- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.021
Ay canım onu bende duydum adı ne tam olarak tupperware de alırımAblam yesillikleri yikayim salata icin dogradiktan sonra su tapırin saklama kaplari var ya onun icine koyuyo salata yaparken hazir alip katiyo salataya baya uzun sure dayandigini soyluyo ama ben kullanmadigim icin bilmiyorum
Canım sporun ve menün çok güzel afiyet olsunKahvaltim;1yumurta,10zeytin ,kk peynir ,biber , yarim domates ,yarim havuc ,bir dilim kek , bir avuc findikceviz
aksam; bir tabak tarhana corba ,bir tabak yogurtlu ispanak , bir dilim ekmek , salata
spor;2 saat yürüdüm
Tesekkür ederim canimCanım sporun ve menün çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun demek sen yarın ıspanaklı börek yapıyorsunSelam hatunlar çok yorgunum hemen menümü yazayım daha çok işim var.
12.00.. 40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
15.00.. 2 bar.2 şek.çay omlet 2 dil.kep.ekm.
18.00.. 40 dk eliptik+250 eliptik+150 mekik
20.00.. 2 şek.tarçınlı süt
Bisürü evişi halada devam ediyorum bunlarda spor aslında.
LG canim.Hafi ya bende poşet ile koyuyorum canım dediğin doğru benim dolap Siemens sizin ne canım
Ben yazilisi nasil bilmiyorumda okunusu tapir ablam internetten almisti ama sanirim avon gibi onunda saticilari okuyoAy canım onu bende duydum adı ne tam olarak tupperware de alırım
Tupperware biliyorum yani tam adı ne Can'ım yani mesele Antarktika serisi var tupperware ben bakayım bulurumBen yazilisi nasil bilmiyorumda okunusu tapir ablam internetten almisti ama sanirim avon gibi onunda saticilari okuyo
Nette yazsan zaten bulursun sanirim
Ay evet canım şans işi işteLG canim.
Beyaz esya sans isi biraz
Sanirim bunlar canim zaten herseyi uretiyorlar lens camindan bardak vs de benim icin cok gereksiz geliyourunleri cok pahallı gibiSudbanazenin canım bu mu ablanın tupperware
Şuan burda bu tupperware Pazar'da satılıyor burda Bencede gereksiz ams ben bunu birisinden daha duymuştum şimdi hatırladım ama bu bana gerekli yeşillikler hemen bozuluyor ama önceSanirim bunlar canim zaten herseyi uretiyorlar lens camindan bardak vs de benim icin cok gereksiz geliyourunleri cok pahallı gibi
Ama tercih meselesi sonucta :)
Bana sorarsan plastik kap kullananlarda bu urunleri kullananlarda oluyo sonucta
Tabi canım neden olmasın diyorum ama en iyisini kaptanımız @SekerPancari71 bilir sen kendini tanıtBende katılabilirmiyim
Tesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.Tabi canım neden olmasın diyorum ama en iyisini kaptanımız @SekerPancari71 bilir sen kendini tanıt
Sagol Can'ım benim ablam tam bir hastası ya o alıverir bana ilk önce gazete saklıyıcam olmazsa tupperware alırımTupperware ben kullanmiyorum ama cevremde herkes kullaniyor.Miyav_su
Ve kullandikcada bagimlilik yapiyo galiba benim annem herseyi onda sakliyo kuru gida buzdolabi yiyecekleri vs.
Dolaptakiler baya gec bozuluyo yesillik yemek salata peynir vs...
Alirsan eger kullanimini falanda sor ayrintili kapagini havasini alip kapatiyorlar falan.
İnşallah Can'ım hep birlikte vericez kilolarımızı hergün akşam buraya o gün yediğimiz menüleri yazıyoruz cuma günlerinde kilomuzu bildiriyoruz tatlım kilolarımız aynı seninleTesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.
Birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz 2 hafta düzenli menünü yazarsan takımımıza giriyorsun diğer takımları bilmem ama bizim takım çok iyi herkes birbirine çok yardım ediyor başta kaptanımız @SekerPancari71 sagolsun diğer kızlarTesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.
Saol canm sıkı bi diyete başladım 2 gundur.yazarım hergun ne yediğimiBirbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz 2 hafta düzenli menünü yazarsan takımımıza giriyorsun diğer takımları bilmem ama bizim takım çok iyi herkes birbirine çok yardım ediyor başta kaptanımız @SekerPancari71 sagolsun diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?