- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.721
Maşallah hep böyle devam edelim inşallah Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi oldumYok canim önceden tadina bakiyordum sonrada kaptirip kendimi baska seylerde yiyordum zaten gitti diyet diye ama
Şu seker orucuna basladigimiz gubden beri cok iyi gidiyorum masallah
Maşallah hep böyle devam edelim inşallah Adnan Oktar'ın kedicikleri gibi oldum
Kocalar evde olunca temizlik yapılmıyor zaten oh mis gibi olmuşturSlmm tatlişlaarr ooh ne güzel hareketlendi grubumuz sohbetler harika kusura bakmayın bugün pek gelemedim eşimin dışarıda işleri vardı bende hazır o yokken temizlik yaptımdaha isim bitmedi miniğimin uykusu geldi onu uyuttum kahve keyfi yapiyorum sonra işlere devam akşama pırasa yapicam erkenden yeyim ki yarina hazırlik olsun dimii
Benimde aynı sen yine gr almışsın ya ben kg kg alıyorum ya sorma şimdi hastaneye geldim girişteBu arada biraz moralim bozuldu dün biraz fazla kaçırdım galiba bugün tartildim pazartesi 55.1 dim bugün 55.6 çıktımyaaa ne ćabuk geliyo bu kilolar bende kilo biraz psikolojik yani arti gördüğüm zaman çok moralim bozuluyo kilo vermem için aç mı dolanmam lazim çünkü dün yediklerimle tamam kilo kaybı beklemiyordum ama bari sabit çıkıyim yookk hemen geliyooo aayyy biktimm yaaaaaaaaa
Aynen öyle valla canim rahatça bi temizlik yaptimKocalar evde olunca temizlik yapılmıyor zaten oh mis gibi olmuşturev ellerine sağlık kahvede afiyet olsun
Oooooovv hemen olay yerinden uzaklaş miyaaavvvBenimde aynı sen yine gr almışsın ya ben kg kg alıyorum ya sorma şimdi hastaneye geldim giriştekarya fırın millet çay börek poğaça löp löp indiriyor mideye birde acayip yağmur ve felaket ıslandım yahu
Ay hiç fena olmazdı ya ıslandım felaket hastanedeyim doktorAynen öyle valla canim rahatça bi temizlik yaptimsaol balim gel beraber içelim
Ayy hiç sevmiyorum hastane işlerini bende bekle bekleee bekleeeeeee sıkıntıdan patliyo insanAy hiç fena olmazdı ya ıslandım felaket hastanedeyim doktordaha ameliyat of hastasıda çok
Öyle yapıcam kedi gibi ıslandımAyy hiç sevmiyorum hastane işlerini bende bekle bekleee bekleeeeeee sıkıntıdan patliyo insankantinden sıcak bişeyler al istersen canim şekersiz çay veya kahve
Afiyet olsun sana tatlim bende kalkiyim pirasami pişiriyimmÖyle yapıcam kedi gibi ıslandım
Tam miyavsu oldun deseneÖyle yapıcam kedi gibi ıslandım
Evet cani. Ya sanki bende kendimi biraz daha azimli gordum inşallah bu sekilde devam ederiz hep beraberİnşallah canım kaçamak yapmayınca oluyor hakikaten.seni öncekine göre daha azimli gördüm sana da maşallah hep böyle olalım :)
Ben de haftasonu 500gr almıştım en ufak kaçamaktan.şimdi eksideyim ama cuma kilosuna göre yazıcam mecburenBu arada biraz moralim bozuldu dün biraz fazla kaçırdım galiba bugün tartildim pazartesi 55.1 dim bugün 55.6 çıktımyaaa ne ćabuk geliyo bu kilolar bende kilo biraz psikolojik yani arti gördüğüm zaman çok moralim bozuluyo kilo vermem için aç mı dolanmam lazim çünkü dün yediklerimle tamam kilo kaybı beklemiyordum ama bari sabit çıkıyim yookk hemen geliyooo aayyy biktimm yaaaaaaaaa
Tabiki faydasını görürsün canım..ben de en geç altıda yiyorum sonra sadece çay su..leptin hormonunun çalışması sağlanıyor böylelikle..Evet cani. Ya sanki bende kendimi biraz daha azimli gordum inşallah bu sekilde devam ederiz hep beraber
Bu oruç olayinin en guzel yanida saat 8 den sonra yemegin kesilmesi olayi oldu bu sekilde kacamak olayinada sınır gelir
Simdiden yarına hazirlik yapiyorum tum gun su ictim bide yemegi kestim bugun sadece ayran ictim
Bundan sonra karar aldim tarti gunlerinden bir gun once sadece ayran icicem:) insallah tartida faydasini gorurum
Canim bende hafta sonu 2 kilo almisim mecburen bende hafta sonuna gore yazicam dusunsene o kacamaklari yapmasak kac kilo eksiye duserdik tabi boyle seylerle motivasyonumuzu bozmuyoruz azinle kaldigimiz yerden devam :)Ben de haftasonu 500gr almıştım en ufak kaçamaktan.şimdi eksideyim ama cuma kilosuna göre yazıcam mecburen
Canim bende hafta sonu 2 kilo almisim mecburen bende hafta sonuna gore yazicam dusunsene o kacamaklari yapmasak kac kilo eksiye duserdik tabi boyle seylerle motivasyonumuzu bozmuyoruz azinle kaldigimiz yerden devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?