- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.581
aa gittim geldim kaç saattir kimse yok :sm_confused: noluyo kızlarrr??? :1no2:
ya ben demin yine bi kaçamak yaptım :kedi: dondurma yedim :icecream: haftada 1 yapıorum böyle iyi oluyo-tatlicadiarzu-
neyse madem kimse yok bende gidip yatıyım sabah inşallah erken kalkarım ii geceler kızlarr laelaelaelaelae
aa gittim geldim kaç saattir kimse yok :sm_confused: noluyo kızlarrr??? :1no2:
ya ben demin yine bi kaçamak yaptım :kedi: dondurma yedim :icecream: haftada 1 yapıorum böyle iyi oluyo-tatlicadiarzu-
neyse madem kimse yok bende gidip yatıyım sabah inşallah erken kalkarım ii geceler kızlarr laelaelaelaelae
nasıl bir diyet bu
yok ben lapaya başlamadan önce o sabah tartıldım 81 kiloydum onu söylemeyi unutmuşum ya pazar sabah da 80.5 , şimdi de tekrar 80 olmuşum :lepi: :dance: hatta 79.9 bile olabilir ama ii yani :jeyyar: hihoyyytseni seni sen niye 81 kilosun bakalim hani 80.5 cikmistin bak kizacam lapa yaptin ertesi gun yedin demi lapadan sonraki gun kesinlikle az yiyeceksin canim yoksa yaptigin birise yaramaz ona gore
haftada bir mi kız sen hergün dondurma yiyonlmaz:
mrb kızlar inş.hatrlamşsınzdır bni =)) bnm int im geri geldiii bu süre içinde dvm ettim sağlıklı beslnmeye ve spora şu anda hasta olmama rağmen 64.5 çıktımmm hedef 59 inş..
herkese selamlarrrrrrrrrrrrr ben geldim demirbaşınız delikafadulden
bugün rahatsızım biraz hava sıcak diye camı açık uyudum sabah mide ağrısıyla kalktım. benim mide hassastır biraz hemen üşütürüm. şuana kadar bişey yemedim cumaya kadar karpuz yemeği düşünüyorum bakalım. takımca kendimize gelmemiz gerekiyor. hadi bir ki bir ki kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?