- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.541
canim saglik olsun kotu birsey yok ya sevindim seni gordugume ama uzgunum kotu bir haberim var sana:çok üzgünüm:kızlar kusura kalmayınopuyorumnanaktan sizide merak içinde bıraktım.opuyorumnanaktan
.ama oldu işte:kedi:..
geçen pazartesi sabahı acil ve beklenmedik bi şekilde tatile çıkmaya karar verdik......
ben de bi adam var ananm aklına geldigi anda yapar..
neyse çok şükür kazasız beleasız..gezdik geldik..
akşam saat 21.00 da evdeydik ama arkadaşın dügününe gittik..sabahta 11 de uyandım kahvaltı hazırlarken bizim hemşire arkadaşın babası vefat etmiş allah rahmet eylesin..acilen onun cenazesine gittik..saat 16 da başka bi arkadaşın sünnet yemegi vardı ordaydık gelince çamaşırları attım makinaya hemen sizin yanınıza geldim işte....akşamada sünnet eglencesi ne gitcez...valla böyle işte..sarı kart almışım ama kilo almamışımdır umarım pazartesi çalışmaya başlıycam tartılcam...
ay bi çalışmaya başlasamda şu hayatım düzene girse yaaa...keşke izinli diye yazdırsaydım kendimi mahcupoldum valla karşınızda...:çok üzgünüm:
:jeyyar: yakacam ki ne yakacam bu hafta zaten toptan diskalifiye oluyoruz vermezsekay çok özledim valla ...yazışmayınca ..diyettende koptum valla..,2 kilo aldım herhalde ...ama pazartesi bi tartılcam şok diyet falan bakcaz artık yoksa nesli yakcak beni
anam bunuda kotu yola dusurecek bak sen su kizacanım sayfanın yukarısında sohbet yazıyor ya onu tıkla oraya gel bi kız a.s
canim ya hosgeldin seni gordurunce cok mutlu oluyorum inankibana gelince bişe yaptığım yok ders çalışıyorum kilo alıp vermedim hala sabit duruyorum hergün 1saat spor yapmaya devam ediyorum haftaya hep gelebilirim galiba buhafta 2sınavım var sonra eylüle 2tane kalıyor bu 2taneyi halledersem gelecek hafta burda olurum takımı biraz canlandıralım sakin kalmış...hepinizi öpüyorum şekerlerrr
günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun
daha uyanmamış kimse seda gelmiş hoşgeldin canım bekliyoruz seni gelde canlandır şu takımı
ben geldiiimmm a.s.
ben yine uyanana kadar... :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar dün lapa diyeti yapıyodum ya akşam misafirliğe gittik orda pilavla salata yedim akşam da süt içtim yatmadan cokacimcoook :jeyyar: sabah tartıldım 80.5 olmuşum :jeyyar:
bu arada dün söylemeyi unutmuşum ben dün sabah 81 kiloydum yerimseniben bugün 80.5 alkisalkisalkis
bugün de lapaya başlayamadım ama yarın tam kurallarına uyarak yapıcam ben çok tuz attığım için ödem filan çoktur kesin kaydirigubbakcemile3 artık 1-1.5 kilo veririm salıya kadar :lepi:
kandiliniz mübarek olsun bu arada a.s. a.s. a.s. turkbayragi
nesli domination nasılsınız
kız domination senin adın neydi
kız neslihann sen halen buralardamısın arkadaşdayım istanbulda bi giriyim bakıyım dedim seni bulunca çok sevindim ben yiyip içip oturuyorum buralarda korkumdan hiç tartıya çıkmıyorum ama kesin 10 kilo almışımdır birbuçukaydır buralardayım perşembe nasipse evime trabzona geçicem tekrar katılmak istiyorm ramazanda başlıycam bende
hadi öpüyorum kimler var bizim zamanımızdan bilemiyorum tuğbaları çok merakk ediyorum inş yine buluşuruz öpüyorum mafoldumbenŞenizkendine iyi bak
iyidir ne olsun evimi temizliyecemde iki mesaj atimde cikim dedim gidecem simdi temizlik daha yapmadim mutfak oyle duruyor
bugun niyetliyim oruc tutyorum dunku mangal bana hic ama hic yaramadi kizlar uff ya ben diyetten iyice ciktim aksama bari az yesem iyi olacak ama insallah kendimi tutabilirim
nesli domination nasılsınız
kız domination senin adın neydi
canim saglik olsun kotu birsey yok ya sevindim seni gordugume ama uzgunum kotu bir haberim var sana
cezalisin bize haber vermeden gezmelere gitmek hii vall ayaktim senin cirani
hergun en az 10mesaj atma cezasi veriyorum sana uygulamazsan takimca seni doveriz ona gore
ne mangalı hiç haberim yok :1closedeyes:
benim adım özgeyerimseniben
senin adın neydi ??? :jeyyar:
kiz sut urunleri yasak yogurt sut onun yerine meyve ye tuz hele kesinlikle yasak ben sana tiyo vermistim bulyon koy cok az diye oyle yapmadinmi
neyse persembe yap olmazsa cumaya dah az gorurusun kilonu simdi yapmisin birakmisin tekrar baslama iki uc gun az ve guzel beslen persembe yap cumaya az cikar kilon oldumu canim
benim adım aslı memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?