Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su @SEVTAL kızlar sakim olun biz iradeli kızlarızpetibör ne ki biz daha ne hamur isleri ne yemekler gorucez hepsinin ustesindende gelicez EVVELALLAH

Ben hiç yapamam ayran detoksu bana göre degil tabi eğer kendini çok mutsuz hissediyorsan haklısın öyle yapmakta bakalım ben kaç gr verdim kilodan vazgeçtim de

Miyav_su @SEVTAL kızlar sakim olun biz iradeli kızlarızpetibör ne ki biz daha ne hamur isleri ne yemekler gorucez hepsinin ustesindende gelicez EVVELALLAH
Aynen ben ki gecen ay yapılan dogum gününde mantı ve yuvalama yememiş bir insanım ama nedense petibör aklıma takıldı onun yüzünden çay bile içmedim

Evet canım bize doktorlar aç kalmamız lazım diye öğütlüyorlar devamlı aslında açlıkdan degil susuzluktan ölürmüşüz ben günde 2 öğün besleniyorum şükür geceleri rahat uyuyorum
Aslinda cok yemek sadece maddi degil manevi rahatsizliklarda doguruyor

Mesela ben cok yedigim gunlerde ustumde bi kasvet hissesiyorum oyle bi agirlik bitkinlik oluyor ki ders falan calisamiyorum ama az yedigim gunlerde daha aktif daha hafif hissediyorum kendimi

Tabi kisiden kisiyede degisir bu durum bende boyle etki gosteriyor diye herkestede boyle etki gosterecek degil

Aynen ben ki gecen ay yapılan dogum gününde mantı ve yuvalama yememiş bir insanım ama nedense petibör aklıma takıldı onun yüzünden çay bile içmedim
Oyyy kıyamam ben sana

Aslinda biz ilerde daha rahat manti yuvalama ve doya doya pedibor yemek icin bu gunlerde disimizi sıkıyoruz

Bende senin gibiyim sanki sırtımda taş taşımışım gibi yorgun oluyorum dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Ara sıra kilo almak isteyenlerin topiklerini okuyorum kızlar yemek yemeği unutanlar ve zorla yemek yiyenler var keşke bizde öyle olabilsek şimdi faceden baktım arkadaşlarım toplanmışlar pastalar,börekler var birde kısır ve turşu koymuşlar eridim ya anlatamam

Miyav_su canim 14 subata kadar ikimizden hangimiz hedef kiloya ulasamazssa hedefine ulasan kisi karsi tarafa 15 gun yemek sınırı koysun yani sunu şunu yiyemessin diye liste cikarip ceza versin kabul mu

Miyav_su canim 14 subata kadar ikimizden hangimiz hedef kiloya ulasamazssa hedefine ulasan kisi karsi tarafa 15 gun yemek sınırı koysun yani sunu şunu yiyemessin diye liste cikarip ceza versin kabul mu
Can'ım zaten ben Karatay Yapıyorum çoğu şeyi yemiyorum en son burada ceza yedim @SekerPancari71 turşuyu yasakladı iyi fikirmiş ama

Mrb kizlar duzensiz hayatimin duzensiz menusu;
08.00 1 catal peynir 2 zeytin az etimek form
14.00 yarim muz
15.30 buyuk bir dürüm
19.30 1 trabzon hurmasi
Gecede yarim saat hareket insallah.

Mrb kizlar duzensiz hayatimin duzensiz menusu;
08.00 1 catal peynir 2 zeytin az etimek form
14.00 yarim muz
15.30 buyuk bir dürüm
19.30 1 trabzon hurmasi
Gecede yarim saat hareket insallah.
Canim menun cok iyiymis gunu guzel kapatmissin

Birde su trabzon hurmasi nedir merak ettim dogrusu hic gormedim

Bende menumu paylasayim

Sabah:5 zeytin 2-3 dilim zeytin

Ögle: 1 tabak bakla 2 parca et 1 kase yogurt

Aksam bir kase yogurt

Bubarada farkettim ki porsiyonlarim cok buyuk porsiyonlarimi kucultme karari aldim

Canim menun cok iyiymis gunu guzel kapatmissin

Birde su trabzon hurmasi nedir merak ettim dogrusu hic gormedim
Menum guzel degil tatlim ya durum cok yanlisti ama aksam yemeyecegim ins.buaralar bi sislik var ya kilo aliyorum yada adetmi yaklasti bilemiyorum...trabzon hurmasi bu canim biliyorsundurda belki baska bir adi vardir :)
Umarim cok kalorilo degildir o da...cunku evde 4,5 tane daha var :):):)

Bu arada simdi baktimda 57 kaloriymis:)

Ayni seye mi baktik acaba bende 118 kalori diye gordum

Neyse afiyet olsun yinede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…