- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.461
Evet haklisin ama evde 3cocuk olunca zor oluyo.onlar uyuyana kadar bana rahat yok.uyuyuncada benim halim kalmiyo yorgunluktsn.allahtan bebis evde uyumuyoda o bahaneyle hergün yürüyorum oda arabasinda uyuyo.valla yagmur camur demeden yollardayim
Evet canım bu sene düğün çok.iki kuzenin düğünü de var acil kilo vermeliyim.
Kardeşimin nişan zamanında 20 kilo vermiştim bebek tedavisi görüyodum.herkes beni görünce şok olmuştu aynı şoku yaşatmak istiyorum herkese :)
Oohh ne güzel yapmışsinBu aksami corbayla kapattim ben.sut ictim biraz...20 dk kadarda hareket yaptim :)
Iyigeceler herkese
Kizin uykusuna göre degisiyo canim ya.bazen8bin bazen 10 bin bazen 13 bin.uyanana kadar yürüyorumAy Allah kolaylık versin sende haklısın bebişim evde uyamaması iyi olmuş günde kaç saat yürüyorsun 10 bin adım oluyor mu?
Hay maşallah ne güzel seni eve bağlamıyorKizin uykusuna göre degisiyo canim ya.bazen8bin bazen 10 bin bazen 13 bin.uyanana kadar yürüyorum
Dogru gercekten.Canim bence şuan hiç kendini bırakmaman gereken durumdasin yeni evlisin kendine her zamankinden daha çok dikkat etmelisin bırak eşin yapsin gece atıştırmalığı ben yemicem artik de belki sen yemezsen tek başına keyfi çikmicaği için oda yemekten vazgeçerhadi artik daha fazla vakit kaybetmiyoruz boll paylaşım bekliyorum gidecek o kilolar hergün düzenli menü paylaşımı ve sohbetlerimize katılımla bu iş hallolur
Gecmis olsun canim. Yuruyus de toparlar aslinda. Hic spor yapmamaktan iyidir yuruyus.Yuzmeyi hic sevmem ama o da cok faydali. Imkanin varsa yapabilirsin yuzmeyi de.Günaydın kızlar nasılsınız bende doktordan geldim boynumda fıtık varmış spor yapmamıyasakladı çok üzgünüm ama ben kilo verirken vücudum sarkar sadece yürüyüş yada yüzme dedi bir sürü ilaç verdi
Sagol Canım yüzme bilmiyorum aslınd öğrenmek isterim ben ağırlık ile sıkılaşıyordu vücudum acaba pilates mi yapsam kararsız kaldımGecmis olsun canim. Yuruyus de toparlar aslinda. Hic spor yapmamaktan iyidir yuruyus.Yuzmeyi hic sevmem ama o da cok faydali. Imkanin varsa yapabilirsin yuzmeyi de.
İmkanım var ama bende bisiklet sevmiyorum yarın spor hocamla konuşcam zaten doktor hoca varsa dedi yap dedi oda ikili konuştu başka doktora gidicem bakalımCanım merhaba geçmiş olsun tekrar.imkanın varsa eliptik bisiklet al ben çok memnunum.bisüre boynun biraz düzelene kadar yaparsın .
Bendede aynı sorun var ama spor yapma filan demedi gerçi bende sormadım.eliptiği bisiklet olarak yapmıyorum ben hep ayakta yapıyorum.İmkanım var ama bende bisiklet sevmiyorum yarın spor hocamla konuşcam zaten doktor hoca varsa dedi yap dedi oda ikili konuştu başka doktora gidicem bakalım
O da olabilir canim sagligin acisindan sorun olmazsa.Sagol Canım yüzme bilmiyorum aslınd öğrenmek isterim ben ağırlık ile sıkılaşıyordu vücudum acaba pilates mi yapsam kararsız kaldım
geçmiş olsun canım gecici bişeymi bilmiyorum ama umarım seni çok zorlamaz...yürüyüş muhakkak etki eder hem bozma moralinide.öpüldün :)Günaydın kızlar nasılsınız bende doktordan geldim boynumda fıtık varmış spor yapmamıyasakladı çok üzgünüm ama ben kilo verirken vücudum sarkar sadece yürüyüş yada yüzme dedi bir sürü ilaç verdi
Sagol Canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım gecici bişeymi bilmiyorum ama umarım seni çok zorlamaz...yürüyüş muhakkak etki eder hem bozma moralinide.öpüldün :)
tatlım benim.....menüne sevimli bir yorum yapasım geldi...ne yalan söyleyim bugüne kadar ki en güzel menündür bence...ama acıkırsın beaaaaa :) saatte cok erken daha...Kizlarrrr seker orucuna devam
Bugunku menum
Sabah:2 haslanmus yumurta 6 zeytin
Ogle:1 kase yogurt
Aksam:2.5 kase tarhana
11 bardak su su icmeye devam bu saatten sonra yemekte yemiyorum
Can'ım menün çok güzelKizlarrrr seker orucuna devam
Bugunku menum
Sabah:2 haslanmus yumurta 6 zeytin
Ogle:1 kase yogurt
Aksam:2.5 kase tarhana
11 bardak su su icmeye devam bu saatten sonra yemekte yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?