- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.761
canım hiç acıkmadın mı?Bende bugunku menumu yazayim
3 kupa ayran
22 bardak su
Geçmiş olsun afiyet olsun canımKizlar bugun hastaydim tum gun yattim.
08.00 2 zeytin 2 isirik etimek
10.00 yarim dilim kek
14.00 kurubaklavaya benzeyen az sekerli bi tatli (yapmyayaydim iyiydi ama ayaga kalkamiyordum yanimda o vardi )
17.00 patlican ezmesi az 1yumurta ve 1 etimek.
19.00 trabzon hurmasi :) yerim...
bu hafta biraz yoğundum. günler de kısa yetişemiyorum bazen. oğlumu yüzmeye yazdırdım bikaç gün gidip gelmeyle uğraştım tahliller kayıt falan. bahane değil gerçi. akşam nete girebilirdim. unutuyordum bazen.Nerelerdesin tatlim pek görünmüyorsun
Canım doydun mu?Bende bugunku menumu yazayim
3 kupa ayran
22 bardak su
Yaprak sarma ofselam kızlar
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek yumurta zeytin
öğlen: yaprak sarma
akşam: yeşillik tere roka
yaprak sarmaya bi de közlenmiş patlıcana yok diyemiyorumYaprak sarma of
Ne birde közlenmiş patlıcan mı bayılıyorumyaprak sarmaya bi de közlenmiş patlıcana yok diyemiyorum
Afiyet olsun canim ben yiyemiyorum diye yiyene vicdan yaptiriyorumay hiç bilmiyorum ufaklık da benimle beraber yedi. 7 8 tane yemişimdir.
Üniversitelerde olan kurslara mı yazıldınız canım bende yazılıcamda ne tahlili istedilerbu hafta biraz yoğundum. günler de kısa yetişemiyorum bazen. oğlumu yüzmeye yazdırdım bikaç gün gidip gelmeyle uğraştım tahliller kayıt falan. bahane değil gerçi. akşam nete girebilirdim. unutuyordum bazen.
Yok canim hic acikmadim ben karni degil gozu ac olanlardanim ne yazik ki aclik falan hissetmiyorumda gozum araniyo istecanım hiç acıkmadın mı?
yağmur rüzgar fenaydı. ufaklıkla sırılsıklam olduk.Kızlar bende şimdi geldim hastaneden buraya çok güzel yağmur yağıyor çok kötü ıslandım hasta olmasam baribugün ki menüm dün geceki karnıbahar dolayı midem kötü oldu kahvaltıda 1 bardak tarçınlı süt biraz yeşillik 5 adet zeytin şimdi ise kurufasulye ve salata herkese afiyet olsun
iyiymiş ben de mi yapsam acep?Yok canim hic acikmadim ben karni degil gozu ac olanlardanim ne yazik ki aclik falan hissetmiyorumda gozum araniyo iste
Ay evet bende sarma ve özellikleAfiyet olsun canim ben yiyemiyorum diye yiyene vicdan yaptiriyorum
Canin keske tek problemim aclik olsa hic ac degilim ama gozum araniyo isteCanım doydun mu?
yok canım belediyenin vardı çocuğu oraya götürücem. canı çok sıkılıyor evde hem stres atar hem de sporla ilgilensin erken yaşta. ben de çok istiyorum yarın sorucam bayan hocalar ders veriyorsa yazılıcam.Üniversitelerde olan kurslara mı yazıldınız canım bende yazılıcamda ne tahlili istediler
Ay evet burayıda öyle ama mevsimi artık yağdın Rabbim odunu kömürü olmayan insanlarımızın yardımcısı olsunyağmur rüzgar fenaydı. ufaklıkla sırılsıklam olduk.
menün güzelmiş. hadi bakalım yarın eksileri görürsün inş.
Tarti gunlerinden birgun once sadece ayran icme karari aldimda ondan bugun sadece ayran ictimiyiymiş ben de mi yapsam acep?
amin canım.Ay evet burayıda öyle ama mevsimi artık yağdın Rabbim odunu kömürü olmayan insanlarımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?