Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün üzüntüden kahvaltı yapmadım zeytin görünce hemen ben mi sanıyorsun

Can'ım menün çok güzel asena87 arkadaşımıxın dediği gibi acıkırsın keşke Tarhan'ın yanında brokoli yada karnıbahar salatası yeseydin doğal karbonhidrat almış olurdun
Canim cesitlendirince hızımı alamiyorum gozum baska seylerde araniyor o yuzden cesitin az olmasi beni frenliyo sanirim

Evet canim kucuk bi yanlis anladilma olmus benim menum

Ama bende bugub zeytinleri yerken Miyav_su yu yad ettim ekmeksiz yedigim icin bana cok tuzlu geldi miyavsu o kadar zeytini nasil ekmeksiz yiyebiliyor dedim kendi kemdime:)

Canim cesitlendirince hızımı alamiyorum gozum baska seylerde araniyor o yuzden cesitin az olmasi beni frenliyo sanirim
Aslında tam tersi seni doyurması lazım Canım yanlış anlamazsan sana bir kitap önerilen onu okumanı istiyorum der.fevzi Özgönül kitabı beden aklıyla zayıfla bende senin gibiydim ve bu kitap ile kendimi frenledim

Evet canim kucuk bi yanlis anladilma olmus benim menum

Ama bende bugub zeytinleri yerken Miyav_su yu yad ettim ekmeksiz yedigim icin bana cok tuzlu geldi miyavsu o kadar zeytini nasil ekmeksiz yiyebiliyor dedim kendi kemdime:)
Ben ekmeği zeytin ve kuruyemiş ile bıraktım ekmeksiz ölürüm derdim benbirde tarhana çorbasının yanında mutlaka zeytin yerim bizim Ege'de öyle tüketiriz

Ben bugün üzüntüden kahvaltı yapmadım zeytin görünce hemen ben mi sanıyorsun
Haha aynen zeytin deyince sen geliyorsun aklima.biara selinde yiyordu:)
Hem kac kisiyoz butda canim tabiki aklimizdasin.mesela pismaniye deseler ben gelirim akliniza:)

Bugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...

Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendini zorlama önce saglik.yürüyüsde cok faydali

Estağfurullah canim neden yanlis anlayayim ki hatta düşündüğün icin tesekkur ederim:)

Bugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Menün güzel canim.Ama az yiyip sürekli biseyler yemissin.Bir ögünde karnini güzelce doyurup 4 -5saat bisey yemesen daha iyi olur sanki.ben az ve sık yiyince sürekli acikiyorum

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,biber ,1dilim ekmek ,üc dilim sucuk, turp ,bir avuc findikceviz karisik ,kk peynir
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi
akssm:firinda balik ,sslata ,iki catal tahin pekmez ve 1dilim ekmek.
spor;yürüdüm15 bin adim.brnim kiz baya uyudu bugün disarida

Selam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana..
Çarşıda çok yorulmuşum bsya yürüdük..

Miyav_su canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine..
Haftasonu aldığım 500 gr gitmiş fazlasıyla.şeker orucunun faydası kızlar çookk mutluyum..

Ay acaba bende mi yarin tartılsam

Şu kar azıcik otursun bebde yuruyuse kaldigim yerden devam edicem

Geçmiş olsun canim ama başta sağlık hem sende yürüyüş yaparsin hem bak yüzme de bütün vücudu çalıştırıyor

Ay çok Mutlu oldum evet şeker orucu çok iyi oluyor ne güzel hem sporda yapmışsın teşekkürler canım bende alternatif ne yaparım diye araştırıyorum artık

Geçmiş olsun canim ama başta sağlık hem sende yürüyüş yaparsin hem bak yüzme de bütün vücudu çalıştırıyor
Çok sagol canım işte burda yüzme kursu buldum öğrenmek için ama eşim hayır diyor birebir ders al diyor bende kararsız kaldım evet ptesi itibaren yürüyüşe çıkacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…