- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.781
Anladım bizim burda da var belediyenin eğer bayan hoca varsa yazıl hiç kaçırma canım iyi olur senin içinyok canım belediyenin vardı çocuğu oraya götürücem. canı çok sıkılıyor evde hem stres atar hem de sporla ilgilensin erken yaşta. ben de çok istiyorum yarın sorucam bayan hocalar ders veriyorsa yazılıcam.
Amin amin disardaki kullarinada inşallahAy evet burayıda öyle ama mevsimi artık yağdın Rabbim odunu kömürü olmayan insanlarımızın yardımcısı olsun
yapabilirim aslında. bünyem iyiydir maşallah. ayran detoksu yapınca 3 kase yetiyordu akşama kadar.Tarti gunlerinden birgun once sadece ayran icme karari aldimda ondan bugun sadece ayran ictim
Masallah bunye olarak saglam bi yapim var bunyen saglamsa dene derim
Ama degilse deneme sagligin herseyden daha kiymetli cunku
Gözün aç anladım canım sende gözünün önünde yiyecek bulundurmaCanin keske tek problemim aclik olsa hic ac degilim ama gozum araniyo iste
Amin inşallah çok zorAmin amin disardaki kullarinada inşallah
Ayy sen izne ayrılalı ne kadar oldu ki bi bakiyim 2 hafta sonra geri listeye dönebiliyorsun izinliyken kilo almadin dimiibu hafta biraz yoğundum. günler de kısa yetişemiyorum bazen. oğlumu yüzmeye yazdırdım bikaç gün gidip gelmeyle uğraştım tahliller kayıt falan. bahane değil gerçi. akşam nete girebilirdim. unutuyordum bazen.
Mutfagin kapisindan bile gecmemeye calisiyorum dersem yeridirGözün aç anladım canım sende gözünün önünde yiyecek bulundurma
Aldim verdim aldim verdim diyim kaptanAyy sen izne ayrılalı ne kadar oldu ki bi bakiyim 2 hafta sonra geri listeye dönebiliyorsun izinliyken kilo almadin dimiidaha sık katil canim motivasyon yüksek olsun
Dikkat ederim canım zaten geceden uykusuzum midemi mahvetti karnıbahar şimdi çay içiyorumMutfagin kapisindan bile gecmemeye calisiyorum dersem yeridir
Canim bu arada dikkat de hasta olma tum gun yagmurda kalmissin zaten diyette bunyeni direncsiz birakir
Canım hayranım sana saati saatine yazıyorsun ya bitiyorumSelam hatunlar.hemen menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt
16.30.. 1 kepçe yayla çorbası ve 2 parça karnıbahar ve küçük bi parça patates (yemeğin içinden seçtim) bol yeşil salata
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Biraz öncede 2 bardak ayran içtim.eşim gelincede günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim form çayımla.
Atlatırsın Canım sabah erken kalkarsan yarın akşama işin biter bana da pide ayırmayı unutmaKızlar yarın mevlüt için hazırlık filan çok işim var ya temizlik yapcam.öbürgünde zaten mevlüt . hayırlısıyla bi atlatsaydım
Pide mi bende istiyomAtlatırsın Canım sabah erken kalkarsan yarın akşama işin biter bana da pide ayırmayı unutma
Canim şu spor konusunda maşallahin var taktir ediyorumSelam hatunlar.hemen menümü yazayım.
11.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
12.00.. 2 haş.yumurta beyazı
15.00.. 2 şek.tarçınlı süt
16.30.. 1 kepçe yayla çorbası ve 2 parça karnıbahar ve küçük bi parça patates (yemeğin içinden seçtim) bol yeşil salata
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Biraz öncede 2 bardak ayran içtim.eşim gelincede günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim form çayımla.
Pide mi bende istiyom
Evet ben patatesi görmemiştim maşallah gözlerineCanim şu spor konusunda maşallahin var taktir ediyorum
Bu arada seker orucumuzdaki yasaklara dikkat patates konusunda amman dikkat
Benim kocada evde temizlik falan yapsmiyorum.kiziyo ben evdexken yapma diyo.bir ise baslasa evi temizlesem diye bakiyorum.evi b...... götürüyo hic bu kadar pis olmamisti.Slmm tatlişlaarr ooh ne güzel hareketlendi grubumuz sohbetler harika kusura bakmayın bugün pek gelemedim eşimin dışarıda işleri vardı bende hazır o yokken temizlik yaptımdaha isim bitmedi miniğimin uykusu geldi onu uyuttum kahve keyfi yapiyorum sonra işlere devam akşama pırasa yapicam erkenden yeyim ki yarina hazırlik olsun dimii
MaşallahKahvaltim;1,5yumurta ,10zeytin ,bir közlenmis kapya biber ,salatalik ,avuc ici kadar peynir ,bir avuc findik ceviz.
aksam;salata , haslanmis yogurtlu kiymali brokolo ,1dilim ekmek
spor;11bin adim yürüdüm
yatana kadar da su icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?