Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün misafirliğe gidicem uğrayamazsam buraya kusura bakmayın..

Haftasonumuz kaçamaksız geçsin kilomuz eksilsin inşallah..bir eteğim vardı olmayan sabah giydim cuk oturdu üzerime..nasıl mutluyum anlatamam..

Aleyküm selam hem kaptanim hem rakibem

İdaalı ve kararlıyım

Kork benden

Maşallah canım daha yeni kıyafetler ciciler alıcaksın daha yeni başladık

Sanada gunayfin canim

Kis dolumayda epilasyon yaptirinca tuyler gec geliyomus diyorlar dogru mu
Evet canım 2 senedir yapıyorum tüylerim inceldi ve zayıf Bebek tüyü gibi düşün ben daha önce jilet ile alıyordum evlenmeden 1 sene önce ağdaya başladım erkek kılı gibiydi şimdi bildigin tüy lazerden korkmasam lazere gidicem ama çok korkuyorum ya eşim çok istiyor lazeri

Afiyet olsun canim tatlim eski kilona dönene kadar beklemen lazımmış listeye girmek için ama bence mühim değil derdimiz zayiflamak zaten o kilolari veriiiirr listeye de girersin

Tamam kaptanim o zaman ben de liste disi yarisirimm

Sanada gunayfin canim

Kis dolumayda epilasyon yaptirinca tuyler gec geliyomus diyorlar dogru mu

Ben de o gunlerde yapiyorum canim azaliyo gec geliyo ve inceliyo

Eger tuylerin bebek tuyu gibi olduysa hic lazere bulasma canim bence. Jiletleyecekler yine seni. Ve kesin cozum olmuyormus genelde. Hamilelikle de hormonlar vs degisebilir ve yine cikabilir yani tuyler lazerle.

Eger tuylerin bebek tuyu gibi olduysa hic lazere bulasma canim bence. Jiletleyecekler yine seni. Ve kesin cozum olmuyormus genelde. Hamilelikle de hormonlar vs degisebilir ve yine cikabilir yani tuyler lazerle.ben değilde eşim çok istiyor çünkü temin beyaz ağda dan dolayı Canım kararma oldu ve genital bölgem simsiyah kullanmadığım krem kalmadı birde eşim orası sarkar diyor ben de çok karşıyım lazer ile geçici körlük yaşadım

biliyorum o mutluluğu benim de doğumdan ilk çocukta kilolar çabucak gidince 38 beden eteğim çok rahat olmuştu. eltim nasıl şaşırmıştı o etek sana nasıl oldu diye. kiloları vermeye devam

selam kızlar
herkes nerelerde hava güzel ve eşimin tembelliği yüzünden dışarı çıkamadık
sabahları ekmek yemiyorum artık yeşillik peynir zeytin. inanılmaz hafif hissediyorum kendimi.
birazdan da spor yapıcam. forumu bıraktığımdan beri kilo almışım. bugün 61 i gördüm.
daha çok dikkat edicem artık.

Birakmadan önce kac kiloydun.cok mu almissin

Ay kizlar bu kıl tüy mevzusunu netden actiniz yaa.bende dertliyim o konudan.kendim evde agda yapiyorum her seferinde ayni cikiyo hic azalma falan yok üstelik cok kalinlar.kıl hormonlarim cok iyi calisiyo bunu anladim.lazerede güvenmiyorum kiz kardesim 3senedir gidiyo halen kurtulamadi.incelme var ama yok olmuyolar bir türlü dedi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…