Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok severim sebze yemeklerini ve sarımsak tüketmeyi doğal antibiyotik afiyet olsun Canım yarım kilo alıyorum birde evde tekim ya 2 gün yiyorum artık kendimi çok zorladım zorlayınca midem bulanır o yüzden yemedim

Ben çok seviyorum siyah zeytin yiyemem mideme ağrı verir ama yeşil zeytin öyle miben ekmeği onunla bıraktım ben sana göndereyim zeytin
Göndermiş kadar oldun canim benim saol aayy bende siyah zeytin çok seviyorum yoksa yeşil zeytin var evde

Kac senelik evlisin tatlim bebiş yok mu

Menum
Sabah: 1 buçuk dilim ekmek, 2 yeşil zeytin, biraz kaşar, soğan kavurması, minik lokma tahin helva , şekersiz çay
Ara: 2 vaya 3 tane küçük havuç ( kac tane yediğimi hatirlayamadim )
Akşam: fırında karadeniz somonu yaninda firinda patates soğan, turp ve salata harikaydı

Eşim dini sohbete gitti kızımı uyuttum ayaklarimi uzatip kahve keyfi yapicam şimdi, dışarıdan da yağmur sesleri geliyoor çok güzelsessiiizliiiiiikkk özledim sessizliği

Miyav_su =zeytin@SekerPancari71=tahin pekmez

Gözümuzden kaciyor sanma kaptan nasilki her zeytin miyavsuyu hatırlatıyorsa her tahin pekmezde seni hatırlatiyo her gun menude mutlaka tahin pekmez var

Gerçekten öyle mi dedi pes ya insanlardan herşey beklenir

Aynen öyle dedi hatta bunu soyleyen en yakin arkadasimdi nedeniyse

Kayinvalide eltilere onlara koli yollamis iste peynir recel falan eltilerin koliler buyukmus onun kucuk bozulmustu falan

Bende dedim ki belki nüfusu gozonunde bulundurarak öyle gondermistir eltinin 3 cocugu var arkadas sadece esi ve kendisi

Arkadasimin dusundugu sey fesat okusum gunlerce aklimdan cikmadi sahiden fesatca mu dusundum diye

Hayır sen doğruları söylemişsin onunda gücüne gitmiş ve kızgınlığını senden almış asıl fesatçı o

Bende şuan burada ki kocanıza Nasıl cilve yapılır diye bir topik var ya Orayı okuyorum bir yandan da Banu alkan filmlerine bakıyorum orada ki bayanlardan biri demiş cilveli olmak istiyorsanız Banu alkan yada Serpil çalmak kı filmleri izleyin diye haftaya benim herif geliyor biraz cilve yapayım diyorum başka fikri olan var mı ?

Allah seni iyi etsin kiz banu alkan bildigin komedi Allah korusun kocani kendinden sogutmak istemiyorsan bence banu alkanida serpil cakmakliyida aklindan cıkar onlar bindokuzyüzçirfsifırlı yillardan kalma erkekler icin gecerli

Bekar biri olarak tafsiye vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama bana soracak olursan

Kadinlar birbirilerine benzer yani genel itibariyle ayni seyle hemen hemen butun kadinlarin kalbini fethedebilirsin ama

Ama erkekler oyle degildir her erkek farkli bir dunya bence...yani bir erkegin cok etkilenip hosuna gidecek bir hareket baska bir erkegi sogutacak uzak tutacak bir hareket olabilir

Sonucta kocani en iyi taniyan sensin onun zevklerini hosuna gidecek etkileyecek seyleri en iyi sen bilirsin evet baskalarindan alacagin tafsiyeler faydali olabilir ama hepsini cok iyi degerlendirmen ölçüp tartıp ona göre hareket etmen lazım

Kaş yapayim derken goz cikaryma derim nacizane fikrim bu :)

Evde yanlızım yazdıklarına sesli kahkaha attım ya tövbe yarabbim öylede belki bir fikir olur diye izliyorum

İşte denize düşen yılana sarılırmış bizimki de bir umut

Merhaba canım.bence hafif dekolteli giyin yerden bişey alıyomuş gibi yalandan eğil filan yanlışlıkla dokunuyomuş gibi filan yap işte

Bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında yumurta, üç zeytin, biraz köy peyniri..
Akşam: bir tabak nohut, üç kaşık turşu kavurması, yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…