Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah imm sana ve tüm isteyenlere hayirli bebişler nasip etsin onlar canimiz evimizin neşesiii canımmm benim inşallah güzelce zayiflayip çok zarif bir anne olacaksin

Aayyy birileri ćokkk özlemiş birak azcik özledim diye kivransin arada iyi olur öyle

Aaaa bak bu olabiliiirr ama sen bu ilaci kullanmadan kilo almaya başlamadin dimiii ?kullandiktan sonra oldu
Sıcak tarçınlı süt çok seviyorum bende

Valla ben de biktim ya insan ruyada bile stresli olur mu ben oluyorum. Yok sinava yetismeye calis yok servisin arkasindan kostur vs. Cok kotu bi durum su ruyalarin kotu olmasi ya..

SekerPancarii
Aslinda bimeks gibi elektronik marketlerinde de olabilir pil. Ben ordan iyi bi fiyata aldim diye hatirliyorum.

Aaaa bak bu olabiliiirr ama sen bu ilaci kullanmadan kilo almaya başlamadin dimiii ?kullandiktan sonra oldu
Sıcak tarçınlı süt çok seviyorum bende
Bunu net soyleyemem ama

Ilactan sonra cok asiri yemeye basladim bundan eminim de ilactan once hic kilo almadim desem yalan olabilir

Yediklerin güzel Canım saklamana gerek yokmuş ne derler Derviş'in fikri neyse zikri oymuş bu aralar canım kızartma çekiyor
dikkat et kizartmayi ağzına götürürken beni arkanda bulabilirsin 75 kilo olduğumda sana kaçamak hakki var ondan erken olabilemezoda bi kereye mahsus bi kaçamak olacak sonra yine kacamaksiz diyete devam ajan misali takipteyim demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…