Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zaten ilk kilolar çabuk gider tatlim bak her hafta 700 gr 1 kilo civari versen listedesin kuzum menülerin süper yaparsin senn ama o izin kilosuna dönene kadar aslaaaa kaçamak yokkk tamam mii

Her hafta o kadar veremem sanki

Hatta yedekleyip E postana atıyor adı womanlog benim telefon apple diğer akıllı telefonlarda var mı bilmiyorum

Androidlerde de var canim. Bendeki adet takvimi period tracker adi.

Benden duymus olma kaptan tursu kupuyle dolasiyomus yanindan hic ayirmiyormus hatta kocaman bi kupasi varmis suyunu icip icip duruyormuş

Degil mi kaptan SekerPancarii
Yalaaaaaann hepsi iftira sadece haftasonlariiama bide şöyle bi durum var yerim ben tursu cunku tursu bana ödem yapmiyo regl falan da ödem yapmaz bende ben regldr hiç bi zaman fazla çıkmadimm ficudum ödem tutmiyooo napiiim

Yalaaaaaann hepsi iftira sadece haftasonlariiama bide şöyle bi durum var yerim ben tursu cunku tursu bana ödem yapmiyo regl falan da ödem yapmaz bende ben regldr hiç bi zaman fazla çıkmadimm ficudum ödem tutmiyooo napiiim
Suna bak sen bide vucudu odem tutmuyo diye bize hava atiyo

Slm canlarim.yazdiklarinizi okuyamiyorum hemen menuyu yazayim kacayim.

08.00 1 etimek az peynir 2 zeytin,domts
Gun icinde ;2 incir kurusu ve tarcinli yogurt
17.30 1 yumurta az peynir yarim etimek

19.30 dada armut veya hurma yerim...

Iyi gidiyirum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…