Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün harika afiyet olsun 15 bin adım atmışsın maşallah @asena87 canım bsk benim gibi zeytin tüketmiş

En son arkadaşıma Karatay beslenmesini tavsiye etmiştim ve o yapamadı ben çok üzüldüm sonra bana Allah gibi tapıyorsun demişti o günden beri birilerine birşey tavsiye etmeyi çekiniyorum
Tövbe o nasıl sözmüş öyle.tabiki savunduğun şeyleri söyleyeceksin..
Ben de herkese anlatma çabasındayım birilerine faydam olur diye..

En son arkadaşıma Karatay beslenmesini tavsiye etmiştim ve o yapamadı ben çok üzüldüm sonra bana Allah gibi tapıyorsun demişti o günden beri birilerine birşey tavsiye etmeyi çekiniyorum
Boş ver canım bazen iyiligini dusundugumuz bazı insanlardan farkli tepkiler gorebiliyoruz

Birgun arkadasimla bir konuda fikrimi soyleyince arkadasimin verdigi cevap su olmustu

Nazenin benim bi arkadasimda vardi oda senin gibi fesat dusunuyordu demisti

Gerçekten öyle mi dedi pes ya insanlardan herşey beklenir

Bugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Bebişim pişmaniyeyi bitirdin şimdi de sıra lokuma mı geldi

Kizlarrrr seker orucuna devam

Bugunku menum

Sabah:2 haslanmus yumurta 6 zeytin

Ogle:1 kase yogurt

Aksam:2.5 kase tarhana

11 bardak su su icmeye devam bu saatten sonra yemekte yemiyorum
Ćok güzel menun tatlim hadi bakalım bu şeker orucu size güzel sonuçlar verir inşallah
Bugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Evet canim lokumu gormezsek gayet güzel küçük kaçamaklar bizi geriletir canim haftada ikiyi geçmesin küçük kaçamaklar

Benim menüm kahvaltı yapmadım erkenden hastaneye gittim moralim bozulunca bir şey yemedim akşam ise dün akşamdan kalma zeytinyağlı pırasa ve 1 kase sarımsaklı yogurt yedim şimdi de süt içiyorum tabiki şekersiz birde 3 lt tarçınlı limonlu su tükettim

Haha aynen zeytin deyince sen geliyorsun aklima.biara selinde yiyordu:)
Hem kac kisiyoz butda canim tabiki aklimizdasin.mesela pismaniye deseler ben gelirim akliniza:)
Ayyy kiz hiç sorma zeytin bitti evde iki gündür almak nasip olmadi kendimi eksik hissediyorum ama Miyav_su kadar ćok yemiyorum ben 5 6 en fazla 10

Kahvaltı niyetine bi kaç zeytin bari yeseydin tatlim metabolizma çalışırdi ama akşam cok güzel bende yarın pırasa yapıcam en sevdiğim yemeklerden biri valla canim cekti yanına da senin gibi sarımsaklı yoğurt yeyim

Afiyet olsun canim çok iyi menün yürüyüş de harika
Ayy ne güzel canım inşallah cumaya bayaa eksi birikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…