- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.641
Menünde sporunda çok güzel Can'ım afiyet olsunKahvaltim; yumurta peynir ve patatesla yaptigim omlet ,10zeytin , kk peynir ,biber ,1dilimekmek salatalik ,yesillik ,bir avuc findik ceviz
ara;2 kuru kayisi , 2ceviz
Aksam;1dürüm ,3kasik bulgur pilavi ,salata
spor;10bin adim yürüdüm
Canim ev sobali bende salonda ders calismak zorundayim sinav tarihi yaklasti benimde zaten calisamiyorum diye canim sıkıldi valla git gel su ice ice bi hal oldum 30 bardaga yaklasti sanirimCan'ım kitap oku kendini oyala sıvı tüket ekmeğe yanaşma
Bulgur olmasa iyiydi ama .dayanamadim .yemekte iyice doymam lazim yoksa sürekli bisey yiyesim geliyo.bende bir seferde doyans kadar yiyorumMenünde sporunda çok güzel Can'ım afiyet olsun
Simdiki kilon kacKizlar benimde 14subat hedefim 60 kilo insallah ulasirim hedefe
Gecen hafta 65.5 falandi.cumaya ne kadari gider bilmiyorumSimdiki kilon kac
Insallah canim.en kida zsmanda istedigin kiloya kavusursun.Canim biraz disini sikar ozelliklede spora agirlik verirsen 14 subata kadar cok kolay 60 a inersin insallah
Insallah bizlerde o kilari tez zamanda hayirlisiyla goruruz
Amin hepimiz insallahInsallah canim.en kida zsmanda istedigin kiloya kavusursun.
Maşallah Can'ım ne güzel su içmişsin inşallah sınavlarını en güzel biçimde verirsin bilmez miyim sobalı evleri kış oldu mu tek odada yaşamak zorunda kalıyor insanCanim ev sobali bende salonda ders calismak zorundayim sinav tarihi yaklasti benimde zaten calisamiyorum diye canim sıkıldi valla git gel su ice ice bi hal oldum 30 bardaga yaklasti sanirim
Aynen canim sahiden zorMaşallah Can'ım ne güzel su içmişsin inşallah sınavlarını en güzel biçimde verirsin bilmez miyim sobalı evleri kış oldu mu tek odada yaşamak zorunda kalıyor insan
Sende Can'ım en güzel bir biçimde verirsin hem derslerini hemde kilolarınıAynen canim sahiden zor
Bu arada iyi dildklerin icinde Allah razi olsun
Sende Can'ım en güzel bir biçimde verirsin hem derslerini hemde kilolarınıAynen canim sahiden zor
Bu arada iyi dildklerin icinde Allah razi olsun
Bence içini ferah tut 3 kaşık yemişsin Can'ım normal benceBulgur olmasa iyiydi ama .dayanamadim .yemekte iyice doymam lazim yoksa sürekli bisey yiyesim geliyo.bende bir seferde doyans kadar yiyorum
Ayy işte herkes böyle anlayışlı olsa keşke saolsun arkadaşinSağol canım aynen zor oluyor başkalarıyla..cumartesi arkadaşıma gidicem inan şimdiden yalvardım iyiliğimi istiyorsan birşey yapma diye.sağolsun o da söz diyetine göre menü çıkaracam dedi..
Süper menü canimmmmMenüme gelinceee..
Sabah: soğanlı yumurta, çökelek kaşar karışık, üç zeytin, üç ceviz..
Saat15 de: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, az parça tavuk, közlenmiş patlıcan biber salatası .
Çok az yedim valla kizAnnem. Sen turşu mu yedinoff Can'ım çekti
O karnibahari kaşarsiz yapsaydin süper olurdu tatliş nasil yapıyorsun sen fırında karnibahari ben yoğurt ve yumurtayla sos yapip üstüne yayiyorum üstüne de çörek otu serpip fırında kizarana kadar pişiriyorum sıfır yağ ve müthiş bi lezzet oluyor sarımsaklı yoğurtlaKahvaltıda mercimek çorbası10 adet zeytin ve bol yeşillik birde turp yedim 1 bardak şekersiz tarçınlı süt içtim akşam ise fırında kaşarlı karnıbahar ve yanında sarımsaklı yogurt yedim şimdi de adaçayı içiyorum
Ben miÇok az yedim valla kizcumaya iyce yaklaştik artık turşu yook ama cuma günü ödül olarak turşu yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?