Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slmm tatlişlaarr ooh ne güzel hareketlendi grubumuz sohbetler harika kusura bakmayın bugün pek gelemedim eşimin dışarıda işleri vardı bende hazır o yokken temizlik yaptım daha isim bitmedi miniğimin uykusu geldi onu uyuttum kahve keyfi yapiyorum sonra işlere devam akşama pırasa yapicam erkenden yeyim ki yarina hazırlik olsun dimii

Bu arada biraz moralim bozuldu dün biraz fazla kaçırdım galiba bugün tartildim pazartesi 55.1 dim bugün 55.6 çıktım yaaa ne ćabuk geliyo bu kilolar bende kilo biraz psikolojik yani arti gördüğüm zaman çok moralim bozuluyo kilo vermem için aç mı dolanmam lazim çünkü dün yediklerimle tamam kilo kaybı beklemiyordum ama bari sabit çıkıyim yookk hemen geliyooo aayyy biktimm yaaaaaaaaa

Kocalar evde olunca temizlik yapılmıyor zaten oh mis gibi olmuştur ev ellerine sağlık kahvede afiyet olsun

Benimde aynı sen yine gr almışsın ya ben kg kg alıyorum ya sorma şimdi hastaneye geldim girişte karya fırın millet çay börek poğaça löp löp indiriyor mideye birde acayip yağmur ve felaket ıslandım yahu

Oooooovv hemen olay yerinden uzaklaş miyaaavvv

Miyav_su canim naptin hastanede ikinvi bi doktora mi göründün boynun için

Ay hiç fena olmazdı ya ıslandım felaket hastanedeyim doktor daha ameliyat of hastasıda çok
Ayy hiç sevmiyorum hastane işlerini bende bekle bekleee bekleeeeeee sıkıntıdan patliyo insan kantinden sıcak bişeyler al istersen canim şekersiz çay veya kahve

İnşallah canım kaçamak yapmayınca oluyor hakikaten.seni öncekine göre daha azimli gördüm sana da maşallah hep böyle olalım :)
Evet cani. Ya sanki bende kendimi biraz daha azimli gordum inşallah bu sekilde devam ederiz hep beraber

Bu oruç olayinin en guzel yanida saat 8 den sonra yemegin kesilmesi olayi oldu bu sekilde kacamak olayinada sınır gelir

Simdiden yarına hazirlik yapiyorum tum gun su ictim bide yemegi kestim bugun sadece ayran ictim

Bundan sonra karar aldim tarti gunlerinden bir gun once sadece ayran icicem:) insallah tartida faydasini gorurum

Ben de haftasonu 500gr almıştım en ufak kaçamaktan.şimdi eksideyim ama cuma kilosuna göre yazıcam mecburen

Tabiki faydasını görürsün canım..ben de en geç altıda yiyorum sonra sadece çay su..leptin hormonunun çalışması sağlanıyor böylelikle..

Ben de haftasonu 500gr almıştım en ufak kaçamaktan.şimdi eksideyim ama cuma kilosuna göre yazıcam mecburen
Canim bende hafta sonu 2 kilo almisim mecburen bende hafta sonuna gore yazicam dusunsene o kacamaklari yapmasak kac kilo eksiye duserdik tabi boyle seylerle motivasyonumuzu bozmuyoruz azinle kaldigimiz yerden devam :)

........Leithia' nin Spor ve Sağlık için motivasyon taktikleri Topiğinden alıntı............
Yeni motivasyon:

Kimse bu vücuda abur cubur yiyerek ulaşmadı.
Kimse karın kaslarına ter dökmeden kavuşmadı.

Ruhen, aklen, kalben, bedenen sağlık için spor!

Huzur da, mutluluk da senin elinde.

Bu yaz, sahilde bedenini havlulara sarıp saklama,
Bu kez utanma, gurur duy emeğinle.

Yazın sahilde bu şekilde dolaşmayı sen de istemiyor musun?
Yoksa bu yaz mevsiminde de gezenlere özenerek bakacak mısın?

Geçici bir hevesse bu, göbeğine bakıp sızlanma.
Gerçekten bu vücudu istiyorsan, mızmızlanma.
Elde etmek için çabala!

Esnek, zarif, estetik...
Sen de bunu elde edebilsin, yeter ki 145 gününü iyi harca.

Bu baharda göbeğini saklamak için bol kıyafetler giymene gerek kalmayacak.

Bedenine nasıl davranırsan, sana onu yansıtacak.
Onu ne ile beslersen, görüntü olarak onu sunacak.

Yazın aynada bu vücudu gördüğünü hayal et.
Kavuşmana az kaldı.

Hayatından sadece 1 kışı istiyoruz,
Kışın ektiğini yazın biçeceksin!

Bu yaz kıskandır herkesi, şaşırt, yapabileceğini kanıtla!

Hızlı koşamıyorum diye üzülme,
dışarı çıkıp koşmaya başladığın anda
koltuğunda tembellik yapan herkesi geçtin bile.

Hayatında en sinir olduğun kişiyi hayrete düşürmek için yap.

Ya da sadece kendin için, sağlığın için, sevdiklerin için.

Ne kadar yolun olduğuna bakma;
ne kadar ilerlediğini gör
ve nereden nereye geldiğine odaklan.
Az kaldı. Başaracaksın.

Şimdi pes edemezsin! Pes edemeyecek kadar çok emek verdin!

Sporunu mükemmel yapamıyor musun?
Hareketleri düzgün yapamıyor musun?
Olsun, yapıyorsun ya!
Devam et, durma. Seni mükemmel yapan bu işte!
İnatçılığın ve kararlılığın!

Bu vücuda birkaç haftacık uzaksın.

Kendine iyi bak, sen bunu hak ediyorsun.

Potansiyeline birkaç hafta uzaksın, ona kavuş!

Belki de an itibariyle, o sinir olduğun kişi seni yazın çatlatmak için spor yapıyordur?
Bu kez sen çatlat onu!

Sağlıklı beslen, hareket et
ve bunu yaşam biçimi haline getir.
İşte bu fiziğe kavuşmak bu kadar kolay.

Kendine güzel bir vücut hediye et 2016'da!
Hiçbir abur cubur,
hiçbir tatlı,
hiçbir yağlı yiyecek;
özgüven ve gururla baktığın
aynalarda gördüğün güzel vücuttan
daha lezzetli olamaz!!!

Bebeğin sana bakıp sağlıklı yaşamayı mı öğrensin,
yoksa vücuduna çöp kutusu gibi davranmayı mı?
Seni örnek alıyor, bunu unutma.

Kimse "eski hantal vücudumu özlüyorum" demez.
İnan, yeni görüntüne bakınca sen de demeyeceksin.

BUGÜN 1 ADIM DAHA FAZLA KOŞ,
BUGÜN 1 DAMLA DAHA FAZLA TERLE,
BUGÜN 1 HAREKET DAHA FAZLA YAP.
BUGÜNÜN EMEĞİNİ YA(R / Z)IN GÖRECEKSİN,

YETER Kİ DURMA, DEVAM ET!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…