- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.941
Haftanin 1.si benmiyim yoksa kaptan***14. TAKIM 447. ETAP***
Sevtal87(66.0/ 65.6/ 0.4/%0.30 ) 1 kez bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Şekerpancarı71(55.9 /55.3 /0.6 /% 1.07)
Sarraf( 85.5 /84.4/1.1/%1.29)
Asena87( 65.6 /66.0 /-0.4/% -0.61)
Miyav_su(80.0 /81.0 /-1 /% -1.25 )
Marlin18( 65.6 /65.0 /0.6 /% 0.91)
Sudbanazenin ( 90.5 / 88.8/ 1.7/%0.63) 445. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
14. Takim Ortalaması:% 0.330
Yookk öyleHaftanin 1.si benmiyim yoksa kaptan
Geçmiş olsun canım aynen ya inanırmısın dünde bulaşık makinem bozuldu ofCanım çok geçmiş olsun.bende de sırt fıtığı var.bu arada ben de yeni mezun çiçeği burnunda bir doktorumEn güzel spor yüzme bizim gibi fıtık hastası olanlara.ben geçen sene düzenli gidiyordum baya bir rahatlatıyordu ama bir senedir dikkat edemiyorum hiç.aslında yaşam tarzını değiştirmemiz lazım.üzerine ağırlk vericek çoğu işten kaçın.hocam bana bulaşık bile yıkamayacaksın demişti.ama işte gerçek hayatta herşeyi uygulamak mümkün değil.
89.9 dumYookk öyleo senin iki hafta önceki kilon geçen cuma kaç kiloydun söyle bakim
Hayır hak etmedim kaçamak da yapmayacamSence turşuyu hakettin mi+1 kiloyla ama bütün hafta sıfır kaçamak sözü verirsen bugün yiyebilirsin
Bana spor demeyin ağlamak istiyorumGobek icin yogurtlu pulbiberli limonlu bi kür var aslinda. Senin gobek dedigin minnak cıkıntıya iyi gelir midende saglik sorunu yoksa yapabilirsin
Yatmadan yarim saat once 2 Kasik yogurt yarim limon bol da pulbiber karistirip yiyosun. 2 Hafta duzenli yapman lazim ama.
Azicik müsil etkisi var yalniz dikkat et
Aldim ki ne almak
Butun emeklerim heba oldu. Hep kocamin yuzunden. Eve gelsin de basinin etini yemek istiyorum.
Valla aynen oyle spor aliskanlik olunca insana mutluluk verirmis. Spor yapmayinca vicdan azabi duyarmis insan ama fark ettiysen -mis'li konusuyorum.
Ben de o noktaya gelebilecek sekilde duzenli yapamiyorum spor iste.Bi yerden baslasak gerisi gelecektir de o baslama sureci istee
Aburcuburu kesince zaten hemen fark ediyor kilo
Tebrik ederim canım ne güzel eksidesin devamı çok gelsin inşallah..89.9 dum
Yapma ya kaptan sevincimi kursagimda birakrim
Ama dur sen goreceksin haftaya donusum muhtesem olacak
Hatta bundan sonraki haftalarda size biriclik neyin yok unutun siz birinciligi falan demedi demeyin
Bir şarkı vardı dönüşüm muhteşem olucak diye onu hatırladım89.9 dum
Yapma ya kaptan sevincimi kursagimda birakrim
Ama dur sen goreceksin haftaya donusum muhtesem olacak
Hatta bundan sonraki haftalarda size biriclik neyin yok unutun siz birinciligi falan demedi demeyin
Canım benim onlarda problem yok bende insülin direnci var o yüzden mehteren takımı gibi 1 ileri 2 geri gidiyorumTiroidine baktırdın mı canım..benim mesela az çalışıyo diye ilaç kullanıyorum yoksa çok zor kilo vermem..
Helalll sanaHayır hak etmedim kaçamak da yapmayacamturşuda yemiyecem
Tesekkür ederim canim eksiler hepimize gelsin insallahTebrik ederim canım ne güzel eksidesin devamı çok gelsin inşallah..
Gülersin ha miyavcık dur sana gosteririm benBir şarkı vardı dönüşüm muhteşem olucak diye onu hatırladımhadi İnşallah
dikkat et kedicik Aslan olmasınGülersin ha miyavcık dur sana gosteririm ben
Pesin pesin söylüyorum Allahın izniyle haftanin 1.si benim
Canım senin şu şarkı ikimize çalsınSudbanazenin bu karikatüre bak
Beklerim kedicikdikkat et kedicik Aslan olmasın
Bir saniye bakıyorumda ilk isim benim ismim geçiyor niye acabaMiyav_su S SEVTAL87 SekerPancarii marlin18 asena87 @Sarraf ve unutmus oldugum kim varsa velhasılı kelam tüm takım
Kızlar büyük konusmak gibi olmasınama hepinize bu hafta icin meydan okuyorum haftanın 1.si benim diye
Eger varsa karsima geçip Rakibem olmak isteyen bir yigit buyrun burdayim
Ayy boyle kendini begenmis konusmalarada hic aliskin degilim cok mu gıcık oldum ne
Bana yine kedicikBeklerim kedicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?