Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En güzeli canim sağlıklı beslenmek bak gör incecik olup salinacaksin etrafta o zaman bu günleri hatirlarsin

Şaka bir yanada Afiyet olsun zaten fitsin biz yemeyince işte yükleniyoruz Sana bugün dip köşe temizlikte yakarsın kalorileri eşin buldu mu bir iş ?
Şubat ortası güvenlik olarak çalışacak büyük ihtimal canim Allah im tüm işsizlerimize hayırlı işler nasip etsin bugün hem temizlik yapıcam hemde spor

Kizlar benim tartinin pili bitmiş kilomu deli gibi merak ediyorum yaa bende tartilma hastaliği var her sabah aç karnina mutlaka tartiliyorum cumaya hemen temin ediyim pil nerde alicam ki bu tarti piliniii

En güzeli canim sağlıklı beslenmek bak gör incecik olup salinacaksin etrafta o zaman bu günleri hatirlarsin
İnşallah rüyamda zayıfladığımı gördüm birde kucağımda çok tatlı bir vardı tombiş benim gibi beyaz tenli idi ama cinsiyeti sanırım erkekti çok güzeldi hatırladım çok Mutlu idim şuan ağlıyorum duygulandım

Aglama kiz o günlerde gelir biraz sabir

Miyavcim kiiz kimi bekliyon persembeye
Kocamı yılbaşından sonra gitti memleketine sezon açılıncaya kadar gelme dedim çünkü ona kırgın ve kızgınım ama işte dilimiz başka yüreğimiz başka 2 hafta sonra perşembe gelirim dedi hergün mesaj atıyor özledim diye dengesizmiş ya ben Adam olmam

Kizlar benim tartinin pili bitmiş kilomu deli gibi merak ediyorum yaa bende tartilma hastaliği var her sabah aç karnina mutlaka tartiliyorum cumaya hemen temin ediyim pil nerde alicam ki bu tarti piliniii
Saatçilerde oluyor canım sakın büyük marketlerden alma Carrefour'dan ve Migros da çok pahalı ben daha yeni değiştirdim 5 tl 2 tane aldım

Her evlilikte olur öyle kirginliklar kavgalar.Gelip gecer üzülme.evliligin tuzu biberi o

Her evlilikte olur öyle kirginliklar kavgalar.Gelip gecer üzülme.evliligin tuzu biberi o
Öylede bizim ki çok farklı işte nisan ayında açılıyor bizim sezon o zamana kadar gelme dedim en son mesaj attım tamam dedi sonra yüzme için beni bekle dedi bilmiyorum artık kafam karışık

Miyavcim calisiyodu zaten.3haftadir evde izinliydi.gittigine seviniyom
Hadi ya iyi kurtulmuşsun evde insana işte yaptırmazlar bu kocalar benim ki öyle bırak evi b..K götürsün der ben biraz hassasım temizlik konusunda takıntım var kızlar bazen diyorum tedavi mi olsam rüyalarıma bile girer haftanın neredeyse 3 günü görürüm Çarşamba'ya arkadasım gelicek bakalım umarım kabus olmaz

Can'ım evet Demir ilacı malesef iştahı açıyor onu kullanırken bence tarçın tüket iştahını keser

Tarcon hic aklima gelmemisti canim iyi oldu soyledigin tesekkur ederim

Sana da göndereyim bu gece olur mu?

Ya bana da gonder bana daa. Ben hep stresli ruyalar goruyorum bu ara. Hep bi yerlere yetisme telasindayim ruyamda. Cok yorgun uyaniyorum ruyada kosturunca

Canim ilk tabak doluydu ikinci tabak yarim gibiydi 3.tabağinda yaridann ćogunu kizim yedi aslina bakarsan 2 orta boy tabak manti ediyor manti dünde kaldi diyete son hiz devam

Amaaan o 3 Tabak sayilmaz ki o zaman

Sağlık olunca iş bişey denmiyor ama malesef bu ilaçlar kilo aldırıyor canim erteleme de düzenli iç bitsin hemen canim
Duzene sokacagim zaten canim. Bitsin kurtulayim.
Peki bu durum tedavi icine giriyor mu ki? Listeye alinmam icin soruyorum.
Kuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen iç hazir paket nescafelerden bahsetmiyorum ama granul şeklinde kavanozda olanlardan

Granul kahveyi sutlu ve tarcinli icmek yag yakiyordu diye hatirliyorum. Isteyen yapabilir bence. Guzel de oluyor tadi.

Sutu kabuk tarcinla isitip kahve ekleyip iciyordum ben bi ara

@kitap_asigi senin yine bir yerlere koşturma rüyası görüyormuşsun ben haftada 3 gün aynı rüya bıktım bugün ki güzeldi duygulandırdı gece hazır olun Sudbanazenin ile ikinizide göndereyim bende sütümün içine mutlaka kabuklu tarçını ekler içerim kahvelide deneyeyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…