Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlı yemede Canım sucuk daha iyi afiyet olsun neden Can'ın sıkkın senin?

selam kızlar
az önce görümcemin arkadşının resmini gördüm watsaptan. şok oldum
kadın geçen sene rahat bi 90 vardı herhalde. şimdi resimde gördüm nasıl zayıflamış.
sabah kahvaltı sonra hep salata akşam ekmek yok. ayda 6 kilo falan vermiş. gencecik kadın olmuş.
yaşı yoktu 26 falandı ama kilolar onu olgun gösteriyordu. darısı başımıza inş. en kısa zamanda veririz bu kiloları

Çok zararlı Can'ım o bayan şok diyet yapmış ve fazlası ile malesef geri alır ne Zamana kadar salata yiyecek zaten en idealı ayda 4 kilo vermek gerekiyor ekmek yemeyerek iyi yapmış bir Zaman'lar bir kadın vardı belki hatırlarsın 90 kusur kilodan 40 kg düşmüştü sırf marul yemiş yazın bile sıcakta pardesüsü ile dolaşmıştı sonra vefat etti bence risk

Kızlar yeşilliklerinizi evde Nasıl saklıyorsunuz benim ki hemen sararıyor 3 gün içinde bir çözüm bulamadım

Kızlar yeşilliklerinizi evde Nasıl saklıyorsunuz benim ki hemen sararıyor 3 gün içinde bir çözüm bulamadım
haklısın canım zararlı bi yöntem. ama bu kilolar da o kadar bıktırdı ki.
yeşilliğe gelince kağıda sararsan hiçbişey olmuyor. mesela maydanozu sarıyorum gazete kağıdına uzun süre dayanıyor.

haklısın canım zararlı bi yöntem. ama bu kilolar da o kadar bıktırdı ki.
yeşilliğe gelince kağıda sararsan hiçbişey olmuyor. mesela maydanozu sarıyorum gazete kağıdına uzun süre dayanıyor.
Bence yavaş yavaş verelim sağlıklı olsun arkadaşlarım bana tüp mide taktır diyorlar ben ona bile karşıyım .yeşilliği yıkayıp da koyuyorsun dolaba canım

Canim ailevi meseleler diyeyim
Takma demek ile bitmiyor tabiki Canım anladığım kadarıyla sen evde sınavlara hazırlanıyorsun aynı durumu bende yaşadım ve evde çok kilo aldım keşke birazda daha Relax olsaydık belki çok daha farklı olurdu benim için ama olsun şükür bu durumuma

Benim bi tanidiginda sopr ve diyetle baya bi kilo vermisti benden 7 yas kadar buyuk ama benden daha kucuk görünüyor

Herseyden onemlidi istikrar

Yani diyette su icmekte sporda

Onemli olan devamli surette devam ettirmek insallah bizlerde basarili oluruz

Evet canım en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve onu devam ettirmek birde hareket tembel bir toplumuz

Herseye ragmen com sukur

Ama sahiden ben bu kilolarin cogunu sirf bu sorunlar yuzunden aldim diyebilirim zaten ömrüm evde geciyor birde ustune her sıkıntıda kendimi yemege vere vere bu hala geldim

Simdide sınav stresi birde calisamiyirum adam akilli iyice kotu oldum

Bende öyleydim çocukluğum ve gençliğimde zayıftım sonra sınav için evde kaldım ve ne suratım kaldı bozulmadık ve aldığım kilolar cabası sen sakin ol

Ablam yesillikleri yikayim salata icin dogradiktan sonra su tapırin saklama kaplari var ya onun icine koyuyo salata yaparken hazir alip katiyo salataya baya uzun sure dayandigini soyluyo ama ben kullanmadigim icin bilmiyorum

Kahvaltim;1yumurta,10zeytin ,kk peynir ,biber , yarim domates ,yarim havuc ,bir dilim kek , bir avuc findikceviz
aksam; bir tabak tarhana corba ,bir tabak yogurtlu ispanak , bir dilim ekmek , salata
spor;2 saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…