Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooooh bu çok iyi bak ne güzel bebisle yürüyün

Bu gidişle öyle olacak herkesi şaşırtacaksin canim benimde teyze kizimin ve arkadaşımin düğünü var yaza ayyy ćok heycanli şimdiden hazırım ben spora ağirlik vericem şu 2 kilom da gitsin de

Günaydın fıstıklaaarrrr hafif bir gün olsun bolll eksi getirsin bize

Günaydın kızlar nasılsınız bende doktordan geldim boynumda fıtık varmış spor yapmamı yasakladı çok üzgünüm ama ben kilo verirken vücudum sarkar sadece yürüyüş yada yüzme dedi bir sürü ilaç verdi

Dogru gercekten.

Toparlamaya kararliyim ama kendimi .

Gecmis olsun canim. Yuruyus de toparlar aslinda. Hic spor yapmamaktan iyidir yuruyus.Yuzmeyi hic sevmem ama o da cok faydali. Imkanin varsa yapabilirsin yuzmeyi de.

Gecmis olsun canim. Yuruyus de toparlar aslinda. Hic spor yapmamaktan iyidir yuruyus.Yuzmeyi hic sevmem ama o da cok faydali. Imkanin varsa yapabilirsin yuzmeyi de.
Sagol Canım yüzme bilmiyorum aslınd öğrenmek isterim ben ağırlık ile sıkılaşıyordu vücudum acaba pilates mi yapsam kararsız kaldım

Canım merhaba geçmiş olsun tekrar.imkanın varsa eliptik bisiklet al ben çok memnunum.bisüre boynun biraz düzelene kadar yaparsın .
İmkanım var ama bende bisiklet sevmiyorum yarın spor hocamla konuşcam zaten doktor hoca varsa dedi yap dedi oda ikili konuştu başka doktora gidicem bakalım

İmkanım var ama bende bisiklet sevmiyorum yarın spor hocamla konuşcam zaten doktor hoca varsa dedi yap dedi oda ikili konuştu başka doktora gidicem bakalım
Bendede aynı sorun var ama spor yapma filan demedi gerçi bende sormadım.eliptiği bisiklet olarak yapmıyorum ben hep ayakta yapıyorum.

geçmiş olsun canım gecici bişeymi bilmiyorum ama umarım seni çok zorlamaz...yürüyüş muhakkak etki eder hem bozma moralinide.öpüldün :)

Kizlarrrr seker orucuna devam

Bugunku menum

Sabah:2 haslanmus yumurta 6 zeytin

Ogle:1 kase yogurt

Aksam:2.5 kase tarhana

11 bardak su su icmeye devam bu saatten sonra yemekte yemiyorum

Bugunku menum

tatlım benim.....menüne sevimli bir yorum yapasım geldi...ne yalan söyleyim bugüne kadar ki en güzel menündür bence...ama acıkırsın beaaaaa :) saatte cok erken daha...

Bugunku menum

Can'ım menün çok güzel asena87 arkadaşımıxın dediği gibi acıkırsın keşke Tarhan'ın yanında brokoli yada karnıbahar salatası yeseydin doğal karbonhidrat almış olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…