Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım bizim burda da var belediyenin eğer bayan hoca varsa yazıl hiç kaçırma canım iyi olur senin için

Tarti gunlerinden birgun once sadece ayran icme karari aldimda ondan bugun sadece ayran ictim

Masallah bunye olarak saglam bi yapim var bunyen saglamsa dene derim

Ama degilse deneme sagligin herseyden daha kiymetli cunku
yapabilirim aslında. bünyem iyiydir maşallah. ayran detoksu yapınca 3 kase yetiyordu akşama kadar.

Ayy sen izne ayrılalı ne kadar oldu ki bi bakiyim 2 hafta sonra geri listeye dönebiliyorsun izinliyken kilo almadin dimii daha sık katil canim motivasyon yüksek olsun

Mutfagin kapisindan bile gecmemeye calisiyorum dersem yeridir

Canim bu arada dikkat de hasta olma tum gun yagmurda kalmissin zaten diyette bunyeni direncsiz birakir
Dikkat ederim canım zaten geceden uykusuzum midemi mahvetti karnıbahar şimdi çay içiyorum aman sakın kapının önünden bile geçme

Selam hatunlar.hemen menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt
16.30.. 1 kepçe yayla çorbası ve 2 parça karnıbahar ve küçük bi parça patates (yemeğin içinden seçtim) bol yeşil salata
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Biraz öncede 2 bardak ayran içtim.eşim gelincede günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim form çayımla.

Kızlar yarın mevlüt için hazırlık filan çok işim var ya temizlik yapcam.öbürgünde zaten mevlüt . hayırlısıyla bi atlatsaydım

Canım hayranım sana saati saatine yazıyorsun ya bitiyorumkarnıbahar demeseydin iyiydi dün geceyi hatırladımama menün güzel afiyet olsun

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,bir közlenmis kapya biber ,salatalik ,avuc ici kadar peynir ,bir avuc findik ceviz.
aksam;salata , haslanmis yogurtlu kiymali brokolo ,1dilim ekmek
spor;11bin adim yürüdüm
yatana kadar da su icerim

Canim şu spor konusunda maşallahin var taktir ediyorum

Bu arada seker orucumuzdaki yasaklara dikkat patates konusunda amman dikkat

Benim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.

Kahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,bir közlenmis kapya biber ,salatalik ,avuc ici kadar peynir ,bir avuc findik ceviz.
aksam;salata , haslanmis yogurtlu kiymali brokolo ,1dilim ekmek
spor;11bin adim yürüdüm
yatana kadar da su icerim
Maşallah sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…