Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@SekerPancari71 bizim kaptanımız buraya tatlım hergün akşam toplu menülerimizi yazıyoruz sonra menükerimize yorum yapıyoruz 2 hafta düzenli bildirirsen takıma katılıyorsun

Hosgeldin.kendini tanit canim biraz

ben 27 yasında kilom su an 55 civarı 51 lerdeydi kış etkisi ve araya giren 3 haftalık sporu bırakmamla iyice saldım eski kiloma dönmek istiyorum. düzenli spor yapıyorum 3 yıldır sorun yok ama yememi kontrol altına almam lazım :)

Hoşgeldin canım bizde burda yediklerimizi kontrol altına alıyoruz ve kilo veriyoruz

Kilon cok iyi bence.tabi boyunu bilmiyorum

Hosgeldiin

Once cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina yaziliyordu sonra ordan takim kaptanlari takimlarina cagiriyorlardi en son boyleydi yani ben 4 5 ay once izne ayrilmadan bu sekildeydi. Simdi nasil bilmiyorum acikcasi

Hedef kilona cok az var zaten dikkat etmeye baslayinca kolaylikla verirsin. zaten kisin etkisiyle almissin o da yerlesmeden gider

Benim durum vahim.

68.6 ciktim

Kaptan eger listeye izne ayrildigimiz kilodan az kiloyla donmek zorundaysak ben listeye girene kdar zaten yaz gelir

canım yan yağlar çıkıo bende bide göbek kalcamda sağlam

Anladım Canım bizimle birlikte verirsin inşallah hem spor hem düzenli beslenme zaten kilon az hemencecik kurtulursun

boyum 170 e yakın
Hoşgeldin şimdilik.takım kaptanı gelince anlatacaktır ayrıntılı ama @kitap_asigi nın dediği gibi oluyor hala...burada boyun ve kilon çok hoş...
aynen dediğin gibi oluyor hala...hatta 2 hafta deneme falan oluyordu...
buarada sende kilo almışşsın heralde canım.
gecen ay buraya başladığımda baya bi kilo verdim çok düzenli beslendim huzurluydumda kasmadım yani...şimdi yine adet sonrası öyle olacağını düşünüyorum.
ama şunu gördüm kilo vermek için normal beslenmek yetmiyor gerçekten hedefe ulaşana kadar zahmet çekmeli yoksa sabit kalıyorsun ben yine bugünden itibaren abur cubur kacamakları bırakıp yoğurt,su,karnabahar,karabuğdayı,ot hayatıma alıyorum

birde ömrüm boyunca üşengeç biri oldum.sahile inip yürümek keyif değilde iş gibi gelir bana.gecen biri anlatıyordu yürüye yürüye bir süre sonra alışkanlık ve keyife dönüşüyor diye sporu hayatıma sokabilsem cok güzel olacak hatta sadece arabayı bırakıp işten dönerken eve yürüsem o bile yeter de :)

Canım çok geçmiş olsun.bende de sırt fıtığı var.bu arada ben de yeni mezun çiçeği burnunda bir doktorum En güzel spor yüzme bizim gibi fıtık hastası olanlara.ben geçen sene düzenli gidiyordum baya bir rahatlatıyordu ama bir senedir dikkat edemiyorum hiç.aslında yaşam tarzını değiştirmemiz lazım.üzerine ağırlk vericek çoğu işten kaçın.hocam bana bulaşık bile yıkamayacaksın demişti.ama işte gerçek hayatta herşeyi uygulamak mümkün değil.

"SekerPancari71, post: 44518716, member: 599965"]***14. TAKIM 447. ETAP***
Sevtal87(66.0/65.6 / 0.400 /%0 .30 ) 1 kez bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Şekerpancarı71(55.9 /55.3 /0.6 /% 1.07)
Sarraf( 85.5 / /%)
Asena87( 65.6 /66.0 /-0.4/% -0.61)
Miyav_su(80.0 /81.0 /-1 /% -1.25 )
Marlin18( 65.6 /65.0 /0.6 /% 0.9)
Sudbanazenin ( 90.5 / 88.8/ 1.7/%0.63)
445. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü

14. Takim Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…