- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.881
Canim o zaman kendine cok dikkat etDaha önceki uzman doktorun ilaçlarının reçetesini gösterdim sakın kullanma dedi dünkü doktorum doçent bu konuda çok iyi bir doktor sadece çok Ağrım olursa ağrı kesici eğer koluma yada bacağıma vurursa tekrar gelmemi istedi yandan çapraz çanta bile takma dedi yüzmemi ve yürüyüş yapmamı söyledi ağırlık sporu ,tenis ve pilates yasak üniversite kurslara yazılmamı söyledi
***14. TAKIM 447. ETAP***
Sevtal87(66.0/ / /% )
Şekerpancarı71(55.9 /55.3 /0.6 /% 1.07)
Sarraf( 85.5 / /%)
Asena87( 65.6 /66.0 /-0.4/% -0.61)
Miyav_su(80.0 /81.0 /-1 /% -1.25 )
Marlin18( 65.6 /65 /0.6/%0.9)
Sudbanazenin ( 90.5 / 88.8/ 1.7/%0.63) 445. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü
14. Takim Ortalaması:%
Canım ben zaten yürüyorum günde 4 saat bazen 2 saat benim amacım vücudumun sarkmaması için ağırlık yapıyordum günde 6 saatim sporda geçiyordu şimdi tekrar üniversite gidicem yüzme kursu Hakkı'nda bilgi alayım benim sıkıntım yüzme bilmiyorum burada öğretiyorlar ama eşimde 30 kişilik ders verilen yerde öğrenemezdin birebir ders al diyor tamam aldım nerede öğretecek bana hoca orasıda var of kafam karışıkCanim o zaman kendine cok dikkat et
Boynun iyilesinceye kadarda yuruyusle falan idare edersin
Ben duzenli yuruyus yapinca cok etkisini goruyorum ama ne yazikki hep bi aksilik oluyor duzenli bi sekilde devam ettiremiyorum
Ooovv bi arti dahagünaydın.gecen perş 65.6 idim.bugün 66 çıktım ama adet oldum ve heryerim şiş şuan.yani inş bunla ilgilidir.
İnşallah adet şişkinliğidir canımOoovv bi arti dahabu hafta minik kaçamak bile yok asena lütfen
Canim yürüyüş sana iyi kalori yaktiracaktir çünkü uzun yürüyüşler yapıyorsun bence de yüzmeyi öğren çok güzel bi spor sarkma olmazCanım ben zaten yürüyorum günde 4 saat bazen 2 saat benim amacım vücudumun sarkmaması için ağırlık yapıyordum günde 6 saatim sporda geçiyordu şimdi tekrar üniversite gidicem yüzme kursu Hakkı'nda bilgi alayım benim sıkıntım yüzme bilmiyorum burada öğretiyorlar ama eşimde 30 kişilik ders verilen yerde öğrenemezdin birebir ders al diyor tamam aldım nerede öğretecek bana hoca orasıda var of kafam karışık
Inşallah öyledir de haftaya ćokkk güzel bi eksi görürİnşallah adet şişkinliğidir canım
İnşallah şuan o kadar Ağrı'm var ki yerimden kalkabilsem gidicem inşallah evet sarkma olmazCanim yürüyüş sana iyi kalori yaktiracaktir çünkü uzun yürüyüşler yapıyorsun bence de yüzmeyi öğren çok güzel bi spor sarkma olmaz
Ooovv bi arti dahabu hafta minik kaçamak bile yok asena lütfen
Evet bu hafta kaçamak olmamalı eger olacaksada buraya devam etmemin bir anlamı kalmayacak.İnşallah adet şişkinliğidir canım
Muz değilde tatlı ve kekEvet bu hafta kaçamak olmamalı eger olacaksada buraya devam etmemin bir anlamı kalmayacak.
adet şişkinliği olsada kilo veremişim belliki en iyi ihtimalle sabit kalmışım ve bu da yetmiyo neticede.
haklısınız yok muz yok kek yok tatlı bunlarla diyet ol mu yoooo
Ay sorma uyutmuyorMiyav_su nasıl oldun canım neler yapıyorsun,boynun ne durumda.
gecen adet günüm için 1 ay önceki yazılara baktımda baya kalabalıkmışız kimler varmışşşş ama şimdi yoklar...
evet inşSekerPancarii bu hafta eksi göreceğime emin olabilirsiniz :)
bu takımlara nasıl katılıyoruz bende katılsam ii olur
Hosgeldin.kendini tanit canim birazbu takımlara nasıl katılıyoruz bende katılsam ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?