- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.521
Ben çok severim sebze yemeklerini ve sarımsak tüketmeyi doğal antibiyotik afiyet olsun Canım yarım kilo alıyorum birde evde tekim ya 2 gün yiyorum artık kendimi çok zorladım zorlayınca midem bulanır o yüzden yemedimKahvaltı niyetine bi kaç zeytin bari yeseydin tatlim metabolizma çalışırdi ama akşam cok güzel bende yarın pırasa yapıcam en sevdiğim yemeklerden biri valla canim cekti yanına da senin gibi sarımsaklı yoğurt yeyim
Göndermiş kadar oldun canim benim saolBen çok seviyorum siyah zeytin yiyemem mideme ağrı verir ama yeşil zeytin öyle miben ekmeği onunla bıraktım ben sana göndereyim zeytin
Kac senelik evlisin tatlim bebiş yok muBen çok severim sebze yemeklerini ve sarımsak tüketmeyi doğal antibiyotik afiyet olsun Canım yarım kilo alıyorum birde evde tekim ya 2 gün yiyorum artık kendimi çok zorladım zorlayınca midem bulanır o yüzden yemedim
Ha ha ha artik omur boyunca zeytine her zeytin gorusumuzde miyavsu gelir aklimizaAyyy kiz hiç sorma zeytin bitti evde iki gündür almak nasip olmadi kendimi eksik hissediyorum amaMiyav_su kadar ćok yemiyorum ben 5 6 en fazla 10
Menum
Sabah: 1 buçuk dilim ekmek, 2 yeşil zeytin, biraz kaşar, soğan kavurması, minik lokma tahin helva , şekersiz çay
Ara: 2 vaya 3 tane küçük havuç ( kac tane yediğimi hatirlayamadim)
Akşam: fırında karadeniz somonuyaninda firinda patates soğan, turp ve salata harikaydı
Eşim dini sohbete gitti kızımı uyuttum ayaklarimi uzatip kahve keyfi yapicam şimdi, dışarıdan da yağmur sesleri geliyoor çok güzelsessiiizliiiiiikkk özledim sessizliği
Gerçekten öyle mi dedi pes ya insanlardan herşey beklenir
Hayır Canım yok 5 senelik evliyiz ilk önceleri istemedik şimdide benim kilolarımı ve şekeri düşermem lazım bakalım Rabbim nasip ederse hayırlısı ne ise ol olsunKac senelik evlisin tatlim bebiş yok mu
Hayır sen doğruları söylemişsin onunda gücüne gitmiş ve kızgınlığını senden almış asıl fesatçı oAynen öyle dedi hatta bunu soyleyen en yakin arkadasimdi nedeniyse
Kayinvalide eltilere onlara koli yollamis iste peynir recel falan eltilerin koliler buyukmus onun kucuk bozulmustu falan
Bende dedim ki belki nüfusu gozonunde bulundurarak öyle gondermistir eltinin 3 cocugu var arkadas sadece esi ve kendisi
Arkadasimin dusundugu sey fesat okusum gunlerce aklimdan cikmadi sahiden fesatca mu dusundum diye
Ben mi gelicemHa ha ha artik omur boyunca zeytine her zeytin gorusumuzde miyavsu gelir aklimiza
Allah seni iyi etsin kiz banu alkan bildigin komedi Allah korusun kocani kendinden sogutmak istemiyorsan bence banu alkanida serpil cakmakliyida aklindan cıkar onlar bindokuzyüzçirfsifırlı yillardan kalma erkekler icin gecerliBende şuan burada ki kocanıza Nasıl cilve yapılır diye bir topik var ya Orayı okuyorum bir yandan da Banu alkan filmlerine bakıyorum orada ki bayanlardan biri demiş cilveli olmak istiyorsanız Banu alkan yada Serpil çalmak kı filmleri izleyin diye haftaya benim herif geliyor biraz cilve yapayım diyorum başka fikri olan var mı ?
Allah seni iyi etsin kiz banu alkan bildigin komedi Allah korusun kocani kendinden sogutmak istemiyorsan bence banu alkanida serpil cakmakliyida aklindan cıkar onlar bindokuzyüzçirfsifırlı yillardan kalma erkekler icin gecerli
Bekar biri olarak tafsiye vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bana soracak olursan
Kadinlar birbirilerine benzer yani genel itibariyle ayni seyle hemen hemen butun kadinlarin kalbini fethedebilirsin ama
Ama erkekler oyle degildir her erkek farkli bir dunya bence...yani bir erkegin cok etkilenip hosuna gidecek bir hareket baska bir erkegi sogutacak uzak tutacak bir hareket olabilir
Sonucta kocani en iyi taniyan sensin onun zevklerini hosuna gidecek etkileyecek seyleri en iyi sen bilirsin evet baskalarindan alacagin tafsiyeler faydali olabilir ama hepsini cok iyi degerlendirmen ölçüp tartıp ona göre hareket etmen lazım
Kaş yapayim derken goz cikaryma derim nacizane fikrim bu :)
İşte denize düşen yılana sarılırmış bizimki de bir umutAllah seni iyi etsin kiz banu alkan bildigin komedi Allah korusun kocani kendinden sogutmak istemiyorsan bence banu alkanida serpil cakmakliyida aklindan cıkar onlar bindokuzyüzçirfsifırlı yillardan kalma erkekler icin gecerli
Bekar biri olarak tafsiye vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bana soracak olursan
Kadinlar birbirilerine benzer yani genel itibariyle ayni seyle hemen hemen butun kadinlarin kalbini fethedebilirsin ama
Ama erkekler oyle degildir her erkek farkli bir dunya bence...yani bir erkegin cok etkilenip hosuna gidecek bir hareket baska bir erkegi sogutacak uzak tutacak bir hareket olabilir
Sonucta kocani en iyi taniyan sensin onun zevklerini hosuna gidecek etkileyecek seyleri en iyi sen bilirsin evet baskalarindan alacagin tafsiyeler faydali olabilir ama hepsini cok iyi degerlendirmen ölçüp tartıp ona göre hareket etmen lazım
Kaş yapayim derken goz cikaryma derim nacizane fikrim bu :)
Iyi yapmissin canim dogru cevabin nerden gelecegi belli olmazEvde yanlızım yazdıklarına sesli kahkaha attım ya tövbe yarabbim öylede belki bir fikir olur diye izliyorum
Merhaba canım.bence hafif dekolteli giyin yerden bişey alıyomuş gibi yalandan eğil filan yanlışlıkla dokunuyomuş gibi filan yap işteBende şuan burada ki kocanıza Nasıl cilve yapılır diye bir topik var ya Orayı okuyorum bir yandan da Banu alkan filmlerine bakıyorum orada ki bayanlardan biri demiş cilveli olmak istiyorsanız Banu alkan yada Serpil çalmak kı filmleri izleyin diye haftaya benim herif geliyor biraz cilve yapayım diyorum başka fikri olan var mı ?
Güzel fikirMerhaba canım.bence hafif dekolteli giyin yerden bişey alıyomuş gibi yalandan eğil filan yanlışlıkla dokunuyomuş gibi filan yap işte
Ayy güldürdün beni canım.bir fikrim yok ama arkadaşların dedikleri de hiç fena değil.biraz da eşinin nelerden hoşlandığına bağlı..Güzel fikirdeniyecem Kocama eve gelince denerim başka fikri olan yok mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?