- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.581
Menun cok guzelmis bu gidisle cuma gunu eksilerdesinBugünkü menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, beş ceviz..
Akşam: mercimek böreği (diyet), ayran..
Bütün gün 1 bardak haşlanmış misirla mi durdun kuzuummBugunki menum haslanmis misir yedim bir bardak . bu arada benim kilo stabil hep
Ben canım zor baksana zincirini kırmış inek gibi yedimInşallah cuma gunu beraber eksileri goruruz canim
Ay sorma arkadaşlarımHuhu.bende bebişi uyutup akşamki sporumu yapayım sonra menümü yazarım artık.
Miyavcım ohh döktürmüşsün valla bi petibör eksik kalmış afiyet olsun
Pedibörle mantı takımin günah kecisi oldu
Bi daha ki sefer de olacak yaniiAy sorma arkadaşlarımŞok'a girdiler bie dahaki sefere petibörleride alırım Artık
1 senedir yemediğim yiyecekleri yedim petibörleride Nasıl unuttum anlamadım aklıma gelseydi onlarıda bandırır yerdim
Tesekkür ederim canimSekerPancari71 .!.:Canim youtube ye laura London abs workout yaz 10 dk bi video var ben onu yapıyorum hep bugün yapmadim ama yarin kesin yaparım
Şaka yaptım kaptanımBi daha ki sefer de olacak yaniicumaya arti çıkarsan sorarim sana ama o zaman yersin petibörü
Tamam kaptanımMiyav_su canim sen en iyisi perşembe sabahi tartil kilon artidaysa perşembe günü protein günü yap sadece protein tüket iyi kilo verdiyor en azindan artiyi atarsin sen zor kilo veriyorsun çabuk geliyo çünkü cumayi riske atmayalim arti kilo olduğu zaman yüzdemiz çok düşüyor buna izin vermeyelim sonra 7. 8. sirada oluyoruz hep neden ilk 3 de olmayalim arti kilo istemiyorum hiç kimseden
Benim karnim toparlandiysa seninkide toparlanir canim çünkü benim karnim acayip sarkikti şimdi baya baya toparlandiTesekkür ederim canimSekerPancarii .cok ise yariyomu peki.benim karnin pek toplanacagindan umudum yok ama.bir sorum daha var canim cok oldum ama.benim gögüsler sarkti biraz sıpalar eme eme.onlar icin ne faydali olur bilgin varmi
Aman canim dikkat et kendine sağlik sonuçtaŞaka yaptım kaptanımbir daha olmaz zaten arkadaşımda kalıyorum ben böyle yediğim Zaman hasta olurum en son çokonat yediğim Zaman hastanede yattım sabaha kadar 2 tane serum yedim oda korkuttu benden Nasıl yedin diye Şok'a girdi.
Tamam kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?