Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim; yumurta peynir ve patatesla yaptigim omlet ,10zeytin , kk peynir ,biber ,1dilimekmek salatalik ,yesillik ,bir avuc findik ceviz
ara;2 kuru kayisi , 2ceviz
Aksam;1dürüm ,3kasik bulgur pilavi ,salata
spor;10bin adim yürüdüm
Menünde sporunda çok güzel Can'ım afiyet olsun

Can'ım kitap oku kendini oyala sıvı tüket ekmeğe yanaşma
Canim ev sobali bende salonda ders calismak zorundayim sinav tarihi yaklasti benimde zaten calisamiyorum diye canim sıkıldi valla git gel su ice ice bi hal oldum 30 bardaga yaklasti sanirim

Canim biraz disini sikar ozelliklede spora agirlik verirsen 14 subata kadar cok kolay 60 a inersin insallah

Insallah bizlerde o kilari tez zamanda hayirlisiyla goruruz

Canim ev sobali bende salonda ders calismak zorundayim sinav tarihi yaklasti benimde zaten calisamiyorum diye canim sıkıldi valla git gel su ice ice bi hal oldum 30 bardaga yaklasti sanirim
Maşallah Can'ım ne güzel su içmişsin inşallah sınavlarını en güzel biçimde verirsin bilmez miyim sobalı evleri kış oldu mu tek odada yaşamak zorunda kalıyor insan

Maşallah Can'ım ne güzel su içmişsin inşallah sınavlarını en güzel biçimde verirsin bilmez miyim sobalı evleri kış oldu mu tek odada yaşamak zorunda kalıyor insan
Aynen canim sahiden zor

Bu arada iyi dildklerin icinde Allah razi olsun

Sağol canım aynen zor oluyor başkalarıyla..cumartesi arkadaşıma gidicem inan şimdiden yalvardım iyiliğimi istiyorsan birşey yapma diye.sağolsun o da söz diyetine göre menü çıkaracam dedi..
Ayy işte herkes böyle anlayışlı olsa keşke saolsun arkadaşin

Süper menü canimmmm afiyet olsunn

O karnibahari kaşarsiz yapsaydin süper olurdu tatliş nasil yapıyorsun sen fırında karnibahari ben yoğurt ve yumurtayla sos yapip üstüne yayiyorum üstüne de çörek otu serpip fırında kizarana kadar pişiriyorum sıfır yağ ve müthiş bi lezzet oluyor sarımsaklı yoğurtla
Ama menü geneli ćok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…