Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sedam hoşgeldin opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım bende yapcam valla yopksa bu iş burda kalcak kendime gelmem lazım

ha hayt kaptana bak kaptana ..
kız bırak yapsın..
cuma ya kadar verir ...

amin inşallah o kadar güzel bi duaki katılmamak imkansız ...
kabul olması dilegi ile opuyorumnanaktan

merhabalar...yarın pzt yeni bi diyete başlıyorum...bu arada herkesin kandili mübarek olsun:)

merhaba canım ben emoş uzun zamandır pek katılamadım ..arada girmeye çalıştım ama insan kopuyor...
ben de ciddi olarak başlıyorum yarın...2 haftadır ara verdim toparlanmam lazım..ah şu çevremdekiler bana gaz vermesi lazım aslında sözlerinin ama ben daha çok rahatlıyorum onlar zayıflamışın deyince

evde daha kolay gibi geliyodu diyet yapmak ..
yok anam bana göre degil ..
evde girip çıkıp yeniyo..
bu gün sabah eşim uyandırdı saat 9 30 da sünetegelemeyen bi arkadaş gelmiş ...ziyaretede ondan....
neyse beraber kahvaltı yaptık ..
yarım dilim ekmek salatalık domates peynir falan işte...
sonra çocukları bakıcıya yolladım..çok işim vardı...dün 3 makina çamaşır vardı onşları yıkadım yerleştirdim..ütüler ayrıldı...telefon ve yeni misafirler..gelşemedikleri için gelenler...
neyse çay ikram hazırladım..onşlarla çay içtm sadece...1 lokum yedim...
onlar gittiler evi süpürdüm...1 haftadır yoktum ya toz süpürge falan...daha ütü yapcam ama belkide yapmam çok yoruldum..yarın çalışıyom ...
nihayet mesailerim başlaycak...

nöbetteyim yarın bi terslik olmazsa çok ca gelirim artık....

form çayı canım istedi yapıpta geleyim...
valla sizle olmak beni motive ediyo anacım...
isterse etmesin demi ama yoksa cumaya anamı aglatırsınız...opuyorumnanaktan

form çayı canım istedi yapıpta geleyim...
valla sizle olmak beni motive ediyo anacım...
isterse etmesin demi ama yoksa cumaya anamı aglatırsınız...opuyorumnanaktan

valla guzelim bencede bu hafta hepimiz sikacagiz artik yoksa toplu diskalifiye
cok isin varmis be guzelim ama ustesinden gelirsin eminim artik burda olmanada cok sevindim ayrica cunku kimseler gelmiyor artik cok issiz oldu burasi
azcik canlansak iyi olacak

merhaba canımopuyorumnanaktan

ay cok aciktim kizlar ya
valla daha cok var iftara 5 saat sonra acsam ne olur acmasam n eolur demi ben acmadan yatsam iyi olur saat 9.30 yatma saatim benim ozaman yemek yenirmi hic neyse kendime sebze yemegi yaptim firinda kocis ne kadar et yap dediysede dinlemedim valla yaninada pilav yaparim iki kasik yerim insallah ya aslinda aclikta degilde susadim ben uffff neyse zamanda gecmiyor ha deli oldum

hem yeni karalar aldım spor olmadan olmuyo...
spora başlıycam....
akşamları yatmadan mutlaka yapcam..
sabah kalamk zor geliyo..
ya bide söyledim ya daha misafirler bitmedi gelen çok oluyo...
sagolsunlar allah gelenden etmesin ..ama benim düzenim bozuldu..
misafirlerin yanında bogazımı tutamıyom..neyse allahtan bu hafta başlıyom artık...

valla haklisin aslinda gercekten olmuyor bir kisi bile fark ettiriyor inanki
ne diyelim allah kolaylik versin sana ama bence kimse senis asirtmasin bu hafta karrali ol vede basla bitki cayi caninin istemeside cok iyi lmus ah birde benim istese ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…