- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.861
Tatlım zaten ptesi kilom bakar mısın 81,200 gr idimMiyav_su canim 81.0 olarak bildirim yapmışsın ama senin cuma kilon 80.0 di yani şuan 1 kilo artidasin
Günaydın Canım uyuyamıyorum boynum ağrısındanGunaydin canim erkencisin :) iyi eksilerde olmana sevindim
Hayir canim cuma kilosu baz aliniyor biz pazartesi takim içi bir kilo bildirimi yapıyoruz haftasonu fazla kaçırmamak için....SekerPancarii ptesi kilo baz alınmayacak mı ?
Anladım yani kilo almışım kusura bakma ben ptesi baz alıyoruz sanmıştım aslında kaçamakta yapmadım ama neyse şuan 81 kgHayir canim cuma kilosu baz aliniyor biz pazartesi takim içi bir kilo bildirimi yapıyoruz haftasonu fazla kaçırmamak için....
Malesef Canım eksi degil daha almışımGunaydin canim erkencisin :) iyi eksilerde olmana sevindim
Menülerin çok iyiydi canim neden böyle oldu haftasonu fazla kaçırdın sanirimAnladım yani kilo almışım kusura bakma ben ptesi baz alıyoruz sanmıştım aslında kaçamakta yapmadım ama neyse şuan 81 kg
Hayırlısı canım evet aslında beslenme düzgün ana neyse hayırlısıMenülerin çok iyiydi canim neden böyle oldu haftasonu fazla kaçırdın sanirimneyse bu hafta sıfır kaçamakla güzel sonuçlar alirsin canim üzme kendini
kendini bırakmak yok. arada olabilir böyle şeyler. inş. haftaya güzel bir eksiyle moralin düzelir. vazgeçmek yok yola devamHayırlısı canım evet aslında beslenme düzgün ana neyse hayırlısı
Öylede sporda Yapıyorum Nasıl gidicek bu kilolar of Ağrı'mdan kıpırdayamıyorm yüzme işini çözemedimkendini bırakmak yok. arada olabilir böyle şeyler. inş. haftaya güzel bir eksiyle moralin düzelir. vazgeçmek yok yola devam
Sanada gunaydin canimSudbanazenin günaydın tatlım
Olsun pazartesiden bu yana verdigini hesapla umudun olurMalesef Canım eksi degil daha almışım
Canim doktor ne dedi dun boyun agrin icin gittin degil miGünaydın Canım uyuyamıyorum boynum ağrısından
Daha önceki uzman doktorun ilaçlarının reçetesini gösterdim sakın kullanma dedi dünkü doktorum doçent bu konuda çok iyi bir doktor sadece çok Ağrım olursa ağrı kesici eğer koluma yada bacağıma vurursa tekrar gelmemi istedi yandan çapraz çanta bile takma dedi yüzmemi ve yürüyüş yapmamı söyledi ağırlık sporu ,tenis ve pilates yasak üniversite kurslara yazılmamı söylediCanim doktor ne dedi dun boyun agrin icin gittin degil mi
Ilac falan vermrdimi agri kesici falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?