Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet tatlim hiç olmamış bu menü hadi bugün hafif bir menüyle telafi et

Günaydın canım inşallah güzel bir gün olur hepimize başta S SEVTAL87 arkadaşımız benim yazdıklarımı oku ama uygulama olur mu ?
Okudum canım okumam mı
Ben de dün büyük sınavlardan geçtim ama hepsini başarıyla geçtim..
Gündüz misafirlerle olanı kahveyle atlattım. Akşam da eşim tatlı almış ennn sevdiğimden ama ben ne yaptım tabiki yemedim ve bugün tartıldım eksideyiimm..

3 4 Ayda bir mi adet oluyorsun?
Sebebi ne bu durumun?
Kendi profil sayfandan kendi yazdigin mesajlara bakarsan daha kolay bulursun canim. Bir de akilli telefonlara indirilen adet takvimi uygulamalari var. Ondan indirirsen cok daha kolay olur takip etmen.
Agrilarin icin de gecmis olsun diliyorum.

Benim annem de ayni malesef. O da icemiyor hic
Ayy ben bir ara soda limon ve yesilcayi karistirip iciyordum. Oyle fark ettim zaten bana kotu geldigini. Toparlanamadim uzun bir sure

Insan doyacak kadar yiyip bir de hareketli bir hayat yasarsa zaten zayif oluyor kendiliginden

Benim gordugum butun zayif insanlar yavas yavas yiyor yemegi. Ben de hizli yerdim. Onu duzene soktum alistirdim kendimi ama yanimda yiyen de cok etkiliyor. Esim cok hizli yiyor ona da soyluyorum yavas ye diye bakalim

Tesekkur ederim canim insallah verebilirim hemen. Burasi cok iyi geliyor. Verdigim tum kiloyu aldigim icin gelmeye utaniyordum ama baktim olacak gibi degil motivasyona ihtiyacim var kapagi buraya attim

Sen de cok azimlisim masallah hemen gideceksin hedefe dogru

Suyunu yanina al canim belki mutfaģa gitmezsen canin bişiler çekmez Allah zihin açıklığı versin
Allah rqzı olsun canim zaten sürahi devamlı yanimda sahiden mutfaga girmek beni kotu etkiliyor önceden yemegi ben yapardim simdi yemegide anneme biraktim sirf mutfaga daha az gireyim diye

Ama babam gece yatmadan yemek yer gece gece gidip yemek hazirlamak iskence gibi hani bi agzima atıp tadina bakacak olsam bende film kopacak o denli

Sakın Can'ım babana hazırlarken yeme vücudumuz alışıyor ve her gece istiyor birde sürahinin içine limon at yada tarçın canım etkisi çok iştahı kontrol altına alıyor

Son düzenleme:
Ah şu kocalar sen yerken ona bakmakendin sakince yavaşça ye canım zaten dediğin gibi doyunca kalkınca ve harekette olunca fitiz hareketsiz bir toplumuz Can'ım benim Çinli ve Rus arkadaşlarım var Rus'larda cocuk 3 yaşında mutlaka belediyelerin spor salonlarına ücretsiz yazılıyormuş ve gitmek zorundalarmış Çinliler ise sabah 6 da herkes sokaklarda toplanıp 1 saat kadınlı erkekli spor yapıyorlarmış adamlar tatlı ve ekmek bilmiyorlar düşün 2005 den beri turizm içindeyim sadece bizim Türk'lerde var hareketsiz bir toplumuz

Aynen oyle malesef hareketsiziz. Çindeki spor olayini biliyordum da Ruslarinkinden haberim yoktu. Guzel bir uygulamaymis. Hem cocuklara ozguven de gelir bir seyleri basarabildiklerini gordukce.
Ah su kocalar gercekten ya. Dun gecenin bir vakti aburcubur hazirlamis getirmis.
1 tane kucucuk aldim gerisini kendi yedi

Sakın Can'ım babana hazırlarken yeme vücudumuz alışıyor ve her gece istiyor birde sürahinin içine limon at yada tarçın canım etkisi çok iştahı kontrol altına alıyor
Yok canim önceden tadina bakiyordum sonrada kaptirip kendimi baska seylerde yiyordum zaten gitti diyet diye ama
Şu seker orucuna basladigimiz gubden beri cok iyi gidiyorum masallah

Ayyy keske turkidede çindeki gibi olsa ben yuruyuse cikmak istedigim zaman sabah erken cikamiyorum sirf ortalikta kimse yok diye malum köpek korkum var saldirirlarsa beni koruyucak kimse olmaz diye

Bugunde yuruyuse cikamiyorum diye baya bi merdiven inip ciktim bari o sekilde adim atayim hareketsiz durmayayim diye

Yok canim önceden tadina bakiyordum sonrada kaptirip kendimi baska seylerde yiyordum zaten gitti diyet diye ama
Şu seker orucuna basladigimiz gubden beri cok iyi gidiyorum masallah
Bende de çok iyi gidiyor şeker orucu maşallah diyeyim :) etkisini hemen gördüm.karataydan dolayı zaten yemiyordum ama diğer şeylere de dikkat ettim etkisi süper oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…