- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.301
Reçeller ballar ve kızartma vardı sanırım dün ki kahvaltındasabah kahvaltı normalpeynir ekmek vs onu detaya girmiim
bugün işteyim tost yedim :)kahve içtim
yok kuzum azcık sucuk ama doğalından yarım kaşık da doğal tereyağıReçeller ballar ve kızartma vardı sanırım dün ki kahvaltındaafiyet olsun tostu yakarsın akşama kadar merak etme
Yediklerin güzel Canım saklamana gerek yokmuş ne derler Derviş'in fikri neyseyok kuzum azcık sucuk ama doğalından yarım kaşık da doğal tereyağı
bal reçel hiç sevmem
akşamda spora gitcem zati :)
Allah imm sana ve tüm isteyenlere hayirli bebişler nasip etsin onlar canimiz evimizin neşesiiiİnşallah rüyamda zayıfladığımı gördüm birde kucağımda çok tatlı birvardı tombiş benim gibi beyaz tenli idi ama cinsiyeti sanırım erkekti çok güzeldi hatırladım çok Mutlu idim şuan ağlıyorum duygulandım
aklıma getiridin öğlen mi yesemmmYediklerin güzel Canım saklamana gerek yokmuş ne derler Derviş'in fikri neysezikri oymuş bu aralar canım kızartma çekiyor
Çokkk sevindim canimm benim darisi bizim başimizaEsim bugün ise basladi kizlar sonunda
İnşallah Canım AminAllah imm sana ve tüm isteyenlere hayirli bebişler nasip etsin onlar canimiz evimizin neşesiiicanımmm benim inşallah güzelce zayiflayip çok zarif bir anne olacaksin
Aayyy birileri ćokkk özlemişKocamı yılbaşından sonra gitti memleketine sezon açılıncaya kadar gelme dedim çünkü ona kırgın ve kızgınım ama işte dilimiz başka yüreğimiz başka 2 hafta sonra perşembe gelirim dedi hergün mesaj atıyor özledim diye dengesizmiş ya ben Adam olmam
Ooohh bunu duyduğum çok iyi oldu saol canimSaatçilerde oluyor canım sakın büyük marketlerden alma Carrefour'dan ve Migros da çok pahalı ben daha yeni değiştirdim 5 tl 2 tane aldım
Evet hakediyor erkekler işte bizler ah kalbimize söz geçmiyorAayyy birileri ćokkk özlemişbirak azcik özledim diye kivransin arada iyi olur öyle
Carrefour'da tanesi 10 tl idi ben saatçiden 2 tanesini 8 tl aldım düşün artıkOoohh bunu duyduğum çok iyi oldu saol canim
Aaaa bak bu olabiliiirrTarcon hic aklima gelmemisti canim iyi oldu soyledigin tesekkur ederim
Ya bana da gonder bana daa. Ben hep stresli ruyalar goruyorum bu ara. Hep bi yerlere yetisme telasindayim ruyamda. Cok yorgun uyaniyorum ruyada kosturunca
Amaaan o 3 Tabak sayilmaz ki o zaman
Duzene sokacagim zaten canim. Bitsin kurtulayim.
Peki bu durum tedavi icine giriyor mu ki? Listeye alinmam icin soruyorum.
Granul kahveyi sutlu ve tarcinli icmek yag yakiyordu diye hatirliyorum. Isteyen yapabilir bence. Guzel de oluyor tadi.
Sutu kabuk tarcinla isitip kahve ekleyip iciyordum ben bi ara
@kitap_asigi senin yine bir yerlere koşturma rüyası görüyormuşsun ben haftada 3 gün aynı rüya bıktım bugün ki güzeldi duygulandırdı gece hazır olun @Sudbanazenin ile ikinizide göndereyim bende sütümün içine mutlaka kabuklu tarçını ekler içerim kahvelide deneyeyim olmazsa
Bunu net soyleyemem amaAaaa bak bu olabiliiirrama sen bu ilaci kullanmadan kilo almaya başlamadin dimiii ?kullandiktan sonra oldu
Sıcak tarçınlı süt çok seviyorum bende
Afiyet olsun kuzum şimdi bana hedef kilonu yaz 2 hafta sonra listedesinsabah kahvaltı normalpeynir ekmek vs onu detaya girmiim
bugün işteyim tost yedim :)kahve içtim
Yalan oldu valla dün ama eksideyim bugünTatlım sen şeker orucunda idi
Kuşum benim yakarsin sporun harikayok kuzum azcık sucuk ama doğalından yarım kaşık da doğal tereyağı
bal reçel hiç sevmem
akşamda spora gitcem zati :)
Yediklerin güzel Canım saklamana gerek yokmuş ne derler Derviş'in fikri neysezikri oymuş bu aralar canım kızartma çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?