- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.281
Şaka bir yanada Afiyet olsun zaten fitsin biz yemeyince işte yükleniyoruz Sana bugün dip köşe temizlikte yakarsın kalorileri eşin buldu mu bir iş ?Suss kiiz ahaliyii kışkırtmaabak biraz daha sıkıştırirsaniz yemedim hayiiiirr diye inkar edicem
En güzeli canim sağlıklı beslenmek bak gör incecik olup salinacaksin etrafta o zaman bu günleri hatirlarsinŞaka yaptım Canım ben sadece Türk kahvesi yada arada sırada filtre kahve içerim şeker bırakalı 3 yıl oldu süt tozu hayatımda 1,2 kere kullandım oda 10 yıl önceydi bakma kilolu olduğuma sağlıklı beslenmeye çalışırım
Insallah kaptan hep beraber görelimCumaya çok güzel eksiler görürsün inşallah canimm
Şubat ortası güvenlik olarak çalışacak büyük ihtimal canim Allah im tüm işsizlerimize hayırlı işler nasip etsinŞaka bir yanada Afiyet olsun zaten fitsin biz yemeyince işte yükleniyoruz Sana bugün dip köşe temizlikte yakarsın kalorileri eşin buldu mu bir iş ?
İnşallah rüyamda zayıfladığımı gördüm birde kucağımda çok tatlı birEn güzeli canim sağlıklı beslenmek bak gör incecik olup salinacaksin etrafta o zaman bu günleri hatirlarsin
Aglama kiz o günlerde gelir biraz sabirİnşallah rüyamda zayıfladığımı gördüm birde kucağımda çok tatlı birvardı tombiş benim gibi beyaz tenli idi ama cinsiyeti sanırım erkekti çok güzeldi hatırladım çok Mutlu idim şuan ağlıyorum duygulandım
Kocamı yılbaşından sonra gitti memleketine sezon açılıncaya kadar gelme dedim çünkü ona kırgın ve kızgınım ama işte dilimiz başka yüreğimiz başka 2 hafta sonra perşembe gelirim dedi hergün mesaj atıyor özledim diye dengesizmiş ya ben Adam olmamMiyavcim kiiz kimi bekliyon persembeye
Ay çok Mutlu oldum canım Rabbim hayırlı bir kapı açmışEsim bugün ise basladi kizlar sonunda
Saatçilerde oluyor canım sakın büyük marketlerden alma Carrefour'dan ve Migros da çok pahalı ben daha yeni değiştirdim 5 tl 2 tane aldımKizlar benim tartinin pili bitmiş kilomu deli gibi merak ediyorum yaabende tartilma hastaliği var her sabah aç karnina mutlaka tartiliyorum cumaya hemen temin ediyim pil nerde alicam ki bu tarti piliniii
Her evlilikte olur öyle kirginliklar kavgalar.Gelip gecer üzülme.evliligin tuzu biberi oKocamı yılbaşından sonra gitti memleketine sezon açılıncaya kadar gelme dedim çünkü ona kırgın ve kızgınım ama işte dilimiz başka yüreğimiz başka 2 hafta sonra perşembe gelirim dedi hergün mesaj atıyor özledim diye dengesizmiş ya ben Adam olmam
Ay günün 2.güzel haberi senden çok sevindim Rabbim hayırlı kılsınŞubat ortası güvenlik olarak çalışacak büyük ihtimal canim Allah im tüm işsizlerimize hayırlı işler nasip etsinbugün hem temizlik yapıcam hemde spor
Miyavcim calisiyodu zaten.3haftadir evde izinliydi.gittigine seviniyomAy çok Mutlu oldum canım Rabbim hayırlı bir kapı açmış
Öylede bizim ki çok farklı işte nisan ayında açılıyor bizim sezon o zamana kadar gelme dedim en son mesaj attım tamam dedi sonra yüzme için beni bekle dedi bilmiyorum artık kafam karışıkHer evlilikte olur öyle kirginliklar kavgalar.Gelip gecer üzülme.evliligin tuzu biberi o
Hadi yaMiyavcim calisiyodu zaten.3haftadir evde izinliydi.gittigine seviniyom
Can'ım evet Demir ilacı malesef iştahı açıyor onu kullanırken bence tarçın tüket iştahını keser
Sana da göndereyim bu gece olur mu?
Canim ilk tabak doluydu ikinci tabak yarim gibiydi 3.tabağinda yaridann ćogunu kizim yedi aslina bakarsan 2 orta boy tabak manti ediyormanti dünde kaldi diyete son hiz devam
Duzene sokacagim zaten canim. Bitsin kurtulayim.Sağlık olunca iş bişey denmiyor ama malesef bu ilaçlar kilo aldırıyor canim erteleme de düzenli iç bitsin hemen canim
Kuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen içhazir paket nescafelerden bahsetmiyorum ama granul şeklinde kavanozda olanlardan
sabah kahvaltı normalSabah öğle ne yedin yavruuummmakşam ćok iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?