Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldiiimm a.s. ama kimse yok galiba sohbette de kimse yok gibiydi geri çıktım kaydirigubbakcemile3
bugün kahvaltıdan sonra(12de kalktığım için öğle gibi oldu kaydirigubbakcemile2) 1 tane puaça yedim başka da bişey yemedim birazdan azıcık tavuk yicem sadece yanında da 1 dilim patates cokacimcoook bugün form çayımı içmedim zaten bugün hiç bişey yapmadım kaydirigubbakcemile2 demin de markete gittim geldim biraz yürümüş oldum :jeyyar: yarın hepimiz için güzel bi başlangıç olucak galiba bende yarın kulağımı deldiricem zemuszemus :kedi::dance:

Neslihan abla bu arada benim başlangıç kilomu 81 yapalım çünkü cuma tartılmamıştım galiba 80 sanıyodum dün de 81dim :1closedeyes:

demin de yemeğimi yedim biraz geç oldu ama -tatlicadiarzu- şimdi de azcık gezmeye gidiyorum gelince girerim tekrar inşallah birileri de girmiş olur

aa gittim geldim kaç saattir kimse yok :sm_confused: noluyo kızlarrr??? :1no2:
ya ben demin yine bi kaçamak yaptım :kedi: dondurma yedim :icecream: haftada 1 yapıorum böyle iyi oluyo -tatlicadiarzu-
neyse madem kimse yok bende gidip yatıyım sabah inşallah erken kalkarım ii geceler kızlarr laelaelaelaelae

haftada bir mi kız sen hergün dondurma yiyon lmaz:

seni seni sen niye 81 kilosun bakalim hani 80.5 cikmistin bak kizacam lapa yaptin ertesi gun yedin demi lapadan sonraki gun kesinlikle az yiyeceksin canim yoksa yaptigin birise yaramaz ona gore

bu arda gunaydin bugun biraz erkenciyimde uykum gitmedi daha yatsam iyui olacak size bir slm verim dedim kimselr yok diye yakindiniz ha sizi sizii niye kimse yok soyleyin bakalim neyse ben dun iftarda pek birsey yemedim karpuzla doyurdum karnimi zaten saat 9.30 cok gec bir saat ya ramazanda ne yapacaz bilmiyom insallah almayiz kilolari

herkese gunaydınn hayırlı haftalar...

öncelıkle mırac kandılınız mubarek olsun dun gırıp kutlayamadım...

sedacım gelmıs sınavında basarılar dılerım arkadasım...ınsallah atlatırsın gelırsın aramıza...

1,73 emoş valla toplamda 18 kg vermıssın senıde cok tebrık edıyorum...ne guzel gelen gıden oluyor ıste gelenlere eşlık etmesen ayıp olur sende haklısın ama irade iste ınsan dayanamıyor

aynalar sanada gunaydın canım...

neslı bugun erkencısın dun oruc tuttun sanırım allah kabul etsın...az kaldı ramazana allah yardımcımız olsun

domination , nazco , tatılde olan arkadaslar herkese selam

ben ıkı gun yıne temızlıkle ugrastım aksam yemegımı yaptım aldım gezmeye gıttık orda yedık gece geldık..bugun kıraz detoksu baslıyor herkese duyurulur...ben karpuzla yapmak ıstıyorum....bırde aksamları yemek yedıkten sonra ellerım ayaklarım şişmeye basladı sanırım yazın agır gelıyor ...bıraz toksınlerı atmak lazım...

günaydınn a.s. bugün erken kalktım :jeyyar:
seni seni sen niye 81 kilosun bakalim hani 80.5 cikmistin bak kizacam lapa yaptin ertesi gun yedin demi lapadan sonraki gun kesinlikle az yiyeceksin canim yoksa yaptigin birise yaramaz ona gore
yok ben lapaya başlamadan önce o sabah tartıldım 81 kiloydum onu söylemeyi unutmuşum ya pazar sabah da 80.5 , şimdi de tekrar 80 olmuşum :lepi: :dance: hatta 79.9 bile olabilir ama ii yani :jeyyar: hihoyyyt

haftada bir mi kız sen hergün dondurma yiyon lmaz:

yok ya haftada bir :1closedeyes:

slm kızlar sabah tartıldım 90,04 çıktım kocamı ekip otobüse kadar 15 dk yürüdüm inş akşam dönüştede yürüyeceğim. Kahvaltı 2-3 grisini ve peynir öğlende evden semizotu getırdım onu yıyecegım bol bol su ve yeşil çay şu kilo çizelgemi yapmaya çalısacagım hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
mrb kızlar inş.hatrlamşsınzdır bni =)) bnm int im geri geldiii bu süre içinde dvm ettim sağlıklı beslnmeye ve spora şu anda hasta olmama rağmen 64.5 çıktımmm hedef 59 inş..

herkese selamlarrrrrrrrrrrrr ben geldim demirbaşınız delikafadulden
bugün rahatsızım biraz hava sıcak diye camı açık uyudum sabah mide ağrısıyla kalktım. benim mide hassastır biraz hemen üşütürüm. şuana kadar bişey yemedim cumaya kadar karpuz yemeği düşünüyorum bakalım. takımca kendimize gelmemiz gerekiyor. hadi bir ki bir ki kaydirigubbakcemile2

mrb kızlar inş.hatrlamşsınzdır bni =)) bnm int im geri geldiii bu süre içinde dvm ettim sağlıklı beslnmeye ve spora şu anda hasta olmama rağmen 64.5 çıktımmm hedef 59 inş..

MAASALLAH O KILODAN BU KILOYA TEBRIK EDERIM SENİ NE KADAR ZAMANDA VERDİN BU KILOYU?alkisalkisalkis

GEÇMİŞ OLSUN 255 DİKKAT ET BENDE KİLO ÇİZELGEMİ YAPTIM BU HAFTA DEGERLENDIRIN BENİ YABANA ATMAYIN DERİM BOYUM 1,69 :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…