Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese kızlar hepiniz iyisinizdir umarım diyetler pek iyi gitmiyor sanırım o nasıl liste öyle azıcık kişi kalmış hepinizi çok özledim haysemde gelmiş o da tatilde kilo almış tekrar gelmek istiyormuş ramazanda burası tekrar renklenecek galiba herkes tatil dönüşü döner buraya

bana gelince bişe yaptığım yok ders çalışıyorum kilo alıp vermedim hala sabit duruyorum hergün 1saat spor yapmaya devam ediyorum haftaya hep gelebilirim galiba buhafta 2sınavım var sonra eylüle 2tane kalıyor bu 2taneyi halledersem gelecek hafta burda olurum takımı biraz canlandıralım sakin kalmış...hepinizi öpüyorum şekerlerrr

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun
daha uyanmamış kimse seda gelmiş hoşgeldin canım bekliyoruz seni gelde canlandır şu takımı

ben geldiiimmm a.s.
ben yine uyanana kadar... :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar dün lapa diyeti yapıyodum ya akşam misafirliğe gittik orda pilavla salata yedim akşam da süt içtim yatmadan cokacimcoook :jeyyar: sabah tartıldım 80.5 olmuşum :jeyyar:
bu arada dün söylemeyi unutmuşum ben dün sabah 81 kiloydum yerimseniben bugün 80.5 alkisalkisalkis
bugün de lapaya başlayamadım ama yarın tam kurallarına uyarak yapıcam ben çok tuz attığım için ödem filan çoktur kesin kaydirigubbakcemile3 artık 1-1.5 kilo veririm salıya kadar :lepi:
kandiliniz mübarek olsun bu arada a.s. a.s. a.s. turkbayragi

canim saglik olsun kotu birsey yok ya sevindim seni gordugume ama uzgunum kotu bir haberim var sana
cezalisin bize haber vermeden gezmelere gitmek hii vall ayaktim senin cirani
hergun en az 10mesaj atma cezasi veriyorum sana uygulamazsan takimca seni doveriz ona gore

ay çok özledim valla ...yazışmayınca ..diyettende koptum valla..,2 kilo aldım herhalde ...ama pazartesi bi tartılcam şok diyet falan bakcaz artık yoksa nesli yakcak beni
:jeyyar: yakacam ki ne yakacam bu hafta zaten toptan diskalifiye oluyoruz vermezsek
canım sayfanın yukarısında sohbet yazıyor ya onu tıkla oraya gel bi kız a.s
anam bunuda kotu yola dusurecek bak sen su kiza
canim ya hosgeldin seni gordurunce cok mutlu oluyorum inanki
insallah sinavlarinida basariyla gercersin canim
bekliyoruz zaten seni biran once gel opuldun

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun
daha uyanmamış kimse seda gelmiş hoşgeldin canım bekliyoruz seni gelde canlandır şu takımı

seninde kandilin mubarek olsun canimm

kiz sut urunleri yasak yogurt sut onun yerine meyve ye tuz hele kesinlikle yasak ben sana tiyo vermistim bulyon koy cok az diye oyle yapmadinmi
neyse persembe yap olmazsa cumaya dah az gorurusun kilonu simdi yapmisin birakmisin tekrar baslama iki uc gun az ve guzel beslen persembe yap cumaya az cikar kilon oldumu canim

nesli domination nasılsınız
kız domination senin adın neydi

iyidir ne olsun evimi temizliyecemde iki mesaj atimde cikim dedim gidecem simdi temizlik daha yapmadim mutfak oyle duruyor
bugun niyetliyim oruc tutyorum dunku mangal bana hic ama hic yaramadi kizlar uff ya ben diyetten iyice ciktim aksama bari az yesem iyi olacak ama insallah kendimi tutabilirim

kiz nerdesin sen kac aydir yoksun ortada hadi gel valla bekliyoruz takimda yer olursa basimizin ustundesin guzelim ayarlariz birseyler
cok almisin be guzelim kilo ah ah kaderimiz ayni desene birde diyon sen daha burdamisin diye kiz burdayim tabi sen gel ben sana sorarim bu lafini
neyse bekliyoruz hadi hayirlisi

ne mangalı hiç haberim yok :1closedeyes:

nesli domination nasılsınız
kız domination senin adın neydi

benim adım özge yerimseniben
senin adın neydi ??? :jeyyar:

zorla götürdüler ya babam çok kızıyo sen o bilgisayardasın sürekli diye mafoldumben
zaten ben dün 1 mesaj yazmış kaçmışım yoksa ben 1 mesajla doyar mıyım kaydirigubbakcemile3

sen bana bulyon koy dediğinde ben çoktan lapayı pişirmiştim galiba kaydirigubbakcemile3
dün tam da yapamadım zaten normal diyet gibi oldu yarın yaparım ben :lepi:
sütü de akşam zorla içirdiler sütten bişey olmaz sen gelişme çağındasın diyolar -tatlicadiarzu-

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…