- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.901
Ben nedense tanıtımı es geçmişimHosgeldin.kendini tanit canim biraz
@SekerPancari71 bizim kaptanımız buraya tatlım hergün akşam toplu menülerimizi yazıyoruz sonra menükerimize yorum yapıyoruz 2 hafta düzenli bildirirsen takıma katılıyorsun
Hosgeldin.kendini tanit canim biraz
Hoşgeldin canım bizde burda yediklerimizi kontrol altına alıyoruz ve kilo veriyoruzben 27 yasında kilom su an 55 civarı 51 lerdeydi kış etkisi ve araya giren 3 haftalık sporu bırakmamla iyice saldım eski kiloma dönmek istiyorum. düzenli spor yapıyorum 3 yıldır sorun yok ama yememi kontrol altına almam lazım :)
Kilon cok iyi bence.tabi boyunu bilmiyorumben 27 yasında kilom su an 55 civarı 51 lerdeydi kış etkisi ve araya giren 3 haftalık sporu bırakmamla iyice saldım eski kiloma dönmek istiyorum. düzenli spor yapıyorum 3 yıldır sorun yok ama yememi kontrol altına almam lazım :)
boyum 170 e yakınKilon cok iyi bence.tabi boyunu bilmiyorum
Tatlım kilon gayet normal tabi sen hangi kiloda Mutlu olmak istiyorsan o ayrıdaboyum 170 e yakın
Hosgeldiinben 27 yasında kilom su an 55 civarı 51 lerdeydi kış etkisi ve araya giren 3 haftalık sporu bırakmamla iyice saldım eski kiloma dönmek istiyorum. düzenli spor yapıyorum 3 yıldır sorun yok ama yememi kontrol altına almam lazım :)
@norwegian hangi sporları yapıyorsun canım
canım göbek ve yan yağlarım çıkıyo sorun oTatlım kilon gayet normal tabi sen hangi kiloda Mutlu olmak istiyorsan o ayrıda
canım yan yağlar çıkıo bende bide göbek kalcamda sağlamHosgeldiin
Once cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina yaziliyordu sonra ordan takim kaptanlari takimlarina cagiriyorlardi en son boyleydi yani ben 4 5 ay once izne ayrilmadan bu sekildeydi. Simdi nasil bilmiyorum acikcasi
Hedef kilona cok az var zaten dikkat etmeye baslayinca kolaylikla verirsin. zaten kisin etkisiyle almissin o da yerlesmeden gider
Hoşbuldukll canımm
Hoşgeldin şimdilik.takım kaptanı gelince anlatacaktır ayrıntılı ama @kitap_asigi nın dediği gibi oluyor hala...burada boyun ve kilon çok hoş...boyum 170 e yakın
aynen dediğin gibi oluyor hala...hatta 2 hafta deneme falan oluyordu...Hosgeldiin
Once cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina yaziliyordu sonra ordan takim kaptanlari takimlarina cagiriyorlardi en son boyleydi yani ben 4 5 ay once izne ayrilmadan bu sekildeydi. Simdi nasil bilmiyorum acikcasi
Hedef kilona cok az var zaten dikkat etmeye baslayinca kolaylikla verirsin. zaten kisin etkisiyle almissin o da yerlesmeden gider
Aslında bir düzenimi kursam iş ev fln herşeyim daha düzenli olucak yemek açısından da inşAnladım Canım bizimle birlikte verirsin inşallah hem spor hem düzenli beslenme zaten kilon az hemencecik kurtulursun
Canım çok geçmiş olsun.bende de sırt fıtığı var.bu arada ben de yeni mezun çiçeği burnunda bir doktorumDaha önceki uzman doktorun ilaçlarının reçetesini gösterdim sakın kullanma dedi dünkü doktorum doçent bu konuda çok iyi bir doktor sadece çok Ağrım olursa ağrı kesici eğer koluma yada bacağıma vurursa tekrar gelmemi istedi yandan çapraz çanta bile takma dedi yüzmemi ve yürüyüş yapmamı söyledi ağırlık sporu ,tenis ve pilates yasak üniversite kurslara yazılmamı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?