- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.601
Ben hiç yapamam ayran detoksu bana göre degil tabi eğer kendini çok mutsuz hissediyorsan haklısın öyle yapmakta bakalım ben kaç gr verdim kilodan vazgeçtim deMiyav_su bu arada tarti gunlerinden 1 gun once sadece ayran icicem cunku tartida kilo bermedigimi gorunce moralim bozuluyor moral bozukluguda kilo vermeme etkeni
Simdi tum gun yemeden dayanir mi insan diye dusunenler olacak Sahabe efendilerimiz zamaninda insanlar gunlerce yemek bulamayip birde o halde savaslara gidip kiloluk kılıçlarla savasiyorlarmis
Yani bu gosteriyor ki bence az yeyipte yasayabiliriz
Aynen ben ki gecen ay yapılan dogum gününde mantı ve yuvalama yememiş bir insanım ama nedense petibör aklımaMiyav_su @SEVTAL kızlar sakim olun biz iradeli kızlarız petibör ne ki biz daha ne hamur isleri ne yemekler gorucez hepsinin ustesindende gelicez EVVELALLAH
Aslinda cok yemek sadece maddi degil manevi rahatsizliklarda doguruyorEvet canım bize doktorlar aç kalmamız lazım diye öğütlüyorlar devamlı aslında açlıkdan degil susuzluktan ölürmüşüz ben günde 2 öğün besleniyorum şükür geceleri rahat uyuyorum
Oyyy kıyamam ben sanaAynen ben ki gecen ay yapılan dogum gününde mantı ve yuvalama yememiş bir insanım ama nedense petibör aklımatakıldı onun yüzünden çay bile içmedim
Bende senin gibiyim sanki sırtımda taş taşımışım gibi yorgun oluyorum dediklerine sonuna kadar katılıyorumAslinda cok yemek sadece maddi degil manevi rahatsizliklarda doguruyor
Mesela ben cok yedigim gunlerde ustumde bi kasvet hissesiyorum oyle bi agirlik bitkinlik oluyor ki ders falan calisamiyorum ama az yedigim gunlerde daha aktif daha hafif hissediyorum kendimi
Tabi kisiden kisiyede degisir bu durum bende boyle etki gosteriyor diye herkestede boyle etki gosterecek degil
Yerim ama az yerim ama gerçekten nedense bu petibör sıkıntı yarattı bende neden acabaOyyy kıyamam ben sana
Aslinda biz ilerde daha rahat manti yuvalama ve doya doya pedibor yemek icin bu gunlerde disimizi sıkıyoruz
Can'ım zaten ben Karatay Yapıyorum çoğu şeyi yemiyorum en son burada ceza yedim @SekerPancari71 turşuyu yasakladı iyi fikirmiş amaMiyav_su canim 14 subata kadar ikimizden hangimiz hedef kiloya ulasamazssa hedefine ulasan kisi karsi tarafa 15 gun yemek sınırı koysun yani sunu şunu yiyemessin diye liste cikarip ceza versin kabul mu
Tamam uyar bana CanımMiyav_su canim 14 subata kadar ikimizden hangimiz hedef kiloya ulasamazssa hedefine ulasan kisi karsi tarafa 15 gun yemek sınırı koysun yani sunu şunu yiyemessin diye liste cikarip ceza versin kabul mu
Gözönunden uzak bi yere koy canim eve her gelene ikram et bitsinler hemen:)Dün çok güZel çikolatalar geldi eve ve ben şuan yememek için zpr tutuorum kendimi
Canim menun cok iyiymis gunu guzel kapatmissinMrb kizlar duzensiz hayatimin duzensiz menusu;
08.00 1 catal peynir 2 zeytin az etimek form
14.00 yarim muz
15.30 buyuk bir dürüm
19.30 1 trabzon hurmasi
Gecede yarim saat hareket insallah.
Menum guzel degil tatlim ya durum cok yanlisti ama aksam yemeyecegim ins.buaralar bi sislik var ya kilo aliyorum yada adetmi yaklasti bilemiyorum...Canim menun cok iyiymis gunu guzel kapatmissin
Birde su trabzon hurmasi nedir merak ettim dogrusu hic gormedim
Ayni seye mi baktik acaba bende 118 kalori diye gordumMenum guzel degil tatlim ya durum cok yanlisti ama aksam yemeyecegim ins.buaralar bi sislik var ya kilo aliyorum yada adetmi yaklasti bilemiyorum...Eki Görüntüle 1737190 trabzon hurmasi bu canim biliyorsundurda belki baska bir adi vardir :)
Umarim cok kalorilo degildir o da...cunku evde 4,5 tane daha var :):):)
Bu arada simdi baktimda 57 kaloriymis:)
Ilk baktigim sitede 57 yaziyordu baska yazip bakinca bende daha yuksek yazdgini gordum canim simdi .neyse zaten durüm yeterince kaloriliydi onu bile yemesem yeridir:)Ayni seye mi baktik acaba bende 118 kalori diye gordum
Neyse afiyet olsun yinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?