- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.061
Bende bekliyordum ne zana soyleyeceksin diye cezayi:) yani yapmamaya calisirim tabi :)...Ben deasena87 ye cezas vereyim o zaman.asenacim bu hafta hic kacamak yapma canim olurmu
Aleyküm selam hem kaptanim hem rakibemAktif olanlari yarışmaya dahil edicem bu hafta hadi eşleşelim
Sudbanazenin & Şekerpancarı71
Miyav_su & sarraf
Asena & kitap_asigi
Marlin18 & Sevtal87
dr_meltm & basakbasakk
Haydi hayırlı olsunSudbanazenin slm tatli rakibem
Günaydın canımMiyav_su uyanamadi daha sanirim
Evet canım yine birlikteyiz hafi bakalımMiyav_su bu hafta da eşleştik hadi hayırlısı bakalım..
Sanada gunayfin canimGünaydın canımuyandım bugün dolunay günü güzelleşme günüm kuafördeyim
Maşallah canım daha yeni kıyafetler cicilerKızlar bugün misafirliğe gidicem uğrayamazsam buraya kusura bakmayın..
Haftasonumuz kaçamaksız geçsin kilomuz eksilsin inşallah..bir eteğim vardı olmayan sabah giydim cuk oturdu üzerime..nasıl mutluyum anlatamam..
Evet canım 2 senedir yapıyorum tüylerim inceldi ve zayıf Bebek tüyü gibi düşün ben daha önce jilet ile alıyordum evlenmeden 1 sene önce ağdaya başladım erkek kılı gibiydiSanada gunayfin canim
Kis dolumayda epilasyon yaptirinca tuyler gec geliyomus diyorlar dogru mu
Birde öyle deneyeyim canım çok sagolCanim ben buzdolabı poşetine koyyorum ama ağzını bağlarken içinde hiç hava bırakmıyorum bi nevi vakumluyorum yani 1 hafta sararmadan duruyor
Afiyet olsun canimtatlim eski kilona dönene kadar beklemen lazımmış listeye girmek için ama bence mühim değil derdimiz zayiflamak zaten o kilolari veriiiirr listeye de girersin
Sanada gunayfin canim
Kis dolumayda epilasyon yaptirinca tuyler gec geliyomus diyorlar dogru mu
Evet canım 2 senedir yapıyorum tüylerim inceldi ve zayıf Bebek tüyü gibi düşün ben daha önce jilet ile alıyordum evlenmeden 1 sene önce ağdaya başladım erkek kılı gibiydişimdi bildigin tüy lazerden korkmasam lazere gidicem ama çok korkuyorum ya eşim çok istiyor lazeri
biliyorum o mutluluğuKızlar bugün misafirliğe gidicem uğrayamazsam buraya kusura bakmayın..
Haftasonumuz kaçamaksız geçsin kilomuz eksilsin inşallah..bir eteğim vardı olmayan sabah giydim cuk oturdu üzerime..nasıl mutluyum anlatamam..
merhaba canım hoşgeldin. inş. en kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın.Bende katılabilirmiyim
Birakmadan önce kac kiloydun.cok mu almissinselam kızlar
herkes nerelerde hava güzel ve eşimin tembelliği yüzünden dışarı çıkamadık
sabahları ekmek yemiyorum artık yeşillik peynir zeytin. inanılmaz hafif hissediyorum kendimi.
birazdan da spor yapıcam. forumu bıraktığımdan beri kilo almışım. bugün 61 i gördüm.
daha çok dikkat edicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?