- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.361
Evet canım sevindim.iki karataycı yarışalım bakalım..bebişi uyuttum yemeklerimi yapıyorum akşam en geç 5 te yiyicem..
Iyyi bende tatlimmm kiloyu takma ćabuk gelen çabuk gider sen yine dön aramiza bak hem ben yardimcisiz kaldimCok sukur canım iyiyim sende ıyisin inşallah tatlım eşim görevden gelmedi ama aranıza döneceğim ben ınsalah artık ..o geldiğinde güzel zayıf alımlı görünmek istiyorum ...kendimi çok bıraktımregl zamanım ve ben 72 kilo çıktım bugün çok Üzgünüm
Aamaann kizlarr artilar artilaaaaarrBen de artıdayım amaann...
Hafta sonu kaçamakları + 500 gr olarak döndü..bugün 86.0 olmuşum..
Özel bişey yapma canim bence protein ağırlıklı ye yediklerini azalt hemen gidiverir68 den 72 ye çıktım ne yapsamki acaba kızlar
Evet evet canım döndüm an itibari ile :) sizlerle hersey çok güzelIyyi bende tatlimmm kiloyu takma ćabuk gelen çabuk gider sen yine dön aramiza bak hem ben yardimcisiz kaldimhem burda biraz kafan dağılır hemde eşin döndüğünde onu incecik karşilarsin
Evett tatlim çok iyiiiiBugünkü kilom;65.4 -200gram.hic fena degil
Kesinlikle tatliiimmmm sen eşini en güzel enerjinle halinle karşilicaksin döndüğünde sana hayran kalsinEvet evet canım döndüm an itibari ile :) sizlerle hersey çok güzelyetiştim sana canım yardimci olurum artık ...Eşim beni biraktigindan daha güzel ve ince görsün. ...
Gerçekten çok canım sıkıldı canım..mutlaka telafi edicem.söz veriyorum kaptanımAamaann kizlarr artilar artilaaaaarrhemen bugün telafi et tatlim ve tabi bütün hafta sıfır kaçamak takipdeyim
Evet iki karataycı yarışalım birbirimize destek olalım bende tekrar hastaneye gitmeden önce yerim ve sonra giderim hastaneyeEvet canım sevindim.iki karataycı yarışalım bakalım..bebişi uyuttum yemeklerimi yapıyorum akşam en geç 5 te yiyicem..
Canım bendede aynı boyun ağrısı var geçmiyo.ütüden süpürgeden sonra ağır bişey kaldırsam resmen biriyorum.çok geçmiş olsun.Bende 1 kg 200 gr adetimde vardı sporda yapamadım boyun Ağrı'mdan of
Evet inanıyorum biz bu hafta çok güzel sonuçlarrr alicaaaazGerçekten çok canım sıkıldı canım..mutlaka telafi edicem.söz veriyorum kaptanım
Hadi inşallah Canım benim eşimde memleketine gitti 15 gün olmayacak verelim ki eşlerimiz gelince çıtı pıtı olalım onlaraEvet evet canım döndüm an itibari ile :) sizlerle hersey çok güzelyetiştim sana canım yardimci olurum artık ...Eşim beni biraktigindan daha güzel ve ince görsün. ...
Sana da çok geçmiş olsun sporunu yaparken aman dikkat et canım...Evet iki karataycı yarışalım birbirimize destek olalım bende tekrar hastaneye gitmeden önce yerim ve sonra giderim hastaneye
Hadi inşallah Canım benim eşimde memleketine gitti 15 gün olmayacak verelim ki eşlerimiz gelince çıtı pıtı olalım onlara[/QUOTe
Vayy süpermiş yemek konusunda çok iyi olmuş.cacıkla salatayla geçiştir bence akşamları.Allah kavuştursun inş.
Sorma ya gecen hafta vardı sıcak soguk kompresi yaptım geçmişti ctesi gece yine başladı bugün sabaha kadar uyuyamadım işe de gitmedim akşam emr artık doktor yarın bakar ölüyorum sende kas gevşetici ve bir krem var çok iyi geldi bana adı biofreeze tavsiye ederim işte ev işlerinde boynumuzu eğiyoruz ya ondanCanım bendede aynı boyun ağrısı var geçmiyo.ütüden süpürgeden sonra ağır bişey kaldırsam resmen biriyorum.çok geçmiş olsun.
Spor yapamıcam bu hafta zorlamam lazım çok sagol CanımSana da çok geçmiş olsun sporunu yaparken aman dikkat et canım...
Evet alıcaz inşallah CanımEvet inanıyorum biz bu hafta çok güzel sonuçlarrr alicaaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?