- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.921
canım yan yağlar çıkıo bende bide göbek kalcamda sağlam
Hoşgeldin şimdilik.takım kaptanı gelince anlatacaktır ayrıntılı ama @kitap_asigi nın dediği gibi oluyor hala...burada boyun ve kilon çok hoş...
aynen dediğin gibi oluyor hala...hatta 2 hafta deneme falan oluyordu...
buarada sende kilo almışşsın heralde canım.
gecen ay buraya başladığımda baya bi kilo verdim çok düzenli beslendim huzurluydumda kasmadım yani...şimdi yine adet sonrası öyle olacağını düşünüyorum.
ama şunu gördüm kilo vermek için normal beslenmek yetmiyor gerçekten hedefe ulaşana kadar zahmet çekmeli yoksa sabit kalıyorsun ben yine bugünden itibaren abur cubur kacamakları bırakıp yoğurt,su,karnabahar,karabuğdayı,ot hayatıma alıyorum
birde ömrüm boyunca üşengeç biri oldum.sahile inip yürümek keyif değilde iş gibi gelir bana.gecen biri anlatıyordu yürüye yürüye bir süre sonra alışkanlık ve keyife dönüşüyor diye sporu hayatıma sokabilsem cok güzel olacak hatta sadece arabayı bırakıp işten dönerken eve yürüsem o bile yeter de :)
Cok iyi vermissin canim tebriklerselam kızlar...
bu hafta giden kilo 1.1 oldu..geçmişe bakamadım gece bebiş uyumadı geç saat yatınca ancak kalkabildim..kahvaltımı yapayım gelirim...
Sence turşuyu hakettin mi
" burda olmanin anlami kalamayacak" da ne demekEvet bu hafta kaçamak olmamalı eger olacaksada buraya devam etmemin bir anlamı kalmayacak.
adet şişkinliği olsada kilo veremişim belliki en iyi ihtimalle sabit kalmışım ve bu da yetmiyo neticede.
haklısınız yok muz yok kek yok tatlı bunlarla diyet ol mu yoooo
Kesinlikle inanıyorum canim eksi göreceğine@miyav_su nasıl oldun canım neler yapıyorsun,boynun ne durumda.
gecen adet günüm için 1 ay önceki yazılara baktımda baya kalabalıkmışız kimler varmışşşş ama şimdi yoklar...
evet inşSekerPancarii bu hafta eksi göreceğime emin olabilirsiniz :)
Ayyy norweeeeeeeemmm keşke gelsenbu takımlara nasıl katılıyoruz bende katılsam ii olur
O zaman hoşgeldin beybiiimm ben acımasız bi kaptanim demedi demeben 27 yasında kilom su an 55 civarı 51 lerdeydi kış etkisi ve araya giren 3 haftalık sporu bırakmamla iyice saldım eski kiloma dönmek istiyorum. düzenli spor yapıyorum 3 yıldır sorun yok ama yememi kontrol altına almam lazım :)
Canim ben bi senin başlangıç kilona bakiyim o kilodan fazlaysa direk alabilirim sanırımBenim durum vahim.
68.6 ciktim
Kaptan eger listeye izne ayrildigimiz kilodan az kiloyla donmek zorundaysak ben listeye girene kdar zaten yaz gelir
Bilirimcanım yan yağlar çıkıo bende bide göbek kalcamda sağlam
Canim ben bi senin başlangıç kilona bakiyim o kilodan fazlaysa direk alabilirim sanırım
Paylaşım alanına yazdim canim bende haber bekliyorum seni bilgilendiricemTamam haber bekliyorum o zaman
Ahh keşke pazartesi kilosu olsaydı..ben o zaman 86 kiloydum ama cuma kilosu geçerli canım..SekerPancarii ptesi kilo baz alınmayacak mı ?
Tiroidine baktırdın mı canım..benim mesela az çalışıyo diye ilaç kullanıyorum yoksa çok zor kilo vermem..Hayırlısı canım evet aslında beslenme düzgün ana neyse hayırlısı
Teşekkür ederim canım..Cok iyi vermissin canim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?