Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates

Aksam
1 tane kucuk ve ince lahmacun
Salata
Ayran

Birazdan yesilcayimi da icerim.

Su: 1.5 litre
Afiyet olsun canim tatlim eski kilona dönene kadar beklemen lazımmış listeye girmek için ama bence mühim değil derdimiz zayiflamak zaten o kilolari veriiiirr listeye de girersin

Kızlar yeşilliklerinizi evde Nasıl saklıyorsunuz benim ki hemen sararıyor 3 gün içinde bir çözüm bulamadım
Canim ben buzdolabı poşetine koyyorum ama ağzını bağlarken içinde hiç hava bırakmıyorum bi nevi vakumluyorum yani 1 hafta sararmadan duruyor

Canimm benim inşallah bütün sıkıntılarn hemeen geçer

Bende katılabilirmiyim
Tesekkurler herkese iyi geceler 23 yasindayim 80 kiloyum 168 boyndayim ideallim 20 kilo vermek ilk defa bu kadar istekliyim.

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Geçen hafta kim kimle yarismısti kizlar ben sevtale cezami verdim hadi sira sizdee kim kazandiysa kaybedene ceza versin

Aktif olanlari yarışmaya dahil edicem bu hafta hadi eşleşelim
Sudbanazenin & Şekerpancarı71
Miyav_su & sarraf
Asena & kitap_asigi
Marlin18 & Sevtal87
dr_meltm & basakbasakk

Haydi hayırlı olsun Sudbanazenin slm tatli rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…