bengiisuu ........................

Hadi inşallah Canım benim eşimde memleketine gitti 15 gün olmayacak verelim ki eşlerimiz gelince çıtı pıtı olalım onlara

Canım bendede aynı boyun ağrısı var geçmiyo.ütüden süpürgeden sonra ağır bişey kaldırsam resmen biriyorum.çok geçmiş olsun.
Sorma ya gecen hafta vardı sıcak soguk kompresi yaptım geçmişti ctesi gece yine başladı bugün sabaha kadar uyuyamadım işe de gitmedim akşam emr artık doktor yarın bakar ölüyorum sende kas gevşetici ve bir krem var çok iyi geldi bana adı biofreeze tavsiye ederim işte ev işlerinde boynumuzu eğiyoruz ya ondan

Amin Can'ım inşallah salata ile geçiştirmem ben ya mutlaka sulu yemek olmalı Canım benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…