- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.821
Aci biber ayirCanım pideden vazgeçtim.tavuk pilav ıspanaklı börek ayran ve tatlı olcak.sana hangisinden ayırıyım
Ayy hadi yapalim kiiizlaaarrHerkese ısmarlıyorum hatta gelebilseniz keşke.cumartesi bendensiniz kızlar yeme partisi yapalım
Kaptan duymasın
Çok iyi canim afiyet olsunBugunku menum
Sabah peynir zeytin domates salatalik
Aksam firinda kabak pirinc pilavi salata ayran
Su: 1.5 litre
Spor: 2 mil leslie
Tesekkurler kaptanim. Tamam tartilip bildiririmÇok iyi canim afiyet olsunbu arada yarın sabah tartil bakalim izin sırasında ne kadar artiş olmuş kilonda oldu mu canim
Bayılırım acı biber sabahları kahvaltıda yazdan kuruttuğum süs biberlerini yerim felaket acı severim tatlı ile aram yoktur tatlıları siz yiyin
Ne kadar kötüsün benAyy hadi yapalim kiiizlaaarrben 36 bedenim siz düşünün o zaman yiyin yiyin şişin booll booll yiyin yaza da yidiklerinizle girersiniz
Ama sade aci biber yicen su bilem yok sanaBayılırım acı biber sabahları kahvaltıda yazdan kuruttuğum süs biberlerini yerim felaket acı severim tatlı ile aram yoktur tatlıları siz yiyin
Sen beni tanımıyorsun ben ekmeksizAma sade aci biber yicen su bilem yok sana
Hiiihhh şöyle uslu olunNe kadar kötüsün benalmayayım o Zaman
Ayy o zaman ye kiiz valla iyi olur metabolizma çalışırSen beni tanımıyorsun ben ekmeksizyerim suyu hiç aramam kız
İyi geceler canım yarın görüşürüzBen kaçtım canlarımmm iyi akşamlaarr yarin booll eksi görürüz inşallah
Çok haklısın Evde o gün onlar vardı ayrıca yemek yapmadım ben deCanım sen sulu yemek yemez misin çok merak Ettim
Bugün sabahtan yola cıktık 5saat, işleri hallettik fln sonra tekrar otobüs 6 saat de o sürdü.geri döndük.ne yedim nasıl bir gündü ben de blmiyorumEvet tatlim hiç olmamış bu menühadi bugün hafif bir menüyle telafi et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?