- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.961
Nasıl karikatür ama
Karsinda 88 kiloluk bi rakibe var bence sen beni hafife alma benim kilolarim senin kilolari doverBir saniye bakıyorumda ilk isim benim ismim geçiyor niye acababeni hafife alıyorsun sen karşında 81 kg bir insan var ben varım hodri meydan
Karsinda 88 kiloluk bi rakibe var bence sen beni hafife alma benim kilolarim senin kilolari dover
Ay kilolarimla ovunmekte nasip oldu
Bana yine kedicikdedin ben Aslan oldum kız kork benden yakalarsam fena olur
Bana yine kedicikdedin ben Aslan oldum kız kork benden yakalarsam fena olur
Çok korktum
Hadi aslanligini goster bu hafta sana güveniyorum miyavım
Hadi bakalım hodri meydan.biliyosun bu hafta birinci ben oldum varım yarışa yine ben olucamMiyav_su @SEVTAL87 @SekerPancari71 marlin18 asena87 @Sarraf ve unutmus oldugum kim varsa velhasılı kelam tüm takım
Kızlar büyük konusmak gibi olmasınama hepinize bu hafta icin meydan okuyorum haftanın 1.si benim diye
Eger varsa karsima geçip Rakibem olmak isteyen bir yigit buyrun burdayim
Ayy boyle kendini begenmis konusmalarada hic aliskin degilim cok mu gıcık oldum ne
Bakak görekHadi bakalım hodri meydan.biliyosun bu hafta birinci ben oldum varım yarışa yine ben olucam
olsun yerim seniO zaman hoşgeldin beybiiimm ben acımasız bi kaptanim demedi deme
geldim bile sizi özledim hemmmAyyy norweeeeeeeemmm keşke gelsenhemen başla geeelll geeelll yerim seniii çok özledim
yani o zamanlar 57 kiloydum öyle zayıflama amacım yoktu ama sıkılaşıyordum.bir de psikolojik olarak insanı çok rahatlatıyor
Geçmiş olsun canım aynen ya inanırmısın dünde bulaşık makinem bozuldu ofyüzerken kilo verdin mi Canım
Yanlız dikkatini çeketi ilk bana meydan okumuş @sudbazeninHadi bakalım hodri meydan.biliyosun bu hafta birinci ben oldum varım yarışa yine ben olucam
Öğrenmek amaçlı mı ?başladın yoksa geliştirmek için mi yüzmeyi ? Çok iyimiz devam etmelisin benceyani o zamanlar 57 kiloydum öyle zayıflama amacım yoktu ama sıkılaşıyordum.bir de psikolojik olarak insanı çok rahatlatıyor
hani öyle profosyonel değilimama yüzmeyi biliyorum.kendim gidip yüzüyordum.sırt fıtığım için gitmiştim.ağrılarıma iyi geliyordu hem de spor oluyorduÖğrenmek amaçlı mı ?başladın yoksa geliştirmek için mi yüzmeyi ? Çok iyimiz devam etmelisin bence
Haftaya birincilik yarışı canım. motive tavan yaptı bizde hakkımızda hayırlısıHerkes birbirine meydan okuyo kizlar hayirdir
İkinizi de takipteyim kızlar...Yanlız dikkatini çeketi ilk bana meydan okumuş @sudbazenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?