- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.481
Ben bugün üzüntüden kahvaltı yapmadımayyyy bende hiç bakmadım kimin yazdığına...Miyav_su nun menüsü sandım... Sudbanazenin inmiş yaaaa :)
hatta yazacaktım aaa 6 zeytin yemişssin 15in altına inmezdin diye :)Miyav_su ya... :)
en güzel menün mü orada fazla sallamış olabilirim o zaman canım :) ama güzel harbiden...Sudbanazenin
Canim cesitlendirince hızımı alamiyorum gozum baska seylerde araniyor o yuzden cesitin az olmasi beni frenliyo sanirimCan'ım menün çok güzelasena87 arkadaşımıxın dediği gibi acıkırsın keşke Tarhan'ın yanında brokoli yada karnıbahar salatası yeseydin doğal karbonhidrat almış olurdun
Evet canim kucuk bi yanlis anladilma olmus benim menumayyyy bende hiç bakmadım kimin yazdığına...Miyav_su nun menüsü sandım... Sudbanazenin inmiş yaaaa :)
hatta yazacaktım aaa 6 zeytin yemişssin 15in altına inmezdin diye :)Miyav_su ya... :)
en güzel menün mü orada fazla sallamış olabilirim o zaman canım :) ama güzel harbiden...Sudbanazenin
Bende zeytinlerle bakisinca aklima sen geldinBen bugün üzüntüden kahvaltı yapmadımzeytin görünce hemen ben mi sanıyorsun
Aslında tam tersi seni doyurması lazım Canım yanlış anlamazsan sana bir kitap önerilen onu okumanı istiyorum der.fevzi Özgönül kitabı beden aklıyla zayıfla bende senin gibiydim ve bu kitap ile kendimi frenledimCanim cesitlendirince hızımı alamiyorum gozum baska seylerde araniyor o yuzden cesitin az olmasi beni frenliyo sanirim
Ay çok Mutlu yaBende zeytinlerle bakisinca aklima sen geldin
Ben ekmeği zeytin ve kuruyemiş ile bıraktım ekmeksiz ölürüm derdim benEvet canim kucuk bi yanlis anladilma olmus benim menum
Ama bende bugub zeytinleri yerkenMiyav_su yu yad ettim ekmeksiz yedigim icin bana cok tuzlu geldi miyavsu o kadar zeytini nasil ekmeksiz yiyebiliyor dedim kendi kemdime:)
Haha aynen zeytin deyince sen geliyorsun aklima.biara selinde yiyordu:)Ben bugün üzüntüden kahvaltı yapmadımzeytin görünce hemen ben mi sanıyorsun
Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendini zorlama önce saglikGünaydın kızlar nasılsınız bende doktordan geldim boynumda fıtık varmış spor yapmamıyasakladı çok üzgünüm ama ben kilo verirken vücudum sarkar sadece yürüyüş yada yüzme dedi bir sürü ilaç verdi
Estağfurullah canim neden yanlis anlayayim ki hatta düşündüğün icin tesekkur ederim:)Aslında tam tersi seni doyurması lazım Canım yanlış anlamazsan sana bir kitap önerilen onu okumanı istiyorum der.fevzi Özgönül kitabı beden aklıyla zayıfla bende senin gibiydim ve bu kitap ile kendimi frenledim
Menün güzel canim.Ama az yiyip sürekli biseyler yemissin.Bir ögünde karnini güzelce doyurup 4 -5saat bisey yemesen daha iyi olur sanki.ben az ve sık yiyince sürekli acikiyorumBugun;
08.00 1 etimek form 2 zeytin 1 catal peynir
10.00 bikac kucuk lokum
12.00 1 mandalina
14.00 light biskuvi 3,4 tane
17.30 sadece karnabahar yemegi
19.00 1 trabzon hurmasi yerim.
Lokum haric iyiydide:)
Bugunde yarim saat hareket yapacagim ins...
Ay acaba bende mi yarin tartılsamSelam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana..
Çarşıda çok yorulmuşum bsya yürüdük..
Miyav_su canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine..
Haftasonu aldığım 500 gr gitmiş fazlasıyla.şeker orucunun faydası kızlar çookk mutluyum..
Geçmiş olsun canim ama başta sağlık hem sende yürüyüş yaparsin hem bak yüzme de bütün vücudu çalıştırıyorGünaydın kızlar nasılsınız bende doktordan geldim boynumda fıtık varmış spor yapmamıyasakladı çok üzgünüm ama ben kilo verirken vücudum sarkar sadece yürüyüş yada yüzme dedi bir sürü ilaç verdi
Ay çok Mutlu oldum evet şeker orucu çok iyi oluyor ne güzel hem sporda yapmışsın teşekkürler canım bende alternatif ne yaparım diye araştırıyorum artıkSelam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana..
Çarşıda çok yorulmuşum bsya yürüdük..
Miyav_su canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine..
Haftasonu aldığım 500 gr gitmiş fazlasıyla.şeker orucunun faydası kızlar çookk mutluyum..
Çok sagol canım işte burda yüzme kursu buldum öğrenmek için ama eşim hayır diyor birebir ders al diyor bende kararsız kaldım evet ptesi itibaren yürüyüşe çıkacam artıkGeçmiş olsun canim ama başta sağlık hem sende yürüyüş yaparsin hem bak yüzme de bütün vücudu çalıştırıyor
Sen bilirsin ben cumayı bekliyecem artıkAy acaba bende mi yarin tartılsam
Şu kar azıcik otursun bebde yuruyuse kaldigim yerden devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?