- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.801
Bu erkeklerin genelinde var galibaBenim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.
Bende istiyorum kizlarrr.pide ve tursuuuuOlmaz ben yiyecen yanında acılı turşu ve turşu suyu
Seninki kücükmüs yine cocukda yok bir temizlesen bir hafta gider.benim ev 120metrekare ,3tsnede cocuk .inan hergün ev süpürüyorum.cocuklar ortslikta sac tariyo heryer kıl tüy .inan bıkıyorumBu erkeklerin genelinde var galibabenimki de aynı bırak evi b..K götürsün sen spor yap kendine bak diyor ev ne olucak diyorum temizlikçi çağırıp diyor ne gerek var diyorum çünkü evim balkonda dahil 75 metrekare
Sen ev maşallah Canım evet haklısın çocukları düşenemiyorum benim eve çocuklu bir arkadaşım geldi kendisi biraz Relax evi 2 günde zor temizledim inanıyorum Sana Allah kolaylık versinSeninki kücükmüs yine cocukda yok bir temizlesen bir hafta gider.benim ev 120metrekare ,3tsnede cocuk .inan hergün ev süpürüyorum.cocuklar ortslikta sac tariyo heryer kıl tüy .inan bıkıyorum
Ben baktım bile dayanamadımAyy kizlar yarini ssbirsizlikla bekliyorum.insallah ekside oluruz.bakalim tarti ne göstercek
Canım pideden vazgeçtim.tavuk pilav ıspanaklı börek ayran ve tatlı olcak.sana hangisinden ayırıyımAtlatırsın Canım sabah erken kalkarsan yarın akşama işin biter bana da pide ayırmayı unutma
Bu msji ben Afrasyaba yazmıştım sankii kiizAldim verdim aldim verdim diyim kaptan
Afiyet olsun canim cok güzelSelam hatunlar.hemen menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt
16.30.. 1 kepçe yayla çorbası ve 2 parça karnıbahar ve küçük bi parça patates (yemeğin içinden seçtim) bol yeşil salata
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Biraz öncede 2 bardak ayran içtim.eşim gelincede günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim form çayımla.
Şimdiden kolay canimmKızlar yarın mevlüt için hazırlık filan çok işim var ya temizlik yapcam.öbürgünde zaten mevlüt . hayırlısıyla bi atlatsaydım
Pideee miiiAtlatırsın Canım sabah erken kalkarsan yarın akşama işin biter bana da pide ayırmayı unutma
Pide mi bende istiyom
Hadi hadi tamammm el kadar pide hakkiniz var yiyinOlmaz ben yiyecen yanında acılı turşu ve turşu suyu
Tavuk yemiyorum ben 20 yıldan beri yemiyorum tatlıda sevmem ıspanaklı börekCanım pideden vazgeçtim.tavuk pilav ıspanaklı börek ayran ve tatlı olcak.sana hangisinden ayırıyım
Çoook güzel bi menü canim afiyet olsunKahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,bir közlenmis kapya biber ,salatalik ,avuc ici kadar peynir ,bir avuc findik ceviz.
aksam;salata , haslanmis yogurtlu kiymali brokolo ,1dilim ekmek
spor;11bin adim yürüdüm
yatana kadar da su icerim
Ben pideyi almayayım turşu suyu süper olurŞimdiden kolay canimm
Pideee miii
Hadi hadi tamammm el kadar pide hakkiniz var yiyinturşuuuu haftasonu turşu da olur kabulümdür
Ah burada olsan affetmezdimHerkese ısmarlıyorum hatta gelebilseniz keşke.cumartesi bendensiniz kızlar yeme partisi yapalım
Kaptan duymasın
Benim eşim bişey demiyo ama yine olmuyo eşler evdeyken haklısin valla benimki de bi işe baslasaydiBenim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.
İnşallah bu cuma gecesi hürmetine Rabbim hayırlı bir kapı açsın size canımBenim eşim bişey demiyo ama yine olmuyo eşler evdeyken haklısin valla benimki de bi işe baslasaydi
Amaaaannn Allah iiiimm kizlar çıldırmışBende istiyorum kizlarrr.pide ve tursuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?