- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.581
Bende karlarin birazcik oturmasini bekliyorum bende yuruyuse cikicamEvet doğruyu diyorsun şimdilik sadece yürüyüş yapıcam ptesi itibaren başka bir doktora çıkacam bakalım o ne diyecek
Biliyorum Can'ım hep eşimin yüzünden dükkana petibör bisküvi almışKaratayi dusun o bu dusunceni duysa sana nasil kizardi
Boyle boyle o dusuncelerden siyril
Bu arada yogurt yedim karatay hayvansal yaglar zararsiz diyo diye kaymagindanda aldim kilo alirsam hesabinj senden sorarim ona gore
Isin sakasi bi tarafa en cokta canimiz birsey istediginde kendimizi kontrol etmeyi ogrenmemiz lazim
Unutma biz seker orucundayiz yok bisküvi falan
Ben ptesi inşallah Ağrı'larım azalıncaBende karlarin birazcik oturmasini bekliyorum bende yuruyuse cikicam
Evet yoksa sen yoksa seni dusunmek bile istemiyorum kacisin olmaz elimdenBiliyorum Can'ım hep eşimin yüzünden dükkana petibör bisküvi almışonu buldum yoksa zaten aklıma gelmez yağı yağ ile yakıyoruz umarım kilo almazsın yoksa ben
Hadi inşallah canimBen ptesi inşallah Ağrı'larım azalınca
Bende nickimi değiştiririm yaEvet yoksa sen yoksa seni dusunmek bile istemiyorum kacisin olmaz elimden
Olur canım neden olmasın ama bence 14 şubat'a belirleyelim olmaz mı hem oruçluyuz ya daha çok gaza geliriz ben 81,200 gr 14 şubat için 75 kg diyorum
Tamam canim ben su an tam olarak bilmiyorum ama tahminen aynidir yani 91.1 dir bende 14 subata kadar 78 diyorum :)Olur canım neden olmasın ama bence 14 şubat'a belirleyelim olmaz mı hem oruçluyuz ya daha çok gaza geliriz ben 81,200 gr 14 şubat için 75 kg diyorum
Niye kiz araniyormusun yoksaBende nickimi değiştiririm ya
Yakında aranmayaNiye kiz araniyormusun yoksa
Vay inşallah ikimizde başarırızdaTamam canim ben su an tam olarak bilmiyorum ama tahminen aynidir yani 91.1 dir bende 14 subata kadar 78 diyorum :)
Hadi inşallah basarili oluruz
Yarına üniversiteden bir doçent randevu aldım çok tavsiye ettiler netten baktım gerçekten iyi bir doktora benziyor umarım bana faydalı olur tabi ki önce Allah'dan sonra doktor faydalı olurda spor yaparım çok istiyorum spor yapıp kilo vermeyiHadi inşallah canim
Inşallah canim verirsin zaten emin ol spor cok buyuk etki gosterirYarına üniversiteden bir doçent randevu aldım çok tavsiye ettiler netten baktım gerçekten iyi bir doktora benziyor umarım bana faydalı olur tabi ki önce Allah'dan sonra doktor faydalı olurda spor yaparım çok istiyorum spor yapıp kilo vermeyi
Tamam canim unutma gider gitmez yaz hemenVay inşallah ikimizde başarırızdaaramızda 3 kg fark kalıcak eve gidince defterime yazarım ikimimizinde kilolarını ve hedeflerimizi
Hele benMiyavsu çok kötüsün ne getiriyosun aklımıza petibör çay filan.ben bayılırım hiç dayanamam.
Evet canım bize doktorlar aç kalmamız lazım diye öğütlüyorlar devamlı aslında açlıkdan degil susuzluktan ölürmüşüz ben günde 2 öğün besleniyorum şükür geceleri rahat uyuyorumMiyav_su bu arada tarti gunlerinden 1 gun once sadece ayran icicem cunku tartida kilo bermedigimi gorunce moralim bozuluyor moral bozukluguda kilo vermeme etkeni
Simdi tum gun yemeden dayanir mi insan diye dusunenler olacak Sahabe efendilerimiz zamaninda insanlar gunlerce yemek bulamayip birde o halde savaslara gidip kiloluk kılıçlarla savasiyorlarmis
Yani bu gosteriyor ki bence az yeyipte yasayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?