- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.701
Günaydın canım Mutlu ve huzurlu bir gün olsunHerkese günaydinlarrr mutlu sabahlar
Evet tatlim hiç olmamış bu menüBgun yediklerm pek iç açıcı değil
Sabah sütlü special k
Öğlen yarım tabak makarna ve yoğurt
Akşam yarım tabak makarna ve yoğurt
Çikolatadan azıcık ısırdım dayanamayıp
Az önceede biraz fıstık yedim
Okudum canım okumam mı
günaydın.kızlar bugün adet oldum hiç beklemiyordum normalde 3,4 ayda bir olurdu bu kez cabuk olunca...forumu aradım en son bu baslığa ne zaman adet oldum yazmısım diye ama bualamadım acaba kolay bi yolu varmı 1 ay önceki sayfalara baktım ama...
neyse şuan müthiş sancım var işteyim ve duramıyorum izinde alamam bugün valla ölüyommmm
Sen kendini böyle alıştırmışsın ne güzel vücüdunun ritmini bozma Yeşilçaya gelince bir tek ben içemiyorum derdim aynı sorun bende de var içtim dünyam kararıyor açamıyorum gözlerimievet hızlı yemek insanı kilo aldırıyor benimde sebeplerim arasında sen zaten kilo almanın nedenlerinide biliyorsun bilinçlisin o yüzden hemen verirsin
Allah rqzı olsun canim zaten sürahi devamlı yanimda sahiden mutfaga girmek beni kotu etkiliyor önceden yemegi ben yapardim simdi yemegide anneme biraktim sirf mutfaga daha az gireyim diyeSuyunu yanina al canim belki mutfaģa gitmezsen canin bişiler çekmezAllah zihin açıklığı versin
Sakın Can'ım babana hazırlarken yeme vücudumuz alışıyor ve her gece istiyor birde sürahinin içine limon at yada tarçın canım etkisi çok iştahı kontrol altına alıyorAllah rqzı olsun canim zaten sürahi devamlı yanimda sahiden mutfaga girmek beni kotu etkiliyor önceden yemegi ben yapardim simdi yemegide anneme biraktim sirf mutfaga daha az gireyim diye
Ama babam gece yatmadan yemek yer gece gece gidip yemek hazirlamak iskence gibi hani bi agzima atıp tadina bakacak olsam bende film kopacak o denli
Ah şu kocalar sen yerken ona bakma3 4 Ayda bir mi adet oluyorsun?
Sebebi ne bu durumun?
Kendi profil sayfandan kendi yazdigin mesajlara bakarsan daha kolay bulursun canim. Bir de akilli telefonlara indirilen adet takvimi uygulamalari var. Ondan indirirsen cok daha kolay olur takip etmen.
Agrilarin icin de gecmis olsun diliyorum.
Benim annem de ayni malesef. O da icemiyor hic
Ayy ben bir ara soda limon ve yesilcayi karistirip iciyordum. Oyle fark ettim zaten bana kotu geldigini. Toparlanamadim uzun bir sure
Insan doyacak kadar yiyip bir de hareketli bir hayat yasarsa zaten zayif oluyor kendiliginden
Benim gordugum butun zayif insanlar yavas yavas yiyor yemegi. Ben de hizli yerdim. Onu duzene soktum alistirdim kendimi ama yanimda yiyen de cok etkiliyor. Esim cok hizli yiyor ona da soyluyorum yavas ye diye bakalim
Tesekkur ederim canim insallah verebilirim hemen. Burasi cok iyi geliyor. Verdigim tum kiloyu aldigim icin gelmeye utaniyordum ama baktim olacak gibi degil motivasyona ihtiyacim var kapagi buraya attim
Sen de cok azimlisim masallahhemen gideceksin hedefe dogru
Aynen oyle malesef hareketsiziz. Çindeki spor olayini biliyordum da Ruslarinkinden haberim yoktu. Guzel bir uygulamaymis. Hem cocuklara ozguven de gelir bir seyleri basarabildiklerini gordukce.Ah şu kocalar sen yerken ona bakmakendin sakince yavaşça ye canım zaten dediğin gibi doyunca kalkınca ve harekette olunca fitiz hareketsiz bir toplumuz Can'ım benim Çinli ve Rus arkadaşlarım var Rus'larda cocuk 3 yaşında mutlaka belediyelerin spor salonlarına ücretsiz yazılıyormuş ve gitmek zorundalarmış Çinliler ise sabah 6 da herkes sokaklarda toplanıp 1 saat kadınlı erkekli spor yapıyorlarmış adamlar tatlı ve ekmek bilmiyorlar düşün 2005 den beri turizm içindeyim sadece bizim Türk'lerde var hareketsiz bir toplumuz
Yok canim önceden tadina bakiyordum sonrada kaptirip kendimi baska seylerde yiyordum zaten gitti diyet diye amaSakın Can'ım babana hazırlarken yeme vücudumuz alışıyor ve her gece istiyor birde sürahinin içine limon at yada tarçın canım etkisi çok iştahı kontrol altına alıyor
Ayyy keske turkidede çindeki gibi olsa ben yuruyuse cikmak istedigim zaman sabah erken cikamiyorum sirf ortalikta kimse yok diye malum köpek korkum varAh şu kocalar sen yerken ona bakmakendin sakince yavaşça ye canım zaten dediğin gibi doyunca kalkınca ve harekette olunca fitiz hareketsiz bir toplumuz Can'ım benim Çinli ve Rus arkadaşlarım var Rus'larda cocuk 3 yaşında mutlaka belediyelerin spor salonlarına ücretsiz yazılıyormuş ve gitmek zorundalarmış Çinliler ise sabah 6 da herkes sokaklarda toplanıp 1 saat kadınlı erkekli spor yapıyorlarmış adamlar tatlı ve ekmek bilmiyorlar düşün 2005 den beri turizm içindeyim sadece bizim Türk'lerde var hareketsiz bir toplumuz
Gecmis olsun canim.Ayaklarina sicak su torbasi koy iyi gelir.@kitap_asigi pco var oyuzden olamiyorum duzenli.ama bu ay ya vaktinde yada erken oldu.ilkkez bu kadar sanci yasadim igne yaptrdim yatiyorum simdi.
Anladim canim cok gecmis olsun@kitap_asigi pco var oyuzden olamiyorum duzenli.ama bu ay ya vaktinde yada erken oldu.ilkkez bu kadar sanci yasadim igne yaptrdim yatiyorum simdi.
Bende de çok iyi gidiyor şeker orucu maşallah diyeyim :) etkisini hemen gördüm.karataydan dolayı zaten yemiyordum ama diğer şeylere de dikkat ettim etkisi süper oldu..Yok canim önceden tadina bakiyordum sonrada kaptirip kendimi baska seylerde yiyordum zaten gitti diyet diye ama
Şu seker orucuna basladigimiz gubden beri cok iyi gidiyorum masallah
Maşallah ya sevindim senin adina insallah hep boyle guzel gotururuzBende de çok iyi gidiyor şeker orucu maşallah diyeyim :) etkisini hemen gördüm.karataydan dolayı zaten yemiyordum ama diğer şeylere de dikkat ettim etkisi süper oldu..
İnşallah canım kaçamak yapmayınca oluyor hakikaten.seni öncekine göre daha azimli gördüm sana da maşallah hep böyle olalım :)Maşallah ya sevindim senin adina insallah hep boyle guzel gotururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?