Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mrb kizlar duzensiz hayatimin duzensiz menusu;
08.00 1 catal peynir 2 zeytin az etimek form
14.00 yarim muz
15.30 buyuk bir dürüm
19.30 1 trabzon hurmasi
Gecede yarim saat hareket insallah.
Bence gayet güzel bi menü canim dürümü erken yemişsin afiyet olsun bizde cennet hurmasi deriz o meyveye aşırı seviyorummmm tanesi 100 110 kalori civari ama çok faydalı

Bende menumu paylasayim

Sabah:5 zeytin 2-3 dilim zeytin

Ögle: 1 tabak bakla 2 parca et 1 kase yogurt

Aksam bir kase yogurt

Bubarada farkettim ki porsiyonlarim cok buyuk porsiyonlarimi kucultme karari aldim
Menün güzel tatlım afiyet olsun küçük bir tabak al kendine dolu dolu koy yemeği çok yemiş gibi hissedersin canim

Selam kızlar nasılsınız.gelemedim pek bugün misafirim vardı..ksçamak yapmadan atlattım şükür sadece şekersiz kahve içtim..
Slm tatlim afiyet olsun kahve kurtarıcımız zaten evde yek başına diyet yapmak kolay önemli olan misafire hazırladıklarimizdan veya gittiğimizde hazırlananlardan yememek bravoo canimm bol eksi olarak döner inşallah sana

Slm kizlaaarr ayy ne güzel sohbetler etmişsiniz bende bugün dışarıdaydim kahvaltılik falan aldik bitmişti bugün menum hic güzel diğil

Aslinda çok yemedim ama yediklerim iyi değildi
Menümm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, az yağda patates kavurması(çok güzeldi ve hafifdi ) 3 yeşil zeytin biraz kaşar ve son banaģima az tereyağ sürüp çilek reçeliyle yedim
Ara bi lokma havuç kızımdan kalma
Vee sonra alışverişe gittik donuşde azar azar balik kraker ve nesquik bir ısırık çikolata
Aksam: manti az yedim ama yaninda azcik turşu ve soğan salatası

Sağol canım aynen zor oluyor başkalarıyla..cumartesi arkadaşıma gidicem inan şimdiden yalvardım iyiliğimi istiyorsan birşey yapma diye.sağolsun o da söz diyetine göre menü çıkaracam dedi..

Menüme gelinceee..
Sabah: soğanlı yumurta, çökelek kaşar karışık, üç zeytin, üç ceviz..

Saat15 de: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, az parça tavuk, közlenmiş patlıcan biber salatası .

Annem. Sen turşu mu yedinoff Can'ım çekti

Menün çok güzel afiyet olsun canım

Kahvaltıda mercimek çorbası 10 adet zeytin ve bol yeşillik birde turp yedim 1 bardak şekersiz tarçınlı süt içtim akşam ise fırında kaşarlı karnıbahar ve yanında sarımsaklı yogurt yedim şimdi de adaçayı içiyorum

Kızlar çayla petibör yedim 4 tane bandıra bandıra.miyavsu senin yüzünden hep .kaynanama geldim o getirdi durumuda anlattım.

Kahvaltim; yumurta peynir ve patatesla yaptigim omlet ,10zeytin , kk peynir ,biber ,1dilimekmek salatalik ,yesillik ,bir avuc findik ceviz
ara;2 kuru kayisi , 2ceviz
Aksam;1dürüm ,3kasik bulgur pilavi ,salata
spor;10bin adim yürüdüm

S SEVTAL87 naptin sen ya

Saka saka olur arada oyle keske olmasaymista olmusla ölmüse care yok yarin dikkat eder kurtarirsin

Valla sabahtandir bende kendimi zor tutuyorum mutfaga gidip ekmek yemenek icin canim cok sikkın biseyler yemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum

Yarinda sadece ayran icicem inşallah

Can'ım kitap oku kendini oyala sıvı tüket ekmeğe yanaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…