- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.321
Yanlardan fışkıran pörtlengeçlerine sor izin verirlerse yeersinaklıma getiridin öğlen mi yesemmm
hedef kilom kuzumAfiyet olsun kuzum şimdi bana hedef kilonu yaz 2 hafta sonra listedesinnot aliyim başlangıç kilon 56.2 miydi
Aynen canim herifler daha fazlasini bile haketse bazen kalbe söz geçmiyorEvet hakediyor erkekler işte bizler ah kalbimize söz geçmiyor
Dışarda yemek istiyorsan en güzeli kofte salata ayran ekmeksiz tabiyemicem de ne yicem bilemiyorum en iyisi yemekhane yemeği yiyim
Kuzum senin hedef kilo kaç bence sen 1 aya 63 e iner girersin o listeyeBunu net soyleyemem ama
Ilactan sonra cok asiri yemeye basladim bundan eminim de ilactan once hic kilo almadim desem yalan olabilir
Hahahaa bana bir ceza lazım yoksa bu haftasonu kaçamakları yakacak beni...
hmmm köfte kalori olmaz mı kiDışarda yemek istiyorsan en güzeli kofte salata ayran ekmeksiz tabi
Valla ben hic kacamak yapmadim kac gundur ama tarti 200 gr fazla gosterdiHahahaa bana bir ceza lazım yoksa bu haftasonu kaçamakları yakacak beni...
MaşallahMerhaba kızlar.bende tartıldım hemen yazayım.
Cuma... 65.6
Bugün...64.3
Giden... 1.300 süper süper
Canım senin hatan ne biliyor musun..Valla ben hic kacamak yapmadim kac gundur ama tarti 200 gr fazla gosterdi
Haftanin 1.si ben olucam diye havalara girdim ondan mı acep
Ben diyette proteinden hiç kısmıyorum canim 4 5 köfte salata ve ayranla ćok güzel bir öğün olur bence hem spor yapıyorsun protein alman iyi olurhmmm köfte kalori olmaz mı ki
Vaaoooooovv süper süperrrrrrMerhaba kızlar.bende tartıldım hemen yazayım.
Cuma... 65.6
Bugün...64.3
Giden... 1.300 süper süper
Neyse devam et tatlım unutma amaYalan oldu valla dün ama eksideyim bugün
Bencede köftede protein var spor yaparken protein almak gerekiyorBen diyette proteinden hiç kısmıyorum canim 4 5 köfte salata ve ayranla ćok güzel bir öğün olur bence hem spor yapıyorsun protein alman iyi olur
Tamamdır kaptandikkat et kizartmayi ağzına götürürken beni arkanda bulabilirsin 75 kilo olduğumda sana kaçamak hakki var ondan erken olabilemez oda bi kereye mahsus bi kaçamak olacak sonra yine kacamaksiz diyete devam ajan misali takipteyim demedi deme
Sakın o hatayı yapmayemicem de ne yicem bilemiyorum en iyisi yemekhane yemeği yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?