- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.501
Menün harika afiyet olsunKahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,biber ,1dilim ekmek ,üc dilim sucuk, turp ,bir avuc findikceviz karisik ,kk peynir
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi
akssm:firinda balik ,sslata ,iki catal tahin pekmez ve 1dilim ekmek.
spor;yürüdüm15 bin adim.brnim kiz baya uyudu bugün disarida
En son arkadaşıma Karatay beslenmesini tavsiye etmiştim ve o yapamadı ben çok üzüldüm sonra bana Allah gibi tapıyorsun demişti o günden beri birilerine birşey tavsiye etmeyi çekiniyorumEstağfurullah canim neden yanlis anlayayim ki hatta düşündüğün icin tesekkur ederim:)
Kesinlikle leslie yap evde hem de soğukta dışarı çıkmamış olursun..inşallah bozmadan devam ederim canım..Ay çok Mutlu oldum evet şeker orucu çok iyi oluyor ne güzel hem sporda yapmışsın teşekkürler canım bende alternatif ne yaparım diye araştırıyorum artık
Hadi inşallah Can'ım doktor sadece yürüyüş ve yüzme dedi artık atarım kendimi yürüyüş yoluna bolca yürürüm artıkKesinlikle leslie yap evde hem de soğukta dışarı çıkmamış olursun..inşallah bozmadan devam ederim canım..
Tövbe o nasıl sözmüş öyle.tabiki savunduğun şeyleri söyleyeceksin..En son arkadaşıma Karatay beslenmesini tavsiye etmiştim ve o yapamadı ben çok üzüldüm sonra bana Allah gibi tapıyorsun demişti o günden beri birilerine birşey tavsiye etmeyi çekiniyorum
Bir tartıl istersen nasıl geçmiş haftasonu anlamış olursun..Ay acaba bende mi yarin tartılsam
Şu kar azıcik otursun bebde yuruyuse kaldigim yerden devam edicem
Boş ver canım bazen iyiligini dusundugumuz bazı insanlardan farkli tepkiler gorebiliyoruzEn son arkadaşıma Karatay beslenmesini tavsiye etmiştim ve o yapamadı ben çok üzüldüm sonra bana Allah gibi tapıyorsun demişti o günden beri birilerine birşey tavsiye etmeyi çekiniyorum
Bilemedim ki aslinda cumaya az kaldi tartilmasam mi acaba vermemissem moralim bozulur beni kotu etkilemesin sonra offf ya cok kararsiz kaldimBir tartıl istersen nasıl geçmiş haftasonu anlamış olursun..
Ayy canımm..neyse sen cumayı bekle belki sabitsen motivasyonun düşmesin..Bilemedim ki aslinda cumaya az kaldi tartilmasam mi acaba vermemissem moralim bozulur beni kotu etkilemesin sonra offf ya cok kararsiz kaldim
İşte yapamadı kendisi hani derler ya kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş işteTövbe o nasıl sözmüş öyle.tabiki savunduğun şeyleri söyleyeceksin..
Ben de herkese anlatma çabasındayım birilerine faydam olur diye..
Boş ver canım bazen iyiligini dusundugumuz bazı insanlardan farkli tepkiler gorebiliyoruz
Birgun arkadasimla bir konuda fikrimi soyleyince arkadasimin verdigi cevap su olmustu
Nazenin benim bi arkadasimda vardi oda senin gibi fesat dusunuyordu demisti
Aynen dediğin gibi olmuş canımİşte yapamadı kendisi hani derler ya kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş işte
Bende dedim bana ne birde benim eşim ile sorun oldu ya kilom oda bana şey değil benim eşim kadının kilolu olması lazım elime gelmeli demiş çok üzüldüm işte insanların gerçek yüzünü göremiyoruz kocası gerek yok zayıflama demişAynen dediğin gibi olmuş canım
Bebişim pişmaniyeyi bitirdin şimdi de sıra lokuma mı geldiBugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Ćok güzel menun tatlim hadi bakalım bu şeker orucu size güzel sonuçlar verir inşallahKizlarrrr seker orucuna devam
Bugunku menum
Sabah:2 haslanmus yumurta 6 zeytin
Ogle:1 kase yogurt
Aksam:2.5 kase tarhana
11 bardak su su icmeye devam bu saatten sonra yemekte yemiyorum
Evet canim lokumu gormezsek gayet güzelBugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Ayyy kiz hiç sorma zeytin bitti evde iki gündür almak nasip olmadi kendimi eksik hissediyorum amaHaha aynen zeytin deyince sen geliyorsun aklima.biara selinde yiyordu:)
Hem kac kisiyoz butda canim tabiki aklimizdasin.mesela pismaniye deseler ben gelirim akliniza:)
Kahvaltı niyetine bi kaç zeytin bari yeseydin tatlim metabolizma çalışırdi ama akşam cok güzel bende yarın pırasa yapıcam en sevdiğim yemeklerden biri valla canim cekti yanına da senin gibi sarımsaklı yoğurt yeyimBenim menüm kahvaltı yapmadım erkenden hastaneye gittim moralim bozulunca bir şey yemedim akşam ise dün akşamdan kalma zeytinyağlı pırasa ve 1 kase sarımsaklı yogurt yedim şimdi de süt içiyorum tabiki şekersiz birde 3 lt tarçınlı limonlu su tükettim
Ben çok seviyorum siyah zeytin yiyemem mideme ağrı verir ama yeşil zeytin öyle miAyyy kiz hiç sorma zeytin bitti evde iki gündür almak nasip olmadi kendimi eksik hissediyorum amaMiyav_su kadar ćok yemiyorum ben 5 6 en fazla 10
Afiyet olsun canim çok iyi menün yürüyüş de harikaKahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,biber ,1dilim ekmek ,üc dilim sucuk, turp ,bir avuc findikceviz karisik ,kk peynir
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi
akssm:firinda balik ,sslata ,iki catal tahin pekmez ve 1dilim ekmek.
spor;yürüdüm15 bin adim.brnim kiz baya uyudu bugün disarida
Ayy ne güzel canım inşallah cumaya bayaa eksi birikirSelam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana..
Çarşıda çok yorulmuşum bsya yürüdük..
Miyav_su canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine..
Haftasonu aldığım 500 gr gitmiş fazlasıyla.şeker orucunun faydası kızlar çookk mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?