Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 447. ETAP***
Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.3 /0.6 /% 1.07)
Sarraf( 85.5 / /%)
Asena87( 65.6 /66.0 /-0.4/% -0.61)
Miyav_su(80.0 /81.0 /-1 /% -1.25 )
Marlin18( 65.6 / /%)
Sudbanazenin ( 90.5 / 88.8/ 1.7/%0.63)
445. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü

14. Takim Ortalaması:%

Canim o zaman kendine cok dikkat et

Boynun iyilesinceye kadarda yuruyusle falan idare edersin

Ben duzenli yuruyus yapinca cok etkisini goruyorum ama ne yazikki hep bi aksilik oluyor duzenli bi sekilde devam ettiremiyorum

Canim o zaman kendine cok dikkat et

Boynun iyilesinceye kadarda yuruyusle falan idare edersin

Ben duzenli yuruyus yapinca cok etkisini goruyorum ama ne yazikki hep bi aksilik oluyor duzenli bi sekilde devam ettiremiyorum
Canım ben zaten yürüyorum günde 4 saat bazen 2 saat benim amacım vücudumun sarkmaması için ağırlık yapıyordum günde 6 saatim sporda geçiyordu şimdi tekrar üniversite gidicem yüzme kursu Hakkı'nda bilgi alayım benim sıkıntım yüzme bilmiyorum burada öğretiyorlar ama eşimde 30 kişilik ders verilen yerde öğrenemezdin birebir ders al diyor tamam aldım nerede öğretecek bana hoca orasıda var of kafam karışık

***14. TAKIM 447. ETAP***
Sevtal87(66.0/ / /% ) 1 kez bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Şekerpancarı71(55.9 /55.3 /0.6 /% 1.07)
Sarraf( 85.5 / /%)
Asena87( 65.6 /66.0 /-0.4/% -0.61)
Miyav_su(80.0 /81.0 /-1 /% -1.25 )
Marlin18( 65.6 /65.0 /0.6 /% 0.9)
Sudbanazenin ( 90.5 / 88.8/ 1.7/%0.63)
445. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü

14. Takim Ortalaması:%

Canim yürüyüş sana iyi kalori yaktiracaktir çünkü uzun yürüyüşler yapıyorsun bence de yüzmeyi öğren çok güzel bi spor sarkma olmaz

Ooovv bi arti daha bu hafta minik kaçamak bile yok asena lütfen
İnşallah adet şişkinliğidir canım
Evet bu hafta kaçamak olmamalı eger olacaksada buraya devam etmemin bir anlamı kalmayacak.
adet şişkinliği olsada kilo veremişim belliki en iyi ihtimalle sabit kalmışım ve bu da yetmiyo neticede.
haklısınız yok muz yok kek yok tatlı bunlarla diyet ol mu yoooo

Muz değilde tatlı ve kek Canım hayatından çıkar hadi sen kaçamak yaptın ya ben benim ki nerden geldi buradan ayrılmak yok devam canım muzu sabahları ye kahvaltıda tok tutar uzmanlar öyle söylüyorlar

Ay sorma uyutmuyor beni felaket dün üniversite doktoruna gittim daha önceki doktorun ilaçlarını sakın kullanma dedi sadece çok ağrın olursa ağrı kesici kullanmamı Ağrı'm koluma yada bacağıma gelirse gelmemi söyledi spor olarak yürüyüş ve yüzme dedi evet gecen ay kalabalıktık şuan sakinlikte geçti yeni arkadaşlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…