Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben azcik gece oturup sabah uyumayi seven biriyim. Is guc de olmayinca cok erken kalkamiyorum.

11.00 peynir zeytin domates salatalik 1 lokma ekmegin uzerine azcik anne receli.

13.00 yesilcay

18.30 firinda kabak pirinc pilavi ayran

Su: 1.5 litre

Spor yok malesef.

Simdi neden miktar yazmadigimi aciklayayim.
Ben diyet yapmiyorum. Diyet kelimesi cok itici geliyor. Aciktigimda canim ne istediyse ondan cok yavas yemek ve doyunca durmak sartiyla yiyorum.

Paul Mckenna'nin bir kitabi var ismi "Sizi zayiflatabilirm."
O kitabi okuduktan sonra bunu uygulamaya basladim.

Acikmadan yememeye gayret ediyorum. Cok canim cektiyse de tadimlik yiyorum. Cok sıkı bir diyet uygulayip kilolarimi verdikten sonra o diyeti hayatim boyu uygulamayacagim icin tekrar verdiklerimi alirim dusuncesindeyim. Onun icin hayat boyu uygulayabilecegim bir bunu buldum kendime

Diyeceksiniz ki madem hayat boyu uygulayabilirdin de neden verdigin kiloyu geri aldin? Cunku ben acikmadan yemeye basladim. Aburcuburlar acsam da degilsem de hep elimin altindaydi malesef. Yeme hizim da artti. Yavas yedigim zaman cok daha cabuk doyuyordum. Hizli hizli yedigim icin dunyalari yedim ve verdigim kilonun hepsini bir bir geri aldim malesef.

Yesilcay da cok sık tuketmiyorum onu da simdiden soyleyim. Tansiyonum zaten normalde dusuktur. Uzun sure duzenli yesilcay ictigim zaman mahvetti beni. Arada aklima geldikce iciyorum. Cok da severim ama iyi gelmiyor iste.

Boyle

Hey fıstıklar naber.ben kaçamaktan sonra resmen kendime geldim.yarın ayran ve cacık olcak menüm inş.bugünki menüm.
10.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 haş.yum.beyazı
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt
17.00.. 30 dk eliptik
18.00.. 1 kase ezogelin çorba 3 çatal makarna
19.00.. Gibiydi galiba 4 petibör 3 bardak 2 şek.çay
Eeee daha ne olsun.

Kızlar cumartesi evde mevlüt yapcam ve kıymalı pide olcak helva olcak eliptiğide inş.2 kez yapabilirim.hepsinden birer lokma yerim heralde.çok kalabalık olcaz ya.

Miyavsu canım çooook teşekkür ederim canım demekki ihtiyacım varmış kaynanam bile çok şaşırdı sen yemezdin noldu dedi o bile sevindi yani.seni kocaman öpüyorum.

Kızlar benimde midem kötü yediğim kaşarlı karnıbahar çöktü yaptı of soda içiyorum devamlı geçse bari bir daha tövbe ağır geldi

günaydın.kızlar bugün adet oldum hiç beklemiyordum normalde 3,4 ayda bir olurdu bu kez cabuk olunca...forumu aradım en son bu baslığa ne zaman adet oldum yazmısım diye ama bualamadım acaba kolay bi yolu varmı 1 ay önceki sayfalara baktım ama...
neyse şuan müthiş sancım var işteyim ve duramıyorum izinde alamam bugün valla ölüyommmm

Geçmiş olsun Canım neyi aradın anlamadım

Sen kendini böyle alıştırmışsın ne güzel vücüdunun ritmini bozma Yeşilçaya gelince bir tek ben içemiyorum derdim aynı sorun bende de var içtim dünyam kararıyor açamıyorum gözlerimi evet hızlı yemek insanı kilo aldırıyor benimde sebeplerim arasında sen zaten kilo almanın nedenlerinide biliyorsun bilinçlisin o yüzden hemen verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…