Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.
Bu erkeklerin genelinde var galiba benimki de aynı bırak evi b..K götürsün sen spor yap kendine bak diyor ev ne olucak diyorum temizlikçi çağırıp diyor ne gerek var diyorum çünkü evim balkonda dahil 75 metrekare

Bu erkeklerin genelinde var galiba benimki de aynı bırak evi b..K götürsün sen spor yap kendine bak diyor ev ne olucak diyorum temizlikçi çağırıp diyor ne gerek var diyorum çünkü evim balkonda dahil 75 metrekare
Seninki kücükmüs yine cocukda yok bir temizlesen bir hafta gider.benim ev 120metrekare ,3tsnede cocuk .inan hergün ev süpürüyorum.cocuklar ortslikta sac tariyo heryer kıl tüy .inan bıkıyorum

Seninki kücükmüs yine cocukda yok bir temizlesen bir hafta gider.benim ev 120metrekare ,3tsnede cocuk .inan hergün ev süpürüyorum.cocuklar ortslikta sac tariyo heryer kıl tüy .inan bıkıyorum
Sen ev maşallah Canım evet haklısın çocukları düşenemiyorum benim eve çocuklu bir arkadaşım geldi kendisi biraz Relax evi 2 günde zor temizledim inanıyorum Sana Allah kolaylık versin

Afiyet olsun canim cok güzel

Kızlar yarın mevlüt için hazırlık filan çok işim var ya temizlik yapcam.öbürgünde zaten mevlüt . hayırlısıyla bi atlatsaydım
Şimdiden kolay canimm
Atlatırsın Canım sabah erken kalkarsan yarın akşama işin biter bana da pide ayırmayı unutma
Pideee miii
Pide mi bende istiyom

Olmaz ben yiyecen yanında acılı turşu ve turşu suyu
Hadi hadi tamammm el kadar pide hakkiniz var yiyin turşuuuu haftasonu turşu da olur kabulümdür

Canım pideden vazgeçtim.tavuk pilav ıspanaklı börek ayran ve tatlı olcak.sana hangisinden ayırıyım
Tavuk yemiyorum ben 20 yıldan beri yemiyorum tatlıda sevmem ıspanaklı börek yanında turşu suyuoff fena olmazdı ama yinede sorduğun için teşekkür ederim tatlım

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,bir közlenmis kapya biber ,salatalik ,avuc ici kadar peynir ,bir avuc findik ceviz.
aksam;salata , haslanmis yogurtlu kiymali brokolo ,1dilim ekmek
spor;11bin adim yürüdüm
yatana kadar da su icerim
Çoook güzel bi menü canim afiyet olsunspor da harika

Benim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.
Benim eşim bişey demiyo ama yine olmuyo eşler evdeyken haklısin valla benimki de bi işe baslasaydi

Bugunku menum

Sabah peynir zeytin domates salatalik

Aksam firinda kabak pirinc pilavi salata ayran

Su: 1.5 litre

Spor: 2 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…