Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorum Can'ım hep eşimin yüzünden dükkana petibör bisküvi almış onu buldum yoksa zaten aklıma gelmezyağı yağ ile yakıyoruz umarım kilo almazsın yoksa ben

Biliyorum Can'ım hep eşimin yüzünden dükkana petibör bisküvi almış onu buldum yoksa zaten aklıma gelmezyağı yağ ile yakıyoruz umarım kilo almazsın yoksa ben
Evet yoksa sen yoksa seni dusunmek bile istemiyorum kacisin olmaz elimden

Olur canım neden olmasın ama bence 14 şubat'a belirleyelim olmaz mı hem oruçluyuz ya daha çok gaza geliriz ben 81,200 gr 14 şubat için 75 kg diyorum
Tamam canim ben su an tam olarak bilmiyorum ama tahminen aynidir yani 91.1 dir bende 14 subata kadar 78 diyorum :)

Hadi inşallah basarili oluruz

Tamam canim ben su an tam olarak bilmiyorum ama tahminen aynidir yani 91.1 dir bende 14 subata kadar 78 diyorum :)

Hadi inşallah basarili oluruz
Vay inşallah ikimizde başarırızda aramızda 3 kg fark kalıcak eve gidince defterime yazarım ikimimizinde kilolarını ve hedeflerimizi

Hadi inşallah canim
Yarına üniversiteden bir doçent randevu aldım çok tavsiye ettiler netten baktım gerçekten iyi bir doktora benziyor umarım bana faydalı olur tabi ki önce Allah'dan sonra doktor faydalı olurda spor yaparım çok istiyorum spor yapıp kilo vermeyi

Inşallah canim verirsin zaten emin ol spor cok buyuk etki gosterir

Ben bi keresinde inat etmistim 1 ayda 9.600 vermistim ve inan bunye olarak jic kotu etkilenmedim ( tani her insanin bunyesi farkli oluyor) hatta burda 1 ayda 20 kg bile vereni okumuştum

Doktora gitmende insallah senin icin faydali olur

Unutmayalim ki bizim icin en onemli sey istikrar

Ben sirf eve gelen misafir cekinmrsin diye tabasigimdaki herseyi yerdim bi yere gideyim ev sahibine ayip olmadin diye tabagimi bitirirdim

Ama artik insanlara hayir demem lazim bizim kucuk diye dusundugumuz detaylar buyuyup bizim kilo almamizda cok buyuk etkenler oluşturuyor

Vay inşallah ikimizde başarırızda aramızda 3 kg fark kalıcak eve gidince defterime yazarım ikimimizinde kilolarını ve hedeflerimizi
Tamam canim unutma gider gitmez yaz hemen

Bu arada kilo almama neden olan birseyide fark ettim benim tabaklarim buyuk tabaklarimi kucultme karari aldim

Miyav_su bu arada tarti gunlerinden 1 gun once sadece ayran icicem cunku tartida kilo bermedigimi gorunce moralim bozuluyor moral bozukluguda kilo vermeme etkeni

Simdi tum gun yemeden dayanir mi insan diye dusunenler olacak Sahabe efendilerimiz zamaninda insanlar gunlerce yemek bulamayip birde o halde savaslara gidip kiloluk kılıçlarla savasiyorlarmis

Yani bu gosteriyor ki bence az yeyipte yasayabiliriz

Evet canım bize doktorlar aç kalmamız lazım diye öğütlüyorlar devamlı aslında açlıkdan degil susuzluktan ölürmüşüz ben günde 2 öğün besleniyorum şükür geceleri rahat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…