- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.041
Önemli degil Canım en kısa zamanda veririz şu kilolarıSaol canm sıkı bi diyete başladım 2 gundur.yazarım hergun ne yediğimi
Tesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.
Gazetedemi saklayacaksinSagol Can'ım benim ablam tam bir hastası ya o alıverir bana ilk önce gazete saklıyıcam olmazsa tupperware alırım
Önce öyle yapayım diyorum olmaz mı canımGazetedemi saklayacaksin
Olmaz.gazetede cok fazla kimyasal var cok zararli bence.Önce öyle yapayım diyorum olmaz mı canım
Doğru diyorsun o Zaman şu tupperware alayım en kısa zamanda bıktım canım 3 gün Sonra çöpe atmaktanOlmaz.gazetede cok fazla kimyasal var cok zararli bence.
Afiyet olsun canimBen de menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Aksam
1 tane kucuk ve ince lahmacun
Salata
Ayran
Birazdan yesilcayimi da icerim.
Su: 1.5 litre
Canim ben buzdolabı poşetine koyyorum ama ağzını bağlarken içinde hiç hava bırakmıyorum bi nevi vakumluyorum yani 1 hafta sararmadan duruyorKızlar yeşilliklerinizi evde Nasıl saklıyorsunuz benim ki hemen sararıyor 3 gün içinde bir çözüm bulamadım
Canimm benim inşallah bütün sıkıntılarn hemeen geçerHerseye ragmen com sukur
Ama sahiden ben bu kilolarin cogunu sirf bu sorunlar yuzunden aldim diyebilirim zaten ömrüm evde geciyor birde ustune her sıkıntıda kendimi yemege vere vere bu hala geldim
Simdide sınav stresi birde calisamiyirum adam akilli iyice kotu oldum
Bende katılabilirmiyim
Tesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.
Birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz 2 hafta düzenli menünü yazarsan takımımıza giriyorsun diğer takımları bilmem ama bizim takım çok iyi herkes birbirine çok yardım ediyor başta kaptanımızSekerPancarii sagolsun diğer kızlar
Miyavcim emin ol buzdolabı poşetinin havasını alip ağzını bağlarsan bozulmuyorDoğru diyorsun o Zaman şu tupperware alayım en kısa zamanda bıktım canım 3 gün Sonra çöpe atmaktan
Allah razı olsun kaptanCanimm benim inşallah bütün sıkıntılarn hemeen geçer
Benim rakibim bengisuydu ama bengi yoktu bu hafta ortalardaGeçen hafta kim kimle yarismısti kizlar ben sevtale cezami verdim hadi sira sizdee kim kazandiysa kaybedene ceza versin
Evet bengi uğramadi bu hafta pek neyse sende hevesini bana sakla haftaya beni geçebilirsen cezami kesersinBenim rakibim bengisuydu ama bengi yoktu bu hafta ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?